Postupné sázení

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod housenka » úte dub 05, 2005 17:29

Hele bubus,docela by mì zajímala tvoje taktika pøi sázení?
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » úte dub 05, 2005 18:31

Když se nad tím zamyslíte, tak tahle "taktika" je v podstatì klasický sázení, co jsme dìlali od pradávna....

Jdu vsadím-ne/vyjde-jdu znovu-vsadím-ne/vyjde.....a ták pìknì dokoleèka dokola...

Akorát je tu malý rozdíl v kladu na ty další kola... Sázíte vlastnì pøedchozí výhru, takže v pøípadì neúspìchu jste úplnì na záèátku... :evil:
brumla83
Host
Host

Příspěvekod yueh » úte dub 05, 2005 18:41

no jasne, v podstate je to akovka :D , kdyz je to v ciste forme tak, jak to popsal gagin na zacatku.... ale da se to delat s urcitymi obmenami... no, ja jsem dnes zacal s Btipovym systemem... dal jsem si zaklad za kurz 3.4... tak jestli budou zitra zapasy, tak budu pokracovat.. ten system , co popsal Btip vypada asi nejrozumeji...
yueh
Host
Host

Příspěvekod noucamp » úte dub 05, 2005 18:54

sveho casu sem se setkal s lidmi, kteri uplantovali nasledujici taktiku (neni to nic noveho ...)

vezmete si tezky zapas, kde je rovina kurzu rekneme 1.9 na oba tipy, coz se na netu rozhodne da najit (a je to bez MP) a k tomuto zapasu prihodite kurs rekneme 1.25, dohromady Vam to da 2.375 na oba tipy ... jasan, davat tipy s kurzem tak malym jde proti vsem zasadam, ale pokud jste schopni chytat tyto pidikurzy s dostatecnou uspesnosti (a ze ale v tomto pripade musi byt sakra velka), tak je to lze zkouset ... nejde to samozrejme zkouset na zapasy, kde jsou vic nez dva tipy (fotbal, hokej a spol.), ale u baseballu ci basketu to lze ...

hned slysim namitku, kterou sem sam nadhodil, ze davat tak male kursy je blbost a ja s tim de facto naprosto souhlasim, ale v tomto pripade se jedna o pouhy jeden zapas a ne "plachta tiket" (coz dava vetsina smrtelniku), kde bez rozmyslu naflakate vsechny male kurzy, ktere vidite ... jde proste o to byt schopen dlouhodobe mezi vsemi favority vybrat toho, ktery proste nezavaha ...

namitky, kritiky, nadavky :-), pochvaly :-) vitam ...
noucamp
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » úte dub 05, 2005 19:01

noucamp píše:vezmete si tezky zapas, kde je rovina kurzu rekneme 1.9 na oba tipy, coz se na netu rozhodne da najit (a je to bez MP) a k tomuto zapasu prihodite kurs rekneme 1.25, dohromady Vam to da 2.375 na oba tipy ... jasan

:arrow: staci hrat k tym 1.9 cely rok napr.CELTIC,alebo GL.RANGERS=nemozete na tom prehrat 8)
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

Příspěvekod noucamp » úte dub 05, 2005 19:04

bubusi, ver mi nebo ne, ale cekal sem, ze zrovna Ty se s temito kluby vytasis :-) a vice mene s tim lze souhlasit ... takovych prilezitosti by se zrejme dalo najit vic ...
noucamp
Exmember
Exmember

Příspěvekod frudolf » úte dub 05, 2005 19:29

housenka píše:Ahoj
ètu tady vaše pøíspìvky a postupné sázení mì fakt zaujmulo.Zkusil jsem to dneska vsadit jednou dva zápasy s celkovým kurzem 1,8 za 400 a s kamarádem 4 zápasy s celkovým kurzem 2 za 1000.Je fakt že jsem se docela pøi výbìru zpotil,a vùbec si nedovedu pøedstavit nervy pøi výbìru zápasù pøi nìjakých 100.000 a nebo ještì výše.Ale urèitou logiku to má tak uvidíme.
Prachy budooooooooouuuuuuuu!!!!!!!!!

Mne na listek nesmi 4 zapasy!!!!!Uz 3 mi dela problemy,ale jde to.Ale nesmi to bejt 3 "vostraky",aspon jeden dvojtipem.
frudolf
Host
Host

Příspěvekod Gagin » úte dub 05, 2005 19:55

Tak jsem rád že se to tu zaèalo diskutovat, a bezesporu všechny Vaše pøíspìvky jsou moc zajímavý...

Ovšem vy píšete sázet potom za 100 000 i více, nevím jak vy ale já vyhrát napø: 50 000 tak bych je asi znovu nevsadil, pøeci jenom jsem student a jsem rád za každou stovku a tisícovku...

Naopak si myslím že trefit 3x po sobì kurz 3 je taky pìkná fuška, a nepovede se to zrovna každej den.

Proto bych navrhoval napø:

1. 500 x 2,10 - 3,10
2. Výhra x 1,40 - 1,70
3. Výhra x 1,40 - 1,70

Zkrátka v prvním kole vsadit na kurz pøes dva nebo pokud možno nejlepší by bylo vsadit na kurz pøes 3, a další kola hrát jen menší kurzy ale s vìtší pravdìpodobností výhry... Myslím si že tento systém se dá ještì vychytat mnoha zpùsoby...

Taky se mi potom líbí možnost vzít si napø. ve druhém kole vklad zpìt, takže potom vlastnì hrát jen za prachy tý sázkovky, pøiznám se že toto mì tedy nenapadlo a dalo by se to nìjak ještì mnohem lépe využít...

A k tomu že by se každý den psal tiket nebo zápas jak píšete s tím naprosto souhlasím...

Pokud si to nìkdo budete chtít vzít na starost mùžete každý den v sekci Chat a pokec vypsat téma na aktuální den kde by se každý podìlil o své tipy.. :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte dub 05, 2005 23:50

jj, Gagine, teš mi myšlenky .. takto jsem to zkoušel sáet døíve .. dát 500 a kur pøes 2,00 a v pøípadì výhry pak ještì jednou dát 500 s kurzem opìt okolo dva .. v pøípadì výhry pak 500 nechat a dát tisíc , kurz už nechat na úvaze , no a v pøípadì další výhry už to prásknout celý , když to nevyjde, èlovìku zùstane ten vklad, když to vyjde, mùže být èlovìk vysmátej :lol: .. není to vyloženì postupný navyšování, ale mì se to párkrát osvìdèilo (bohužel nìkdy je problém chytit hned ten první tiket :lol: )
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod bubus » stř dub 06, 2005 6:15

Gagin píše:Taky se mi potom líbí možnost vzít si napø. ve druhém kole vklad zpìt, takže potom vlastnì hrát jen za prachy tý sázkovky,

:arrow:a TO JE TO NAJSPRAVNEJSIE :!: :!: :!: :wink:
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady