Postupné sázení

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AMZ » stř dub 06, 2005 11:28

Abyste se shodli na zápasech, které vsadit - to bude asi neøešitelný problém. Každý má jiný názor, ale dá se to zkusit. Je to nìco podobného jako "systém kurzù kolem dvou".

Když je dostateèný výbìr, dají se od rána do veèera udìlat i tøi "otoèky" na tenisu.

Jinak staèí tøi, ètyøi kola - sedmkrát to málokdy vyjde.

Pìknì se nìco podobného dalo provozovat i na olympijských hrách. Velké množství zápasù po celý den a maximální motivace sportovcù.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AC_28 » stř dub 06, 2005 11:43

kolegove servuzte...

nieco podobne som aplikoval u zelenych, spravil som nejaky 10 nasobok, nesiel som na to tak ako vy, ale kllasika dvojtip... cize main tip kosi, vedlajsi v najhorsom vrati vklad, a ked to ujde do opacnej strany, je to v p... :-))))) tiez to bolo o discipline a o nervoch... co ja nemam... :-))))

dal som si napriklad zapas kde 1 v kurze 2,40 a X za 3,20
bolo treba samozrejme sledovat a brat na ohlad manipulak, proste potom

1 za 100 pt a X za 50...

samo ze ked sa to prepocita, tak je to na remizu kurz 1.00 a na 1 mozno nejakych 1,60... ale ten poistny tip spravi vela a hra iba jedina moznost proti... :-))))) Ale ja som to nevydrzal navysovat, a snazil som sa tipovat denne... co je samozrejme blbost, ak tam neni nieco comu veris... :-))))

GL kolegove!!!!
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod mathis » stř dub 06, 2005 11:48

Panove,pokud nekdo z vas toci vklad 7x :shock: - coz uz mi prijde velice riskantni,ale budiz - velice dobra vec pro neho je pyramida v Tipsportu.Urcite to vetsina z vas zna,ale jedna se o 14ti denni soutez,kdy vlastne musis byt uspesny 7x za sebou v 7mi kolech,vzdy jedno kolo na dva dny.Pokud se ti povede protocit 7 uspesnych serii,navic trefis dobry kurz(nekdy postaci i minimalni) maj v tipu pro viteze pokazde bonus,ktery se pohybuje od 40 000 nejmensi az po dvojnasobek,podle toho jak probihalo minule kolo.

Teda pokud nekdo praktikuje tento system,pyrmida je dobra vec na prilepseni :wink:
mathis
Exmember
Exmember

Příspěvekod housenka » stř dub 06, 2005 13:17

Ahoj
hurááá koneènì se to tady rozjelo. :D :D :D

jen pro informaci : vèerejší otoèky /krásný termín,moc se mi líbí/ mi moc nevyšly.Otoèka 1 s kurŸem 2 a s vkladem 1000 nám nevyšla.Utekl ètvrtý zápas /jojo frudolfe dávám ti za pravdu/ .Druhá otoèka s kurzem 1,8 a s vkladem 400 pokraèuje dál.

Jsem taky všema deseti pro otevøení sekce s tipama k tomuhle tématu.Jenom nevím jak to všechno uspoøádat.Takže diskutujme,diskutujme.
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod housenka » stř dub 06, 2005 13:21

Ještì jsem chtìl napsat nìco k pyramidám.Taky jsem je zkoušel ale nejdál jsem se dostal do pátého kola.Tam je problém,že v každém následujícím kole se musí vsadit vyšší kurz.Urèitou možností je vsadit v prvním kole víc sázenek,protože èím dále jseš tak pomalu øídnou,ale snad by to byla urèitá možnost,ale zase je to o penìzích,protože minimální vklad je 100,-Kè.
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod sis » stř dub 06, 2005 13:44

K té pyramidì: taky jsem to zkoušel a taky nejdál v pátem. problém je vtom, že musíš za dva dny vybrat nìjaké zápasy a pokud se zrovna nehrajou tvé soutìže tak máš smùlu a musíš nìco støelit. Akdyž se ti každým kolem navyšujekurz tak je tìžké vybrat kutz tøeba 6 uprostøed týdne kdy se toho moc nehraje je tìžké.
Kdo nehraje, nevyhraje! Ja hraju, ale nevyhraju :-)
sis
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » stř dub 06, 2005 17:24

Jelikož tu je pár zájemcù o sekce kde by se psali nìco jako tipy dne, jsem pro aby jsme to vyzkoušely v sekci livescore a chat kde by se každý den založilo téma a tam by se psali tikety popø. jeden tip kterému 100% vìøíte....

Jako jediné pravidlo bych udìlal že cílem není tipnout nejvyšší kurz ale dát lidem ten (podle Vás) nejlepší tip dne...

Pokud bude zájem budu se o to v sekci livescore a chat starat a vypíšu nìjaký ten bod k pravidlùm jak jsem psal výše..

Pokud tedy bude zájem napište do tohoto tématu a a zkusíme nìco menšího rozjet, pokud bude sekce navštìvována a bude o ni zájem nevidím dùvod proè nezaložit vlastní sekci tomuto tématu... :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod luboo » stř dub 06, 2005 17:25

Ja si dovolim nesuhlasit s pojmom "penize sazkovky". Pretoze ak nejake peniaze vyhram, tak su proste moje. Tak isto by sa dalo totiz povedat, ze ked prehram, tak SK ma moje peniaze. Aj ked poznam aj takych, co pouzivaju aj ten pojem a to su ludia co uz maju u SK auta, chalupy, vily, ... :)
luboo
Host
Host

Příspěvekod Gagin » stř dub 06, 2005 17:27

luboo píše:Ja si dovolim nesuhlasit s pojmom "penize sazkovky". Pretoze ak nejake peniaze vyhram, tak su proste moje. Tak isto by sa dalo totiz povedat, ze ked prehram, tak SK ma moje peniaze. Aj ked poznam aj takych, co pouzivaju aj ten pojem a to su ludia co uz maju u SK auta, chalupy, vily, ... :)

Jasnì samozøejmì máš pravdu, peníze sázkovky je blbý pojem ale uchtlo se to tady a každý to chápe tak jak má takže toto neøeším .... :wink: :D
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » stř dub 06, 2005 17:36

Gagin píše:Jako jediné pravidlo bych udìlal že cílem není tipnout nejvyšší kurz ale dát lidem ten (podle Vás) nejlepší tip dne...

Supr! Myslim, ze krasne vystihuje asi veskerou podstatu veci. Snad se nam povede vysoka uspesnost.

Jen nevim jestli nechat nazev sekce na Livescore a chat... alespon pridat do nazvu..neco jako Livescore, tipy a chat... a kdyz o to bude zajem tak treba vlastni sekce...
Naposledy upravil -=Ondra=- dne stř dub 06, 2005 17:50, celkově upraveno 1
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady