Postupné sázení

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Gagin » čtv dub 07, 2005 19:12

Takže na pøání byla založena sekce TIP DNE prosím pøeè?ete si pravidla a s chutí do toho :wink:

Doufejme že tato sekce bude mít nìjaké pøíznivce... :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Postupné sázení

Příspěvekod daad » čtv dub 07, 2005 21:19

Už jsem zkoušel tento systém mockrát a vím, že za 14dní se dá dojít až k hranici 1.000.000,- :D (pokud poèáteèní vklad je 5.000,- s kursem 1,5) Ale prozatím jsem nejdéle vydržel tak pìt kol. Hodnì pak zamrzí, když vám to posere tøeba kurs 1,05 :x Je fakt, že jsem se s tímhle systémem nedostal jìštì do + hodnot, ale vìøím mu asi nejvíc ze všech. Po nìkolikaletých zkušenostech.... (akovky s 2,0 a víc, pøes kombinátory až k losovaných sázkám a zpìt ke klasickým akovkám / sólovkám) mùžu øíct, že mi tenhle systém pøíjde nejzajímavìjší :lol: Teï už mít jen tu trpìlivost a èekat na správný zápasy. :wink:
daad
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » čtv dub 07, 2005 21:21

Gagin píše:Takže na pøání byla založena sekce TIP DNE prosím pøeè?ete si pravidla a s chutí do toho :wink:

Nj, jenže na co je TIP DNE, když se tam každý nedostane....Jen uživatelé se zvláštním oprávnìním... :(
brumla83
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » čtv dub 07, 2005 21:26

brumla83 píše:
Gagin píše:Takže na pøání byla založena sekce TIP DNE prosím pøeè?ete si pravidla a s chutí do toho :wink:

Nj, jenže na co je TIP DNE, když se tam každý nedostane....Jen uživatelé se zvláštním oprávnìním... :(

Ty bys duveroval tipum uzivatelu z venku (non membrum)?
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny72 » čtv dub 07, 2005 21:30

brumla83 píše:

A kde je problém :?:
Do teï Ti evidentnì nevadilo,že oprávnìní nemáš... Na druhou stranu mùžeš to oprávnìní pøece získat - je to vše jen na Tobì... :!:
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod Robert » čtv dub 07, 2005 21:44

Johnny72 píše:
brumla83 píše:

A kde je problém :?:
Do teï Ti evidentnì nevadilo,že oprávnìní nemáš... Na druhou stranu mùžeš to oprávnìní pøece získat - je to vše jen na Tobì... :!:

Problem je v tom ze nevim jak dlouho mam psat analyzy a kterej polobuh rozhodne o tom ze jsou dobre.
Navrhuju zalozit sekci nejlepsi prostredek na nadobi :D . Pochopitelne uzavrenou aby mi nejaky neovereny uzivatel nepodsouval myslenku ze ten s vuni citronu je nejlepsi protoze ja nemam svuj mozek a vsemu bezhlave verim. :shock:
Robert
Host
Host

Příspěvekod Arkan » čtv dub 07, 2005 21:45

celý tento systém otoèek nemá pøece žádnou logiku....s každou otoèkou roste akorát riziko že ta série nevyjde a je jedno jestli se otáèí jednou nebo desetkrát....když budete 3x za sebou toèit kurs napø 2,5 tak to má ve finále stejný výsledek jako když dáte akovku složenou ze tøí kursù 2,5.....
Arkan
Host
Host

Příspěvekod yueh » čtv dub 07, 2005 21:50

Arkan píše:celý tento systém otoèek nemá pøece žádnou logiku....s každou otoèkou roste akorát riziko že ta série nevyjde a je jedno jestli se otáèí jednou nebo desetkrát....když budete 3x za sebou toèit kurs napø 2,5 tak to má ve finále stejný výsledek jako když dáte akovku složenou ze tøí kursù 2,5.....

to je jasný, ale narozdíl od akovky si mùžeš poèkat na "správný" zápasy :wink:
yueh
Host
Host

Příspěvekod Gagin » čtv dub 07, 2005 21:53

Arkan píše:celý tento systém otoèek nemá pøece žádnou logiku....s každou otoèkou roste akorát riziko že ta série nevyjde a je jedno jestli se otáèí jednou nebo desetkrát....když budete 3x za sebou toèit kurs napø 2,5 tak to má ve finále stejný výsledek jako když dáte akovku složenou ze tøí kursù 2,5.....

Ale když budeš používat postupný sázení tak se zvyšujou vklady takže ve tøetím kole (pokud se tam dostaneš) budeš mít vklad napø: 2000 ale zaèínal jsi s 500,-Kè...

Kdyby jsi sázel tak jak jsi to myslel ty vypadalo by to následovnì:

2,50 x 500 = 1250
2,50 x 500 = 1250
2,50 x 500 = 1250

Celkem by jsi mìl: 3750 - 1500 + MP = Celkový èistý zisk: 2100,-Kè

Kdežto tady je postupné sázení:

2,50 x 500 = 1250
2,50 x 1250 = 3125
2,50 x 3125 = 7812,50

A poøád máš vlastnì jen tvùj vklad a to tìch 500,-Kè tamto jsou vyhrané peníze které dál investuješ.. :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod housenka » čtv dub 07, 2005 21:59

Ahoj
nevím jestli to má logiku nebo nemá,ale mì se zdá že je to dobrý.
Je to zase nìjaký zpùsob sázení,pro mì jiný,víc vzrušující a napínavìjší.
Chci to vyzkoušet a potom ti mùžu øíct jak jsem dopad.
Na druhou stranu tady udržím jakž takž svoji nedisciplinovanost v sázení
co se týèe poètu zápasù /i když ze zaèátku taky ne,ale teï jsem pouèen/.
Ze statistiky svého sázení ale mùžu pøiznat,že nejvìtší úspìšnost v procentech mám u akovek s kurzem do 2.Kombíky,maxíky,rozpisy a já nevím co ještì de do kopru.
At žijou otoèky
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady