Postupné sázení

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod yueh » čtv dub 07, 2005 22:34

housenka píše:Pøátelé sázkaøi:
podle mì je daleko snadnìjší a jistìjší chytit kurz 1.5 - 1.6 než kurz 2.5
a je jedno z kolika zápasù je složenej.

myslim, ze kurz pouzity do otocek zalezi hlavne na kvalite tipera... tim chci rict, ze kazdy by si mel vyzkouset, respektive by mel vedet, jaky kurz je pro nej nejvyhodnejsi...a vlastne i kolik otocek je pro nej nejvyhodnejsi...

btw: ta citace /bily podklad/ se dela vpravo nahore u prispevku,ktery chces citovat (citovat) :wink:
yueh
Host
Host

Příspěvekod housenka » čtv dub 07, 2005 22:37

yueh píše:
housenka píše:Pøátelé sázkaøi:
podle mì je daleko snadnìjší a jistìjší chytit kurz 1.5 - 1.6 než kurz 2.5
a je jedno z kolika zápasù je složenej.

myslim, ze kurz pouzity do otocek zalezi hlavne na kvalite tipera... tim chci rict, ze kazdy by si mel vyzkouset, respektive by mel vedet, jaky kurz je pro nej nejvyhodnejsi...a vlastne i kolik otocek je pro nej nejvyhodnejsi...

btw: ta citace /bily podklad/ se dela vpravo nahore u prispevku,ktery chces citovat (citovat) :wink:

Toto je prosím zkouška
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod Arkan » čtv dub 07, 2005 22:38

no já døív zkoušel navyšování vkladu ale po prohrané sázce.....nejdøív to šlo krásnì,myslel sem že sem mistr svìta protože to fakt neslo...jenže pak to pøišlo :lol: totální krach a bylo vymalováno :razocaran:
Arkan
Host
Host

Příspěvekod Pikalek » čtv dub 07, 2005 22:39

Taky se teda pridam! Taky si myslim, ze ten kurz zalezi na kazdym z nas jakej si zvolime! Me osobne dela problem chytit kurz 1.1 nebo 1.15, protoze to se vyskytuje ve sportech kterejm nerozumim (Basket, hazena, volejbal), takze se ani nedivim kdyz mi utece..a ze uz sem se spalil hodnekrat! Na druhou stranu i takovyhle kurzy hrajuu, protoze kdyz sem o tom presvedcen tak je to jasny! Pro me osobne sou nejlepsi kurzy od 1.7-1.9 to se vetsinou da uz zahrat jako solo a v hokeji se to vyskytuje dost casto! Takze za den dve sola, a pak nejaky kombinace z toho a je to! Tohle postupne sazeni me osobne moc nebere, protoze cokoli vyhraju hned delim a neco davam do kapsy! Takze ste me malinko navnadili a mozna si to za malo zkusim! ;-) sem zvedavej jak dlouho to vydrzim!
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod housenka » čtv dub 07, 2005 22:39

to je skvìlý!!!!!!!

pùvodnì jsem chtìl citovat jenom tu poslední vìtu,ale i tak jsem nadšen,díky!!!!!!
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod Pikalek » čtv dub 07, 2005 22:40

housenka píše:to je skvìlý!!!!!!!

pùvodnì jsem chtìl citovat jenom tu poslední vìtu,ale i tak jsem nadšen,díky!!!!!!

LOL a ani to nebolelo :-D
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod housenka » čtv dub 07, 2005 22:42

Arkane,navyšování vkladu je ale nìco jiného.To jsem ani nikdy nezkoušel,protože mám v tomto pøípadì opravdu strach z vichøice v penìžence.
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod Arkan » čtv dub 07, 2005 22:45

housenka píše:Arkane,navyšování vkladu je ale nìco jiného.To jsem ani nikdy nezkoušel,protože mám v tomto pøípadì opravdu strach z vichøice v penìžence.
vím že je to nìco jiného,jen sem chtìl øíct že sem mìl taky otoèky v penìžence :lmao:
Arkan
Host
Host

Příspěvekod housenka » čtv dub 07, 2005 22:50

Myslím si že za zkoušku to stojí.
Hurá na Beroun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod ÄŒiňo » čtv dub 07, 2005 22:58

to je skvìlý!!!!!!!

gratulujem ti :pljesko: , uz nemohol divat na tvoje trapenie, aj ja teraz citujem prvykrat tak dufam, ze mi to vyjde :lol:
Čiňo
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady