Postupné sázení

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod housenka » čtv dub 07, 2005 23:01

Také ti Èiòo gratuluji,je to krásný pocit nìkoho citovat a ještì k tomu na bílém podkladu.Mùžu jít dnes v klidu spát.
Pánové tìšilo mì a zase zítra.
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » pát dub 08, 2005 9:11

Robert píše:
Johnny72 píše:
brumla83 píše:
Gagin píše:Takže na pøání byla založena sekce TIP DNE prosím pøeè?ete si pravidla a s chutí do toho :wink:

Doufejme že tato sekce bude mít nìjaké pøíznivce... :wink:

Nj, jenže na co je TIP DNE, když se tam každý nedostane....Jen uživatelé se zvláštním oprávnìním... :(

A kde je problém :?:
Do teï Ti evidentnì nevadilo,že oprávnìní nemáš... Na druhou stranu mùžeš to oprávnìní pøece získat - je to vše jen na Tobì... :!:

Problem je v tom ze nevim jak dlouho mam psat analyzy a kterej polobuh rozhodne o tom ze jsou dobre.
Navrhuju zalozit sekci nejlepsi prostredek na nadobi :D . Pochopitelne uzavrenou aby mi nejaky neovereny uzivatel nepodsouval myslenku ze ten s vuni citronu je nejlepsi protoze ja nemam svuj mozek a vsemu bezhlave verim. :shock:
¨

Souhlasím s tebou....
Takový sekce jsou pak celkem na prd, když se tam dostane jen pár lidí...
Stejnak je to blbost vytváøet Tip dne, když každý jede podle svého. Já bych se osobnì moc nenechal ovlivnit lidma, co by tu psali své tipy. A je mi úplnì jedno jestli mají X hvìzdièek pod svým Nickem nebo ne..
brumla83
Host
Host

Příspěvekod frudolf » pát dub 08, 2005 9:18

Tak to ja si zase myslim,ze kdo ma 6 hvezdicek,tak toho umi vic nez ten,ktery ma jen jednu.A hlavne-je to o duvere.A ja duveruju lidem s vice hvezdickama.At to pro nekoho voditko je nebo neni.Napr. Erik a Stresor mi davaji vyborny tipy.A je jich tady vic,nechci na nikoho fakt dobryho zapomenout.
frudolf
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » pát dub 08, 2005 9:20

Ta taktika je opravdu taková rozdìlená AKOvka. Co se týká pravdìpodobnosti - je v podstatì stejná jako u té AKOvky. Buï vyhraju komplet všechna kola, co jsem ochoten vsadit nebo ne. Vklady a pøípadné výhry - tady už je to lepší...
Stejnak nic není na 100 procent-to by dávno s.k. zkrachovaly...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » pát dub 08, 2005 9:34

frudolf píše:Tak to ja si zase myslim,ze kdo ma 6 hvezdicek,tak toho umi vic nez ten,ktery ma jen jednu.A hlavne-je to o duvere.A ja duveruju lidem s vice hvezdickama.At to pro nekoho voditko je nebo neni.Napr. Erik a Stresor mi davaji vyborny tipy.A je jich tady vic,nechci na nikoho fakt dobryho zapomenout.

Pro mì jsou všichni, co tu píšou, na stejné úrovni. Neznamená pøece, že Nováèek je úplný amatér v sázení a že tomu vùbec nerozumí. To, že nìkdo má všechny hvìzdièky taky neznamená, že stále vyhrává a že je mnohem víc v plusu než ten, již zmiòovaný, Nováèek.

Je to taky daný dobou registrace. Všichni, kromì snad Administrátorù, zaèínali na nule... Samozøejmì neøíkám, že kdo má všechny hvìždièky, tak že je v minusu a ták, ale zkráta to OPRAVDU neznamená, že je mnohem lepší než ten Nováèek, èlovìk, který se registroval tøeba nedávno a nemá poøád èas vysedávat na netu a psát tu analýzy a tipy.... Ju? :D
brumla83
Host
Host

Příspěvekod bubus » pát dub 08, 2005 10:28

brumla83 píše: zkráta to OPRAVDU neznamená, že je mnohem lepší než ten Nováèek, èlovìk, který se registroval tøeba nedávno a nemá poøád èas vysedávat na netu a psát tu analýzy a tipy....

:arrow: tak s tym jednoznacne suhlasim :yes:
bubus
Host
Host

Příspěvekod quinton » pát dub 08, 2005 13:10

Samozøejmì že kvalita tipéra nezáleží na hvìzdièkách. Na druhou stranu ale nesouhlasím že všichni co tu píšou jsou na stejné úrovni. A kdo na jaké úrovni je si uvìdomíš až delším sledováním každého.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod housenka » pát dub 08, 2005 13:25

brumla83 píše:
Robert píše:
Johnny72 píše:
brumla83 píše:
Gagin píše:Takže na pøání byla založena sekce TIP DNE prosím pøeè?ete si pravidla a s chutí do toho :wink:

Doufejme že tato sekce bude mít nìjaké pøíznivce... :wink:

Nj, jenže na co je TIP DNE, když se tam každý nedostane....Jen uživatelé se zvláštním oprávnìním... :(

A kde je problém :?:
Do teï Ti evidentnì nevadilo,že oprávnìní nemáš... Na druhou stranu mùžeš to oprávnìní pøece získat - je to vše jen na Tobì... :!:

Problem je v tom ze nevim jak dlouho mam psat analyzy a kterej polobuh rozhodne o tom ze jsou dobre.
Navrhuju zalozit sekci nejlepsi prostredek na nadobi :D . Pochopitelne uzavrenou aby mi nejaky neovereny uzivatel nepodsouval myslenku ze ten s vuni citronu je nejlepsi protoze ja nemam svuj mozek a vsemu bezhlave verim. :shock:
¨

Souhlasím s tebou....
Takový sekce jsou pak celkem na prd, když se tam dostane jen pár lidí...
Stejnak je to blbost vytváøet Tip dne, když každý jede podle svého. Já bych se osobnì moc nenechal ovlivnit lidma, co by tu psali své tipy. A je mi úplnì jedno jestli mají X hvìzdièek pod svým Nickem nebo ne..
[/b]

Blbost je podle mì poøád brumlat.Nemusíš se nechat ovlivnit,a když už se necháš,tak potom mùžeš nadávat jenom sobì.Skoro všude na všech stránkách,které jsou podobné tìmto je vyhlašován tip dne.Nevím proè by to nemohlo být i zde.Kouknu se na nì,øeknu si aha,to by nemuselo být špatné a jestli to vsadím nebo ne je moje záležitost.Víme?????
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod housenka » pát dub 08, 2005 13:34

Na nìco jsem zapomìl.
Ty co sem píšou své analýzy je píšou ve svém volném èase,baví je to,a chtìjí aby je ostatní èetli.Mají radost když jim jejich tip o kterém zjiš?ovali informace vyjde.Zaslouží si uznání,a ne poznámky že je to zbyteèný.
Konec
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pát dub 08, 2005 13:42

Pokud sledujete trochu podrobnìji BA, kde se vypisují tipy dne, tak úspìšnost i pøes podrobné analýzy není nijak vysoká.

S trochou nadsázky lze øíci, že místo tipu dne, je lépe vsadit kontratip.

Než chytat nízké kurzy a v pøípadì neúspìchu podstatnì navyšovat vklady (aby se vrátil základní vklad), bývá nìkdy úspìšnìjší metodou sázet pravidelnì proti tipu dne, kde máte vyšší kurz a pøi neúspìchu zvyšujete jen nepatrnì vklad.

8)
AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady