Také ti Èiòo gratuluji,je to krásný pocit nìkoho citovat a ještì k tomu na bílém podkladu.Mùžu jít dnes v klidu spát.
Pánové tìšilo mì a zase zítra.
Moderátor: Moderátoři
¨Robert píše:Johnny72 píše:brumla83 píše:Gagin píše:Takže na pøání byla založena sekce TIP DNE prosím pøeè?ete si pravidla a s chutí do toho
Doufejme že tato sekce bude mít nìjaké pøíznivce...
Nj, jenže na co je TIP DNE, když se tam každý nedostane....Jen uživatelé se zvláštním oprávnìním...
A kde je problém
Do teï Ti evidentnì nevadilo,že oprávnìní nemáš... Na druhou stranu mùžeš to oprávnìní pøece získat - je to vše jen na Tobì...
Problem je v tom ze nevim jak dlouho mam psat analyzy a kterej polobuh rozhodne o tom ze jsou dobre.
Navrhuju zalozit sekci nejlepsi prostredek na nadobi . Pochopitelne uzavrenou aby mi nejaky neovereny uzivatel nepodsouval myslenku ze ten s vuni citronu je nejlepsi protoze ja nemam svuj mozek a vsemu bezhlave verim.
frudolf píše:Tak to ja si zase myslim,ze kdo ma 6 hvezdicek,tak toho umi vic nez ten,ktery ma jen jednu.A hlavne-je to o duvere.A ja duveruju lidem s vice hvezdickama.At to pro nekoho voditko je nebo neni.Napr. Erik a Stresor mi davaji vyborny tipy.A je jich tady vic,nechci na nikoho fakt dobryho zapomenout.
brumla83 píše: zkráta to OPRAVDU neznamená, že je mnohem lepší než ten Nováèek, èlovìk, který se registroval tøeba nedávno a nemá poøád èas vysedávat na netu a psát tu analýzy a tipy....
[/b]brumla83 píše:¨Robert píše:Johnny72 píše:brumla83 píše:Gagin píše:Takže na pøání byla založena sekce TIP DNE prosím pøeè?ete si pravidla a s chutí do toho
Doufejme že tato sekce bude mít nìjaké pøíznivce...
Nj, jenže na co je TIP DNE, když se tam každý nedostane....Jen uživatelé se zvláštním oprávnìním...
A kde je problém
Do teï Ti evidentnì nevadilo,že oprávnìní nemáš... Na druhou stranu mùžeš to oprávnìní pøece získat - je to vše jen na Tobì...
Problem je v tom ze nevim jak dlouho mam psat analyzy a kterej polobuh rozhodne o tom ze jsou dobre.
Navrhuju zalozit sekci nejlepsi prostredek na nadobi . Pochopitelne uzavrenou aby mi nejaky neovereny uzivatel nepodsouval myslenku ze ten s vuni citronu je nejlepsi protoze ja nemam svuj mozek a vsemu bezhlave verim.
Souhlasím s tebou....
Takový sekce jsou pak celkem na prd, když se tam dostane jen pár lidí...
Stejnak je to blbost vytváøet Tip dne, když každý jede podle svého. Já bych se osobnì moc nenechal ovlivnit lidma, co by tu psali své tipy. A je mi úplnì jedno jestli mají X hvìzdièek pod svým Nickem nebo ne..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník