Postupné sázení

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod qwertyy » pát dub 08, 2005 14:22

frudolf píše:Tak to ja si zase myslim,ze kdo ma 6 hvezdicek,tak toho umi vic nez ten,ktery ma jen jednu.A hlavne-je to o duvere.A ja duveruju lidem s vice hvezdickama.
ty hvìzdièky vùbec nic neznamenaj, je to automaticky pøiøazovaný podle poètu pøíspìvkù na fóruTak to konstatovani o duvere na hvezdicky me vyrazily dech :-O na ty by se skoro nemelo koukat... na hodne forech se zerusily (vyply) na nekterech si to useri odhlasovali... treba konktrene na BA foru jsou treba vyply...
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pát dub 08, 2005 15:12

qwertyy píše:
frudolf píše:Tak to ja si zase myslim,ze kdo ma 6 hvezdicek,tak toho umi vic nez ten,ktery ma jen jednu.A hlavne-je to o duvere.A ja duveruju lidem s vice hvezdickama.
ty hvìzdièky vùbec nic neznamenaj, je to automaticky pøiøazovaný podle poètu pøíspìvkù na fóruTak to konstatovani o duvere na hvezdicky me vyrazily dech :-O na ty by se skoro nemelo koukat... na hodne forech se zerusily (vyply) na nekterech si to useri odhlasovali... treba konktrene na BA foru jsou treba vyply...

Tak to konstatovani o duvere na hvezdicky me vyrazilo dech :oops: na ty by se skoro nemelo koukat... na hodne forech se zrusily (vyply) na nekterech si to i useri odhlasovali... treba konktrene na BA foru jsou treba vyply....
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Synot tip » pát dub 08, 2005 15:46

AMZ píše:Pokud sledujete trochu podrobnìji BA, kde se vypisují tipy dne, tak úspìšnost i pøes podrobné analýzy není nijak vysoká.

S trochou nadsázky lze øíci, že místo tipu dne, je lépe vsadit kontratip.

Než chytat nízké kurzy a v pøípadì neúspìchu podstatnì navyšovat vklady (aby se vrátil základní vklad), bývá nìkdy úspìšnìjší metodou sázet pravidelnì proti tipu dne, kde máte vyšší kurz a pøi neúspìchu zvyšujete jen nepatrnì vklad.

8)

Ano to je taky jedna z možností, ale myslím si, že se tady mluví hlavnì o zápasech okolo kurzu 2. Osobnì si myslím, že pro sázkaøe, který se rozhodne pro toto sázení je nejlepší sázet SÓLO sázku s kurzem okolo 2, než dát AKO 2-3 zápasy se stejným kurzem.
Když bych chtìl vsázet kontarip, musel bych jít minimálnì proti kurzu 1.5, aby byla nìjaká slušná návratnost.
Já jsem tuto metodu sázení vyzkoušel asi pøed 14 dny v soutìži a skonèil jsem na 6-té otoèce a vždycky to bylo kolem kurzu 2, jednou dokonce 2.45
Když èlovìk vsadí jen ty zápasy, kterým opravdu vìøí mùže se k nìjaké 5-té otoèce dostat. Já si myslím, že bych to dokázal ze 3 pokusù zopakovat. :)
Synot tip
Host
Host

Příspěvekod Arkan » pát dub 08, 2005 15:50

Synot tip píše:
AMZ píše:Pokud sledujete trochu podrobnìji BA, kde se vypisují tipy dne, tak úspìšnost i pøes podrobné analýzy není nijak vysoká.

S trochou nadsázky lze øíci, že místo tipu dne, je lépe vsadit kontratip.

Než chytat nízké kurzy a v pøípadì neúspìchu podstatnì navyšovat vklady (aby se vrátil základní vklad), bývá nìkdy úspìšnìjší metodou sázet pravidelnì proti tipu dne, kde máte vyšší kurz a pøi neúspìchu zvyšujete jen nepatrnì vklad.

8)

Ano to je taky jedna z možností, ale myslím si, že se tady mluví hlavnì o zápasech okolo kurzu 2. Osobnì si myslím, že pro sázkaøe, který se rozhodne pro toto sázení je nejlepší sázet SÓLO sázku s kurzem okolo 2, než dát AKO 2-3 zápasy se stejným kurzem.
Když bych chtìl vsázet kontarip, musel bych jít minimálnì proti kurzu 1.5, aby byla nìjaká slušná návratnost.
Já jsem tuto metodu sázení vyzkoušel asi pøed 14 dny v soutìži a skonèil jsem na 6-té otoèce a vždycky to bylo kolem kurzu 2, jednou dokonce 2.45
Když èlovìk vsadí jen ty zápasy, kterým opravdu vìøí mùže se k nìjaké 5-té otoèce dostat. Já si myslím, že bych to dokázal ze 3 pokusù zopakovat. :)
matematicky je úplnì jedno jestli dáš jeden kurs 2,tøikrát za sebou nebo dáš 3ako tiket...výhra je úplnì stejná a riziko taky
Arkan
Host
Host

Příspěvekod Arkan » pát dub 08, 2005 15:57

je nìkdo z Vás dlouhodobì v zisku tím, že sázíte 4,5-akovky? asi tìžko....tím že dávate otoèky nedìláte v dùsledku nic jinýho....podle mnì tento systém nemùže být DLOUHODOBÌ výdìleèný...
Arkan
Host
Host

Příspěvekod Synot tip » pát dub 08, 2005 16:02

Výhra by byla stejná, kdyby na 3AKO byl každý zápas s kurzem 2, ale já jsem tím myslel, že je nesmysl dávat pøi postupném sázení na ako zápasy napø. s kurzem 1.3 - 1.3 x 1.3 x 1.3 = 2.19
Aby ses dostal na pátou otoèku musel bys trefit 15 zápasù a to je myslím si hodnì tìžké.
Synot tip
Host
Host

Příspěvekod Robert » pát dub 08, 2005 16:59

frudolf píše:Tak to ja si zase myslim,ze kdo ma 6 hvezdicek,tak toho umi vic nez ten,ktery ma jen jednu.A hlavne-je to o duvere.A ja duveruju lidem s vice hvezdickama.At to pro nekoho voditko je nebo neni.Napr. Erik a Stresor mi davaji vyborny tipy.A je jich tady vic,nechci na nikoho fakt dobryho zapomenout.

Kdyby se hvezdicky udelovali podle uspesnosti sazkare tak mas jiste pravdu ale jelikoz se do tipovaci souteze dostanou pouze vyvoleni tezko muzou novacci prokazat sve kvality. A tupe opisovani sestav a tabulek ktere si muze kdokoliv najit na netu mi za ty hvezdy teda nestoji.
Robert
Host
Host

Příspěvekod Pikalek » pát dub 08, 2005 17:04

Robert píše:
frudolf píše:Tak to ja si zase myslim,ze kdo ma 6 hvezdicek,tak toho umi vic nez ten,ktery ma jen jednu.A hlavne-je to o duvere.A ja duveruju lidem s vice hvezdickama.At to pro nekoho voditko je nebo neni.Napr. Erik a Stresor mi davaji vyborny tipy.A je jich tady vic,nechci na nikoho fakt dobryho zapomenout.

Kdyby se hvezdicky udelovali podle uspesnosti sazkare tak mas jiste pravdu ale jelikoz se do tipovaci souteze dostanou pouze vyvoleni tezko muzou novacci prokazat sve kvality. A tupe opisovani sestav a tabulek ktere si muze kdokoliv najit na netu mi za ty hvezdy teda nestoji.

Tak to sorry, ale neni to jenom o tom! Neni to jenom o tupym opisovani, i kdyz to k tomu taky patri! Ale rekni mi, jak si to predstavujes ty? napisu misto analyzy jenom tip a reknu ze tomu tak nebo tak verim a ze jedna pani tam a tam povidala? Nebo jako sorry, ale vetsina lidi co to dela a ty analyzy pise, tak si s tim da spoustu prace to nahledat! Vsechny zraneni, absence a dulezity faktory jako je forma atd..! A vetsina lidi ty zapasy i vidi a tak k tomu muze dat svuj nazor! Pokud si myslis, ze je to jenom tupe opisovani, pak sorry ale nechapu co tu vlastne delas?
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » pát dub 08, 2005 17:30

[quote][/quote]matematicky je úplnì jedno jestli dáš jeden kurs 2,tøikrát za sebou nebo dáš 3ako tiket...výhra je úplnì stejná a riziko taky

... to je sice pravda, ale na Ako tiket vybíráš vìtšinou sázky hrané bìhem jednoho èi více dní...

... kdežto pøi postupném sázení si klidnì mùžeš poèkat tøeba mìsíc na vhodný tip...

Jinak už se zde v jednom tématu rozebírají i hvìzdièky a další vìci, které sem pùvodnì nepatøily, takže je to tu pomalu "páté pøes deváté"...
AMZ
Host
Host

Příspěvekod richardt » pát dub 08, 2005 17:55

Robert píše:

To se mýlíš.
Hvìzdièky pod jménem se udìlují automaticky - podle poètu pøíspìvkù (i kdyby to byl pøíspìvek typu: "Hezkýýý Koudelka").Takže piš èasto a za chvíli máš hvìzd jako generál !
richardt
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady