Postupné sázení

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod brumla83 » pát dub 08, 2005 18:18

Koukám, se to tu kvùli hvìzdièkám rozjelo... :) To jsem ani nechtìl...
Radìj toho urážení nechme, mùj názor o tom jste èetli nìkde nahoøe, že kvalita sázkaøe NENÍ dána hvìzdièkama, jak si nìkteøí moulové myslí atd... Nechme toho...

Co se týká té taktiky, tak je to takový zvláštní, je to lepší než AKOvka, ale pravdìpodobnost správného tipu je bohužel stejná, i když, jak nìkdo tu psal, si sázení mùžete roztáhnou na nìkolik mìsícù.... Stejnak to nepomùže...
Musí se èlovìk ovládat a øíct si "Dost" a skonèí to kolo v plusu... A pak jede tøeba znovu zase s malým vkladem....jinak vždy prohraje a je zas na zaèátku
brumla83
Host
Host

Příspěvekod frudolf » pát dub 08, 2005 18:24

richardt píše:
Robert píše:
frudolf píše:Tak to ja si zase myslim,ze kdo ma 6 hvezdicek,tak toho umi vic nez ten,ktery ma jen jednu.A hlavne-je to o duvere.A ja duveruju lidem s vice hvezdickama.At to pro nekoho voditko je nebo neni.Napr. Erik a Stresor mi davaji vyborny tipy.A je jich tady vic,nechci na nikoho fakt dobryho zapomenout.

Kdyby se hvezdicky udelovali podle uspesnosti sazkare tak mas jiste pravdu ale jelikoz se do tipovaci souteze dostanou pouze vyvoleni tezko muzou novacci prokazat sve kvality. A tupe opisovani sestav a tabulek ktere si muze kdokoliv najit na netu mi za ty hvezdy teda nestoji.

To se mýlíš.
Hvìzdièky pod jménem se udìlují automaticky - podle poètu pøíspìvkù (i kdyby to byl pøíspìvek typu: "Hezkýýý Koudelka").Takže piš èasto a za chvíli máš hvìzd jako generál !

To mas samozrejme pravdu,ale ja si radsi opisu tip od GENERALA HONANA nez Sorry od tebe.Nic ve zlym.Ale ty hvezdicky jsou udelovany za pocet prispevku...a tim padem musim uznat,ze kdo pise ty prispevky,tak se tomu musi dost venovat!!!!!!!Jinak by sem mohl psat bludy ve velke mire jen kvuli hvezdam?????
frudolf
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » pát dub 08, 2005 18:37

Co je to to "BA"?

Zmiòujete se tu o tým... Èeho je to zkratka? Jakých stránek? Díky
brumla83
Host
Host

Příspěvekod bobos » pát dub 08, 2005 18:40

brumla83 píše:Co je to to "BA"?

Zmiòujete se tu o tým... Èeho je to zkratka? Jakých stránek? Díky

www.bettingadvice.com ale hlavne jejich forum http://forum.bettingadvice.com/
bobos
Host
Host

Příspěvekod Robert » pát dub 08, 2005 18:59

Pikalek píše:
Robert píše:
frudolf píše:Tak to ja si zase myslim,ze kdo ma 6 hvezdicek,tak toho umi vic nez ten,ktery ma jen jednu.A hlavne-je to o duvere.A ja duveruju lidem s vice hvezdickama.At to pro nekoho voditko je nebo neni.Napr. Erik a Stresor mi davaji vyborny tipy.A je jich tady vic,nechci na nikoho fakt dobryho zapomenout.

Kdyby se hvezdicky udelovali podle uspesnosti sazkare tak mas jiste pravdu ale jelikoz se do tipovaci souteze dostanou pouze vyvoleni tezko muzou novacci prokazat sve kvality. A tupe opisovani sestav a tabulek ktere si muze kdokoliv najit na netu mi za ty hvezdy teda nestoji.

Tak to sorry, ale neni to jenom o tom! Neni to jenom o tupym opisovani, i kdyz to k tomu taky patri! Ale rekni mi, jak si to predstavujes ty? napisu misto analyzy jenom tip a reknu ze tomu tak nebo tak verim a ze jedna pani tam a tam povidala? Nebo jako sorry, ale vetsina lidi co to dela a ty analyzy pise, tak si s tim da spoustu prace to nahledat! Vsechny zraneni, absence a dulezity faktory jako je forma atd..! A vetsina lidi ty zapasy i vidi a tak k tomu muze dat svuj nazor! Pokud si myslis, ze je to jenom tupe opisovani, pak sorry ale nechapu co tu vlastne delas?

Pokudne jsou hvezdicky o uspesnosti tak pak nechapu jak muze nekdo verit tipum hodnehvezdickovych.

Jsem tu protoze ve verejnych sekcich se sem tam neco zajimavyho najde. A tzv. analyzy (ty verejne do sekce pro vyvolene se nedostanu) jsou jen tupym opisovanim.
Robert
Host
Host

Příspěvekod Robert » pát dub 08, 2005 19:05

frudolf píše:
richardt píše:
Robert píše:

To se mýlíš.
Hvìzdièky pod jménem se udìlují automaticky - podle poètu pøíspìvkù (i kdyby to byl pøíspìvek typu: "Hezkýýý Koudelka").Takže piš èasto a za chvíli máš hvìzd jako generál !

To mas samozrejme pravdu,ale ja si radsi opisu tip od GENERALA HONANA nez Sorry od tebe.Nic ve zlym.Ale ty hvezdicky jsou udelovany za pocet prispevku...a tim padem musim uznat,ze kdo pise ty prispevky,tak se tomu musi dost venovat!!!!!!!Jinak by sem mohl psat bludy ve velke mire jen kvuli hvezdam?????

To je mozny nemel jsem tu cest cist GENERALA HONANA pise pro vyvolene. A taky jsem nikde nepsal ze jsem lepsi typer nevim jak jsi na to prisel. Kazdopadne se toto forum pripravuje o mozny priliv novych schopnych tiperu nesmyslnou politikou. Nemyslim si ze se nekdo bude obtezovat tou tezkou a zasluznou praci jak tu nekdo pred tebou napsal kdyz vysledek je znacne nejisty. Znelibis se adminovi a letis. No zase clovek se tu aspon pobavi a pokeca si.
Robert
Host
Host

Příspěvekod qwertyy » pát dub 08, 2005 19:57

Robert píše:Kazdopadne se toto forum pripravuje o mozny priliv novych schopnych tiperu nesmyslnou politikou. Nemyslim si ze se nekdo bude obtezovat tou tezkou a zasluznou praci jak tu nekdo pred tebou napsal kdyz vysledek je znacne nejisty. Znelibis se adminovi a letis. No zase clovek se tu aspon pobavi a pokeca si.

když to nìkdo se sázením myslí vážnì, tak pro nìj není problém napsat 2,3 analýzy :wink: takže zas tak nesmyslná politika to není...taky nevím proè by se nemìl nìkdo zlíbit adminovi a letìt :?:
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

:)

Příspěvekod Ludba » pát dub 08, 2005 20:10

nejlepsi je sazet pro radost :D ne pro penize. sic je to obcas prijemne prividelat si bez prace, ale dle meho soudu nema smysl sazet s posledni 500 v kapse a myslet si jak clovek nezbohatne. kdyz sazet tak poradne, zjistovat info sledovat, premyslet u toho a ne sazet plachty za 20 Kè nebo blbosti. lehce se to rekne, ale tezko udela. ja posledni dobou (let) zkousim, jeden, dva, tri zapasy na tiket za vic. kurz poskladam v prumeru vzdy kolem 2 ( nekdy treba jen 1,6 ale i za par tisic je z toho na chleba) a nevim jak ostatni me staci malo, nemusi prset hlavne kdyz kape treba 20 x do mesice po par tisicich.. a valim. kdyz je nahadou lost, (i mistr tesar se nekdy utne, treba i kralik roger) tak se pokusim dalsi tiket navysit vklad (jiste clovek musim mit poradny kapital pro pripad ze mu to i 3 x za sebou nevyde, ale to musi byt fakt pech) a je to..
Ludba
Host
Host

Re: :)

Příspěvekod richardt » pát dub 08, 2005 21:48

Ludba píše:nejlepsi je sazet pro radost :D ne pro penize. sic je to obcas prijemne prividelat si bez prace, ale dle meho soudu nema smysl sazet s posledni 500 v kapse a myslet si jak clovek nezbohatne. kdyz sazet tak poradne, zjistovat info sledovat, premyslet u toho a ne sazet plachty za 20 Kè nebo blbosti. lehce se to rekne, ale tezko udela. ja posledni dobou (let) zkousim, jeden, dva, tri zapasy na tiket za vic. kurz poskladam v prumeru vzdy kolem 2 ( nekdy treba jen 1,6 ale i za par tisic je z toho na chleba) a nevim jak ostatni me staci malo, nemusi prset hlavne kdyz kape treba 20 x do mesice po par tisicich.. a valim. kdyz je nahadou lost, (i mistr tesar se nekdy utne, treba i kralik roger) tak se pokusim dalsi tiket navysit vklad (jiste clovek musim mit poradny kapital pro pripad ze mu to i 3 x za sebou nevyde, ale to musi byt fakt pech) a je to..

No tady jsou i borci,kteøí sázejí za statisíce (alespoò to tvrdí - já si o tom myslím své).
richardt
Exmember
Exmember

Příspěvekod Arkan » pát dub 08, 2005 22:08

souhlasím s Robertem a Brumlou,pište si tu své analýzy,utajujte si je klidnì šifrováním ale je dost lidí kteøí na tyto stránky chodili napø.kvùli int. sázení...pøijde mi legraèní tuto sekci omezovat...a jestli si nìkdo myslí myslí, že bude vyhrávat slepým kopírováním údajných sázek místní elity vèetnì admina,který napø.propaguje systém postupného sázéní tak daleko nedojde a my jednohvìzdièkový zaèáteèníci se jen zasmìjem :hyper: :shocked:
Arkan
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady