Postupné sázení

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod daad » pát dub 08, 2005 22:22

Arkan píše:je nìkdo z Vás dlouhodobì v zisku tím, že sázíte 4,5-akovky? asi tìžko....tím že dávate otoèky nedìláte v dùsledku nic jinýho....podle mnì tento systém nemùže být DLOUHODOBÌ výdìleèný...

Už jsem nìkde slyšel a èetl, že když hrát akovku, tak s max. tøemi tipy. Nìco na tom bude. Já osobnì docela vìøím v systém postupného sázení. Staèí mi tøeba jen celkový kurz okolo 1,5 -> sólo / 2 / max. 3 tipy na jeden tiket. Poté mùže èlovìk dosáhnout zajímavých èísel :) samozøejmì musí být velmi trpìlivý a né za každou cenu "umotat" kurz okolo 2,0 :wink:
daad
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pát dub 08, 2005 22:24

Arkan píše:souhlasím s Robertem a Brumlou,pište si tu své analýzy,utajujte si je klidnì šifrováním ale je dost lidí kteøí na tyto stránky chodili napø.kvùli int. sázení...pøijde mi legraèní tuto sekci omezovat...a jestli si nìkdo myslí myslí, že bude vyhrávat slepým kopírováním údajných sázek místní elity vèetnì admina,který napø.propaguje systém postupného sázéní tak daleko nedojde a my jednohvìzdièkový zaèáteèníci se jen zasmìjem :hyper: :shocked:

Ale vzdyt v pohode... :wink: Me se nezda ze by nam tady neco schazelo... :wink: a nezda se mi ze bysme neco utajovali... snazime se akorat si navzajem pomahat... :wink: "Bez prace nejsou kolace"
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Dotaz na admina

Příspěvekod daad » pát dub 08, 2005 22:30

Jsem sám, komu pøíjde docela "zmatené" øazení pøíspìvkù? Posloupnost pøíspìvkù k danému tématu mì pøijde hodnì matoucí (když naleznu aktuální pøíspìvky nìkde na konci......a jìštì dál) Nešlo by to prohodit, aby ty nejaktuálnìjší pøíspìvky byly hned na zaèátku :?:

nebo je chyba ve mì :?: :!: :lol:
daad
Host
Host

Re: Dotaz na admina

Příspěvekod Arkan » pát dub 08, 2005 22:33

daad píše:Jsem sám, komu pøíjde docela "zmatené" øazení pøíspìvkù? Posloupnost pøíspìvkù k danému tématu mì pøijde hodnì matoucí (když naleznu aktuální pøíspìvky nìkde na konci......a jìštì dál) Nešlo by to prohodit, aby ty nejaktuálnìjší pøíspìvky byly hned na zaèátku :?:

nebo je chyba ve mì :?: :!: :lol:
diskuze má vývoj od zaèátku do konce,takže je chyba v tobì kámo :offtopic:
Arkan
Host
Host

Příspěvekod Arkan » pát dub 08, 2005 22:36

-=Ondra=- píše:
Arkan píše:souhlasím s Robertem a Brumlou,pište si tu své analýzy,utajujte si je klidnì šifrováním ale je dost lidí kteøí na tyto stránky chodili napø.kvùli int. sázení...pøijde mi legraèní tuto sekci omezovat...a jestli si nìkdo myslí myslí, že bude vyhrávat slepým kopírováním údajných sázek místní elity vèetnì admina,který napø.propaguje systém postupného sázéní tak daleko nedojde a my jednohvìzdièkový zaèáteèníci se jen zasmìjem :hyper: :shocked:

Ale vzdyt v pohode... :wink: Me se nezda ze by nam tady neco schazelo... :wink: a nezda se mi ze bysme neco utajovali... snazime se akorat si navzajem pomahat... :wink: "Bez prace nejsou kolace"
tak proè zavíráte sekci s net. sázením?
Arkan
Host
Host

Příspěvekod daad » pát dub 08, 2005 22:54

cica18 píše:
Johnny.Rebel píše:ja jsem to jednou taky zkousel, pamatuju si , ze jsem zacal s 500 a skoncil na 7000 , kdy jsem sel az do peti , ale byly to velky nervy hlavne u toho patyho tiketu :o)) .. hmm, pak jsem si penize nechal a zase zacal od 500 :) , ale uz tak velka slava to nebyla , hned pri druhy serii jsem projel, pak jsem projel dalsi vklad, no a pak jsem si rekl dost!!, prestan, dokud je jeste cas a tak jsem prestal a zbytek penez si utratil jinym zpusobem 8)

chodil sem denne do pobocky s 50 000 :!: (a to normalne sazim za mnohem nizsi castky)a sazel neco podobneho na baseball a podobnou blbost uz neminim opakovat, nehlede na to ze na to nemam zaludek a ted uz ani ty penize :D

Sázet 50k na Baseball??? když to není vyloženì blbost, tak bych to nedoporuèoval. Baseball = vražda. Když byl baseball u mì zrovna v kurzu, moc se mi nedaøilo - vìtšinou favorit "pustil" jeden špíl z dvojzápasu a pøekvapení bylo na svìtì :) . Zpátky na zem mì dostal kámoš, co nìjakej èas byl v Atlantì a docela se o baseball zajímal - " ... i místní fanoušci co se "vyznaj" si moc netroufaj sázet na tento "nej" sport v USA..." øíkával. Prej je to hooodnì ošidný,..když s nìma zrovna netrénuješ, asi nemáš šanci správnì tipnout alespoò tøi zápasy po sobì. No a tak já osobnì se baseballu vyhýbám co se dá (i když nìjakej ten zápas vždycky láká :) ). Investici 50k bych zvážil víc a zkusil tøeba Holandskej fotbal.

PS: jestli moc radím, tak si to neèti :D
daad
Host
Host

Příspěvekod Robert » sob dub 09, 2005 11:22

-=Ondra=- píše:

Tak proc je uzavrenej tip dne. Dokazu jeste pochopit ze si zamykate analyzy se kterejma je dost prace ale pokud nekdo napise TymA - TymB 02 tak to teda nepovazuju za super tajny. Samy vyvoleni tu nekolikrat napsali ze takovymu tipu neveri tak co ty tajnosti. Nebo snad mate strach ze nejakej novacek bude mit uspernejsi tipy nez polobozi.
Robert
Host
Host

Příspěvekod Synot tip » sob dub 09, 2005 11:31

Robert píše:
-=Ondra=- píše:

Tak proc je uzavrenej tip dne. Dokazu jeste pochopit ze si zamykate analyzy se kterejma je dost prace ale pokud nekdo napise TymA - TymB 02 tak to teda nepovazuju za super tajny. Samy vyvoleni tu nekolikrat napsali ze takovymu tipu neveri tak co ty tajnosti. Nebo snad mate strach ze nejakej novacek bude mit uspernejsi tipy nez polobozi.

Tak si pøedstav kdyby mìl pøístup do sekce Tip dne každý. Úspìšnost by se urèitì nepohybovala nìkde okolo 90%, kterých chceme dosahnout a tento server by se dostal na úrovìn Tipovani.cz
Synot tip
Host
Host

Příspěvekod Robert » sob dub 09, 2005 11:32

qwertyy píše:
Robert píše:Kazdopadne se toto forum pripravuje o mozny priliv novych schopnych tiperu nesmyslnou politikou. Nemyslim si ze se nekdo bude obtezovat tou tezkou a zasluznou praci jak tu nekdo pred tebou napsal kdyz vysledek je znacne nejisty. Znelibis se adminovi a letis. No zase clovek se tu aspon pobavi a pokeca si.

když to nìkdo se sázením myslí vážnì, tak pro nìj není problém napsat 2,3 analýzy :wink: takže zas tak nesmyslná politika to není...taky nevím proè by se nemìl nìkdo zlíbit adminovi a letìt :?:

To docela je protoze nez udelaj jednu analyzu trva mi to tak hodinu a to mam jenom v hlave. Dalsi minimalne pulhodinu to pisu a kdyz sazim denne kolem 5 zapasu musel by mit den tak 30 hodin.
A s tim adminem to tak je nebo snad uzamykani temat svedci o nejake velke demokracii na tomto foru?
Robert
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » sob dub 09, 2005 11:51

Robert píše:
qwertyy píše:
Robert píše:Kazdopadne se toto forum pripravuje o mozny priliv novych schopnych tiperu nesmyslnou politikou. Nemyslim si ze se nekdo bude obtezovat tou tezkou a zasluznou praci jak tu nekdo pred tebou napsal kdyz vysledek je znacne nejisty. Znelibis se adminovi a letis. No zase clovek se tu aspon pobavi a pokeca si.

když to nìkdo se sázením myslí vážnì, tak pro nìj není problém napsat 2,3 analýzy :wink: takže zas tak nesmyslná politika to není...taky nevím proè by se nemìl nìkdo zlíbit adminovi a letìt :?:

To docela je protoze nez udelaj jednu analyzu trva mi to tak hodinu a to mam jenom v hlave. Dalsi minimalne pulhodinu to pisu a kdyz sazim denne kolem 5 zapasu musel by mit den tak 30 hodin.
A s tim adminem to tak je nebo snad uzamykani temat svedci o nejake velke demokracii na tomto foru?

Prosím Tì - pøestaò už tady koneènì plácat nesmysly...Kdybys vynaložil èást èasu,který vynakládáš na rùzná obviòování a narážky,na vypracování jakékoli smysluplné analýzy,tak jsi už mohl na fóru pùsobit...

Na fóru jsou nastavená urèitá pravidla.Pokud nìkdo zájem se pravidly øídit,mùže také tìžit z informací na fóru uveøejnìných.Je to vše jen a pouze o výmìnì informací v kultivovaném prostøedí...
Pokud Ti na tom pøipadá cokoliv nedemokratického,tak Ti pøece nikdo nebrání najít si nìjaké demokratiènìjší prostøedí nìkde jinde.
Johnny72
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady