cica18 píše:Johnny.Rebel píše:ja jsem to jednou taky zkousel, pamatuju si , ze jsem zacal s 500 a skoncil na 7000 , kdy jsem sel az do peti , ale byly to velky nervy hlavne u toho patyho tiketu
)) .. hmm, pak jsem si penize nechal a zase zacal od 500
, ale uz tak velka slava to nebyla , hned pri druhy serii jsem projel, pak jsem projel dalsi vklad, no a pak jsem si rekl dost!!, prestan, dokud je jeste cas a tak jsem prestal a zbytek penez si utratil jinym zpusobem
chodil sem denne do pobocky s 50 000
(a to normalne sazim za mnohem nizsi castky)a sazel neco podobneho na baseball a podobnou blbost uz neminim opakovat, nehlede na to ze na to nemam zaludek a ted uz ani ty penize
Sázet 50k na Baseball??? když to není vyloženì blbost, tak bych to nedoporuèoval. Baseball = vražda. Když byl baseball u mì zrovna v kurzu, moc se mi nedaøilo - vìtšinou favorit "pustil" jeden špíl z dvojzápasu a pøekvapení bylo na svìtì
. Zpátky na zem mì dostal kámoš, co nìjakej èas byl v Atlantì a docela se o baseball zajímal - " ... i místní fanoušci co se "vyznaj" si moc netroufaj sázet na tento "nej" sport v USA..." øíkával. Prej je to hooodnì ošidný,..když s nìma zrovna netrénuješ, asi nemáš šanci správnì tipnout alespoò tøi zápasy po sobì. No a tak já osobnì se baseballu vyhýbám co se dá (i když nìjakej ten zápas vždycky láká
). Investici 50k bych zvážil víc a zkusil tøeba Holandskej fotbal.
PS: jestli moc radím, tak si to neèti