Postupné sázení

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Gagin » sob dub 09, 2005 11:55

Johnny72 píše:
Robert píše:
qwertyy píše:
Robert píše:Kazdopadne se toto forum pripravuje o mozny priliv novych schopnych tiperu nesmyslnou politikou. Nemyslim si ze se nekdo bude obtezovat tou tezkou a zasluznou praci jak tu nekdo pred tebou napsal kdyz vysledek je znacne nejisty. Znelibis se adminovi a letis. No zase clovek se tu aspon pobavi a pokeca si.

když to nìkdo se sázením myslí vážnì, tak pro nìj není problém napsat 2,3 analýzy :wink: takže zas tak nesmyslná politika to není...taky nevím proè by se nemìl nìkdo zlíbit adminovi a letìt :?:

To docela je protoze nez udelaj jednu analyzu trva mi to tak hodinu a to mam jenom v hlave. Dalsi minimalne pulhodinu to pisu a kdyz sazim denne kolem 5 zapasu musel by mit den tak 30 hodin.
A s tim adminem to tak je nebo snad uzamykani temat svedci o nejake velke demokracii na tomto foru?

Johnny pøesnì opravdu nevím jestli to tady má vùbec cenu rušit. Pravidla nejsou nikterak nároèná.. Ale vše popsal Johnny takže ukonèete tuto nesmyslnou diskusi nebo bude téma zamèeno

Prosím Tì - pøestaò už tady koneènì plácat nesmysly...Kdybys vynaložil èást èasu,který vynakládáš na rùzná obviòování a narážky,na vypracování jakékoli smysluplné analýzy,tak jsi už mohl na fóru pùsobit...

Na fóru jsou nastavená urèitá pravidla.Pokud nìkdo zájem se pravidly øídit,mùže také tìžit z informací na fóru uveøejnìných.Je to vše jen a pouze o výmìnì informací v kultivovaném prostøedí...
Pokud Ti na tom pøipadá cokoliv nedemokratického,tak Ti pøece nikdo nebrání najít si nìjaké demokratiènìjší prostøedí nìkde jinde.
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » sob dub 09, 2005 11:57

Panebože! Jestli se ti nìco nezdá demokratické tak to mas asi smulu, paè já nikde nevidim nic nedemokratického! A vùbec, proè sem ještì chodíš? :x

ad. analýzy:
-Je fakt, že kvalitní analýza neni otázkou 5-10 minut..., ale øada lidí po celé svìtì nemá problém s psaním analýz... když se chce tak to jde! A jak píšu tady jsme se stávajícím stavem fora celkem spokojeni (øekl bych, že uzavøeni zlepšilo kvalitu nebo ji minimalne nezhoršilo!!) takze nam fakt nevadí, že nebudeš mit nìkam pøístup... A aktivní usery, kteøí jsou plní energie, elanu a mají chu? psát a podìlit se o informace nikdy neodmítneme a budeme mit z nich jenom radost (evidentne to neni tvuj pripad)...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod qwertyy » sob dub 09, 2005 12:06

Robert píše:To docela je protoze nez udelaj jednu analyzu trva mi to tak hodinu a to mam jenom v hlave. Dalsi minimalne pulhodinu to pisu a kdyz sazim denne kolem 5 zapasu musel by mit den tak 30 hodin.
A s tim adminem to tak je nebo snad uzamykani temat svedci o nejake velke demokracii na tomto foru?

Takovýto pøíspìvky sou na nic...radši napiš nìjakou tu analýzu, je to mnohem užiteènìjší :wink:
mno a jestli se Ti zdejší systém nelíbí, tak mùžeš odejít, na tomhle fóru tì nikdo nedrží...
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

Příspěvekod Robert » sob dub 09, 2005 12:46

Zajimavy ze nejvic prskaji admini a moderatori. Novacci raci zmlkli aby jam nahodou nebylo taky durazne doporuceno aby vypadli.
Robert
Host
Host

Příspěvekod bobos » sob dub 09, 2005 12:54

Robert píše:Zajimavy ze nejvic prskaji admini a moderatori. Novacci raci zmlkli aby jam nahodou nebylo taky durazne doporuceno aby vypadli.

Ozyvam se jako uplny novacek a jeste ne nijak uspesny, ale...uz jen cist rozbory nekterych borcu tady stoji za tech par desitek minut napsat pravidelne jakousi uvahu jak by mohl zapas skoncit, je to totiz velka skola. :thumbup1:

Ty to ovsem s takovym pristupem nemuzes zjistit...no vzhledem k tomu, ze mas desitky prispevku na teorie jak zarucene vyhrat, tak si myslim ze toho casu nemas tak malo jak tvrdis, ne? :wink:

Osobne si myslim ze uzavrena fora jsou lepe kontrolovatelna a maji mnohem vyssi uroven nez ty uplne verejne (napr. BA) kde denne najdete desitky fixed, ktere zarucene nevyjdou... :idea:
bobos
Host
Host

Příspěvekod ÄŒiňo » sob dub 09, 2005 13:23

Ale podla toho co tu vypisujes ta asi dost hneva :twisted: ,ze nemas pristup do fora len to zakryvas svojimi podrypavackymi prispevkami :idiot:

A som tu novy a napisal som ti :wink:
Čiňo
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » sob dub 09, 2005 14:00

Nevidím dùvod, proè by se nováèci báli ozvat.

Nejsem již od poèátku roku èlenem Members a pøesto si sem rád zajdu pokecat.

Poøád je tu spousta rozumných lidí, se kterými mùžu dát øeè o èemkoliv.

Když již nepøispívám do sportovních analýz, tak pochopitelnì nežádám, abych do nich mìl volný pøístup. Vím, co dá práce nìco napsat a tak by to vùèi ostatním pøispìvovatelùm bylo nefér.

Urèitì není problém se do skupiny Members dostat. Staèí (staèily) 1-2 analýzy a by jsi tam. Horší už to bylo s pravidelným pøispíváním. Staèí se podívat kolik desítek lidí za èvrt roku bylo vyhozeno. Bohužel, zase pøijdou nové nicky s náhodnì podobným vyjadøováním jako ti pøedchozí a dopadá to takhle:

Napsali jednu/dvì analýzy, byli pøijati, mìsíc neèinnì èerpali z práce ostatních pøispìvovatelù, na konci mìsíce byli pro neèinnost vylouèeni, pak se mohli nalogovat jako jiný nováèek pod novým nickem, napsali jednu/dvì analýzy, byli pøijati, mìsíc neèinnì èerpali z práce ostatních pøispìvovatelù, na konci mìsíce byli pro neèinnost vylouèeni, pak se mohli nalogovat jako jiný nováèek pod novým nickem, napsali jednu/dvì analýzy, byli pøijati .... a stále dokola a dokola ....

Pøispíval jsem vcelku pravidelnì i do sekce Sázení po internetu a ikdyž do ní již nemohu pøispívat, je uzavøení konkrétnì této sekce jen ku prospìchu vìci. Tady jde zase o to, že internetové sázení je v ÈR nelegální a je naprosto zbyteèné na sebe upozoròovat ....
AMZ
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » sob dub 09, 2005 17:27

Synot Tip ....Tak si pøedstav kdyby mìl pøístup do sekce Tip dne každý. Úspìšnost by se urèitì nepohybovala nìkde okolo 90%, kterých chceme dosahnout a tento server by se dostal na úrovìn Tipovani.cz

Ty si myslíš, že ta úspìšnost je kolem 90-ti? Já tam teda nikdy nebyl, protože mi to vyšší moc nedovoluje, ale moc tomu nevìøím...

A jak jsem psal už pøedtím, na poètu hvìdièek / pøístup k sekcím nezávisí kvalita informací...

Tím, že se tu postupnì uzavírají sekce znemožníte vyjádøení se profesionálù, kteøí se tu novì zaregistrovali a jsou tu brání jako Nováèek a podle mnoha z Vás jako amatéøi a lidé, kteøí snad tomu nerozumí nebo já nevím co...

Kvalitní informace mùže dodávat i Nováèek a to HNED a ne že se musí nejprve zbyteènì prokousávat a zdržovat nìjakýma pravidlama a být v Members nebo jak tomu tu øíkáte....

Degradujete tím kvalitu nováèkù nebo lidí, kteøí nejsou v tom Members a ani být tøeba nechtìjí...
Je to trocha postavený na hlavu no....
brumla83
Host
Host

Příspěvekod Phoenixman » sob dub 09, 2005 17:31

brumla83 píše:
Synot Tip ....Tak si pøedstav kdyby mìl pøístup do sekce Tip dne každý. Úspìšnost by se urèitì nepohybovala nìkde okolo 90%, kterých chceme dosahnout a tento server by se dostal na úrovìn Tipovani.cz

Ty si myslíš, že ta úspìšnost je kolem 90-ti? Já tam teda nikdy nebyl, protože mi to vyšší moc nedovoluje, ale moc tomu nevìøím...

A jak jsem psal už pøedtím, na poètu hvìdièek / pøístup k sekcím nezávisí kvalita informací...

Tím, že se tu postupnì uzavírají sekce znemožníte vyjádøení se profesionálù, kteøí se tu novì zaregistrovali a jsou tu brání jako Nováèek a podle mnoha z Vás jako amatéøi a lidé, kteøí snad tomu nerozumí nebo já nevím co...

Kvalitní informace mùže dodávat i Nováèek a to HNED a ne že se musí nejprve zbyteènì prokousávat a zdržovat nìjakýma pravidlama a být v Members nebo jak tomu tu øíkáte....

Degradujete tím kvalitu nováèkù nebo lidí, kteøí nejsou v tom Members a ani být tøeba nechtìjí...
Je to trocha postavený na hlavu no....

Boha jeho, když tomu teda rozumíš, tak napiš analýzu a seš tu, odborníku......co je na tom složitýho... :idea: :idea:
"Obecné pocity ovlivòují profesionální úsudek"
www.phoenixman.ic.cz
Phoenixman
Host
Host

Příspěvekod qwertyy » sob dub 09, 2005 17:43

Chápu že velké množství lidí urèitì pobouøilo to uzavøení fóra veøejnosti, ale ten kdo to se sázaním myslí vážnì, tak pro nìj není problém se do members dostat. A pokud nìkomu de jen o opisování nìjakých tipù od nìkoho jiného, doporuèuji tøeba tipovani.cz nebo podobné stránky
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady