od AMZ » stř dub 13, 2005 0:16
Výsledky:
F.Verdasco - F.Gonzalez, tip 2, kurz 1.70..... 4:6 5:7, tip OK
I.Andreev - G.Canas, tip 2, kurz 1.65............6:7 1:6, tip OK
Expekt, kurz celkem 2.80, vklad 400 Kè, výhra 1120 Kè (720 Kè Kè èistý zisk z této sázky)
Rekapitulace:
Vklad........................400 Kè
Výhra.......................720 Kè
Rezerva...................232 Kè
-----------------------------------
Celkem èistá výhra 1352 Kè
Po tøech dnech mám na svém fiktivním kontì 1352 Kè. Vše jsou vyhrané peníze od sázkovek, ani koruna už není z mé vlastní kapsy.
Nepodstupuji proto pøi dalším sázení žádné riziko.
Zatím zvažuji, jak nejlépe naložit s tímto poèáteèním kapitálem a s rozumnou mírou rizika jej zhodnotit. Jako nejschùdnìjší se mi prozatím jeví následující varianta:
Vyhranou èástku 1352 Kè rozdìlím na 6 dílù (budu jim øíkat 6 skupin).
5 skupin bude po 200 Kè a ty budu na sobì nezávisle "toèit" s pøimìøeným stupnìm rizika a v pøípadì výher je budu znovu "otáèet", jen si z každého vyhraného kola vezmu malou èást penìz a ty budu pøidávat do 6.skupiny, ve které je zbylý startovní kapitál, tj. 352 Kè. Tato 6.skupina bude zároveò sloužit jako urèitá rezerva a v pøípadì výher i jako zásobárna penìz. Budu ji rovnìž používat k nepravideným spekulaktivním sázkám s velmi nízkým vkladem - viz. mé pøedchozí pokusy Farina Elia nebo I.Karloviè.
Mám tedy k dispozici pìt skupin, které budu nezávisle na sobì otáèet a šestou skupinu jako rezervu (zásobárnu) penìz.
Tato verze není definitivní, budu si ji prùbìžnì upravovat podle výher èi proher.
Do 6.skupiny vybírám noèní zápas: Nadia Petrova - Akiko Morigami, typ 2, kurz 4.75, vklad 5 Kè, NordicBet