Pùlnoèní ètvrteèní bilancování:
Ljubicic I. - Agassi A. 6:7 3:6, tip 1, kurz 2.57, tip KO, ztráta 100 Kè.
--------------------------------------------------------------------------------------
Li, Na - Dokic, Jelena 6:0 3:6 6:2, tip 1, kurz 1.28, tip OK
Czech Republic - Kazakhstan 1:0, tip over 4.5, kurz 1.53, tip KO
Nadal, Rafael - Canas, Guillermo 6:3 6:1, tip 1, kurz 1.15, tip OK
Celkový kurz 2.25, ztráta 350 Kè.
--------------------------------------------------------------------------------------
Germany - Switzerland 5:1, tip OVER 4.5, kurz 1.80, tip OK
Rafael Nadal - Guillermo Canas 6:3 6:1, tip 1, kurz 1.12, tip OK
Celkový kurz 2.01, vklad 1050 Kè, výhra 2111 Kè, zisk 1061 Kè.
V banku zbývá èistý zisk 4111 Kè.
===============================================
Díky nezvykle vysokému vkladu jsem se svým dnešním tøetím tiketem dostal pøesnì na korunu zpátky tam, kde jsem byl v úterý a dohnal tak finanèní ztrátu ze støedy a ètvrteèního odpoledne. Jsem opìt na èástce 4111 Kè èistého zisku a svìt je najednou krásný.... Pøesto na svùj výherní tiket nejsem vùbec pyšný, byla to pìkná "prasárna" a do prostøedkù solidního sázkaøe nepatøí. Hokejové utkání mohlo klidnì zkonèit UNDERem a já místo ètyø tisíc, mohl mít jen tisíce dva.
Byl to radikální øez, který velmi nerad používám. Párkrát se mi sice osvìdèil, ale nìkolikrát také nevyšel a dùsledky (finanèní ztráty) jsou pak velmi kruté. Nedoporuèuji. Nechal jsem se unést tím, že NordicBet vypsal OVER pouze 4.5 a navíc za vysoký kurz, kdežto jinde nabízeli OVER 5.5 - tak jsem to risknul a tip vyšel.