Moderátor: Moderátoři
OMÄNBIIK píše:zajimalo by me co je tohle za prudkou vec:rebel píše:...urciteho sazkarskeho etickeho kodexu...
kde se to da, johnny, sehnat? jeste nikde jsem to nevidel a rad si to prectu...mam ale takovy neblahy pocit, ze zadna pravidla nejsou, takze kde nejsou zakony neni ani zadny prohresek - nemuzes porusit neco co neexistuje...
ale maybe by to stalo za zkousku neco takoveho napsat a nechat si to schvalit radou "dospelych sazkaru"
akorat se obavam kdo by tu pak zustal...kdo z vas si muze dat ruku na
srdce a rict ze nikdy neudelal nic spatneho?
(uplne vidim jak jste pri cteni textu zklopili oci .)
kdybys ty, bobosi, nevyuzival znalosti jinych sazkaru, pak bys tu na profisazkari nepotreboval mit nick...to zaprve....
OMÄNBIIK píše:vy jste si zvolili tu cestu, ze do toho pujdete tak jak to je - bez pravidel...prijde mi ted nelogicke brecet nad svetem, ktery jste si sami zvolili...
moje rada je, komu se to nelibi, ze mu treba nekdo kopiruje texty a vysava informace at s tim dela vic nez to, nez ze tu bude brecet a moralizovat na chatu...za vsechno si totiz muzete sami...
OMÄNBIIK píše:nedo píše:Ano - a to je pøesnì ten problém. Bohužel spousta lidí uvažuje jen v tìchto mantinelech
vis, nedo, mas urcite pravdu, ze lidi jsou omezeni na urcite mantinely, ale kazdy si muze zvolit svou cestu jakou pujde...dam priklad: kdybych ja delal svoje forum udelal bych si sve mantinely, zcela jasne bych napsal co se smi a co se nesmi podle sebe a komu by to nevyhovovalo ten by do klubu nesel
vy jste si zvolili tu cestu, ze do toho pujdete tak jak to je - bez pravidel...prijde mi ted nelogicke brecet nad svetem, ktery jste si sami zvolili...
moje rada je, komu se to nelibi, ze mu treba nekdo kopiruje texty a vysava informace at s tim dela vic nez to, nez ze tu bude brecet a moralizovat na chatu...za vsechno si totiz muzete sami...
Johnny.Rebel píše:to ONANBIIK
ajééé, dalsi chytrolin, to tu teda chybelo
OMÄNBIIK píše:rebel píše:...urciteho sazkarskeho etickeho kodexu...
kde se to da, johnny, sehnat? jeste nikde jsem to nevidel a rad si to prectu...mam ale takovy neblahy pocit, ze zadna pravidla nejsou, takze kde nejsou zakony neni ani zadny prohresek - nemuzes porusit neco co neexistuje...
luboo píše:...Tiez sa jedna o urcity eticky kodex, ktory ludia dodrzuju preto ze chcu, nie preto, ze musia. Tiez ho nikde nezozenies a nikde to priamo nie je napisane. Ja osobne sa citim lepsie, ked sa ludia ku mne spravaju slusne a fair. Preto sa snazim o to iste...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků