Etika a férovost mezi sázkari

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon kvě 09, 2005 21:05

tak se vsem moc omlouvam za to, ze jsem vubec zalozil toto tema , jde to uplne jinym smerem, nez jsem si myslel, ze to pujde a tak prosim adminy ci moderatory, aby cele toto tema radeji smazali a zaroven bych dal podnet k tomu, abychom si posvitili poradneji na jednoho zvlast vypecenyho ptacka a eventualne vcas zakrocili , jak sam rikal, proutek se musi ohybat , dokud je mlady :twisted:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod OMÄNBIIK » pon kvě 09, 2005 21:55

no jasne johnny, typicka ceska povaha - jakmile slysime, ze bychom meli neco delat, tak hned smazat...

ja jsem treba rad johnnny, ze jsi zalozil tohle tema, protoze jsem aspon na chvili mel pocit, ze s tim chces neco delat...dal jsi napad a pokud "kniha pravidel sazkaru" skutecne vyjde, jiste se bude i na tebe pamatovat...

ja co jsem napsal jsem myslel skutecne vazne - chci se pokusit o zmenu - pokud budou eticka pravidla mozna to par lidi odradi...takze se ptam chce se nekdo pridat?

chces se johnny pridat? pokud ne...muzes mi rict alespon jednou vetou proc ne?
OMÄNBIIK
Host
Host

Příspěvekod yueh » pon kvě 09, 2005 22:08

to OMANBIIK...

ctu si tvoje prispevky a fakt netusim... pripada mi, ze to co pises, nemuzes myslet vubec vazne... :shock: pocinaje tim, ze kdyz neni nekde neco napsany, ze je to zakazany, tak to zakazany neni a je to povoleny.. a tvorbou sazkarskyho kodexu konce.... to mi rekni, kdyby se nejaky sazkarsky kodex napsal (coz teda povazuju za naprosty nesmysl), myslis, ze by se neco zmenilo,jo? no, jak bys donutil lidi, aby to dodrzovali? to je fakt blbost... myslim, ze kazdej alespon prumerne inteligentni clovek citi, co je nebo neni spravny a nemusi to mit nikde napsany... A to, ze plagiatorstvi neni spravny, to je snad naprosto jasny... promin, ale tvoje nazory jsou prinejmensim zvlastni... fakt nestacim cumet :shock:
yueh
Host
Host

Příspěvekod OMÄNBIIK » pon kvě 09, 2005 22:30

to yueh:

tak tu tvou teorii jsem ja nenapsal, kdyz se podivas pecliveji tak u toho prispevku uvidis autora "nedo"... abych to uvedl na pravou miru - ja jsem napsal - zadny sazkarsky eticky kodex neexistuje - coz je bohuzel fakt... nepsana pravidla? vyslovil je nekdo nekdy? bavil se o nich vubec nekdy nekdo? vi nekdo co jsou to ta "nepsana pravidla"?

kazda hra ma podle me mit sva pravidla, samozrejme tohle nejsou pravidla pro vsechny, nekdo uz o nich ma svou predstavu a ridi se jimi... jakoze kazdy si mysli svoje... ja jsem jim chtel dat realnou podobu s pomoci vas vsech...

johnny zde nadhodil problem, ja jsem prisel s realnym navrhem a nabidkou, ze se o to postaram... ma nekdo hodnotnou pripominku jak ho jinak resit?

myslim ze tlachanim nad problemem se nevyresi vubec nic, problem se vyresi jedine tak, ze ho zacneme resit - jakymkoliv zpusobem... kazdy velky uspech se, yueh, zda byt na zacatku nerealny - vzpomen na recke fotbalisty kdyby ti pred turnajem rekli ze chteji mistrovstvi vyhrat - taky bys je zatratil jako ted me? ... ale co kdyby se to povedlo? nechces to zkusit?
OMÄNBIIK
Host
Host

Příspěvekod OMÄNBIIK » pon kvě 09, 2005 22:41

samozrejme pravidla by byla mnohem obsahlejsi a propracovanejsi, takze nejen, ze by obsahovala fakta, ktera dokaze rozlisit prumerne inteligentni clovek, ja navrhuje yueh, ale byl by tam i jakysi druhy level pravidel pro nadprumerne inteligentni sazkare a samozrejme vsechno i po lopate pro podprumerne chytre sazkare - kdyz uz chces mluvit takovym stylem...neomezilo by se to jen na kopirovani textu, bylo by tam toho mnohem mnohem vic samozrejme...kdybychom obesli predni ceske internetove sazkare, kterych je po ruce dost a dost a kazdy by prispel trochou do mlyna, bylo by to myslim slusne a hodnotne cteni...ale nevim jestli na to sam stacim - chtelo by to podporu i od ostatnich...
OMÄNBIIK
Host
Host

:-)

Příspěvekod AC_28 » pon kvě 09, 2005 22:59

ze sa vobec bavite s omaaanbyiiikom z Koz. Ja si myslim ze normalny clovek nemoze mysliet vazne napisanie kodexu... Ma z toho bohovsku recesiu, a nech mu to teda padne na uzitok... A k teme kradnutia prispevkov... pouzit info mozno, ved tak to robime vsetci... ale zeby sa sprosto kopcilo, bez pridania vlastnej vety, to uz je trosku nefer... preto pisem ja osobne analyzky v trosku debilkovskej forme, v podmienovacom sposobe, a velmi subjektivne... to trosku odradzuje od kradnutia... :-) akurat modre forum ma moj ustny suhlas na okopirovanie s chlpama a so vsetkym... :-) :-) :-)
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » úte kvě 10, 2005 9:55

OMÄNBIIK píše:tak tu tvou teorii jsem ja nenapsal, kdyz se podivas pecliveji tak u toho prispevku uvidis autora "nedo"...

Celou dobu jsem myslel, že sis jen pøišel na toto fórum dìlat legraci.
teï ale, když jsi ukázal že ani neumíš èíst, si o Tobì nemyslím radìji nic.
Jen to, co už jsem jednou napsal...
:cry:
(Víš dobøe, že to nebyla moje teorie, ale že jsem jen komentoval tu Tvoji snùšku nesmyslù... Takže svoje hloupé teorie už neschovávej za mùj nick. Dìkuji.)
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Předchozí

Zpět na Chat a pokec