Phoenixman píše:To se tady tvoøí nìjaká sekta èi co
1 èlovìk není sekta Phoenixmane
Moderátor: Moderátoři
nedo píše:Phoenixman píše:To se tady tvoøí nìjaká sekta èi co
1 èlovìk není sekta Phoenixmane
nedo píše:Halina...Koneènì nìco, s èím se dá souhlasit.
OMÄNBIIK píše:nedo píše:Halina...Koneènì nìco, s èím se dá souhlasit.
Díky nedo, díky všem za každou pøipomínku, ale byl bych radìji, kdyby nìkdo pøispìl do diskuze i nìèím plodnìjším a výživnìjším. Tohle s tou Halinou (do které mám mimochodem nejen svým poprsím - na obrázku - dost daleko) je to pøecejen ta nejménì podstatná vìc na celém problému...
Zkusme pøidat i další bod kodexu a to EFEKTIVITA mezi sázkaøi. Zkusme, aby každý pøíspìvek mìl svùj smysl, abychom s co nejmenšími náklady dosáhli co nejvìtšího zisku. Vždy? také není na svìte nic horšího než promarnìný èas ne? Vždy? život je pøíliš krátký na to, než aby se ztrácel zbyteènostmi... Zkusme každému pøíspìvku dát svùj smysl a svou duši...
OMÄNBIIK píše:nedo píše:Halina...Koneènì nìco, s èím se dá souhlasit.
Díky nedo, díky všem za každou pøipomínku, ale byl bych radìji, kdyby nìkdo pøispìl do diskuze i nìèím plodnìjším a výživnìjším. Tohle s tou Halinou (do které mám mimochodem nejen svým poprsím - na obrázku - dost daleko) je to pøecejen ta nejménì podstatná vìc na celém problému...
Zkusme pøidat i další bod kodexu a to EFEKTIVITA mezi sázkaøi. Zkusme, aby každý pøíspìvek mìl svùj smysl, abychom s co nejmenšími náklady dosáhli co nejvìtšího zisku. Vždy? také není na svìte nic horšího než promarnìný èas ne? Vždy? život je pøíliš krátký na to, než aby se ztrácel zbyteènostmi... Zkusme každému pøíspìvku dát svùj smysl a svou duši...
richardt píše:Dost tìžko se mi berou Tvé názory vážnì,když si vedle nich na obrázku natøásá ta dívèina své vnady...
richardt píše:...Èlovìk se slušnì buï chová nebo nechová a žádný morální kodex na tom dle mého nic nezmìní...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků