Ahoj Jednièko, já to mám sice do Brna cca 250 km,ale poradit Ti mùžu toto:
Pokud netrváš na SK Synottip, vyzkoušej nìkterou z poboèek SK Victoria-tip, pochopitelnì bez MP - jejich seznam je ZDE
Moderátor: Moderátoři
Ludba píše:dle meho nazoru je to jen otazka casu kdy Vicotri-tip zavede tez MP 10 %. na nekterych pobockach dokonce jiz je... [/b]
Johnny72 píše:Ludba píše:dle meho nazoru je to jen otazka casu kdy Vicotri-tip zavede tez MP 10 %. na nekterych pobockach dokonce jiz je... [/b]
No pokud se nepletu,tak je to spíš naopak, na docela dost poboèkách byl MP zrušen... Mluvím (srovnávám) o situaci cca pøed rokem, navíc od té doby vzniklo plno poboèek nových (kolem stovky,øekl bych) a MP je zavedem v minimu z nich...
Pokud by V-T zavedla MP všude,tak se vsadím,že od nich nastane obrovský odliv zákazníkù.Zatím totiž V-T docela dost rychle roste - a kvùli èemu Ta odpovìï je vcelku jasná...
Ludba píše:Johnny72 píše:Ludba píše:dle meho nazoru je to jen otazka casu kdy Vicotri-tip zavede tez MP 10 %. na nekterych pobockach dokonce jiz je... [/b]
No pokud se nepletu,tak je to spíš naopak, na docela dost poboèkách byl MP zrušen... Mluvím (srovnávám) o situaci cca pøed rokem, navíc od té doby vzniklo plno poboèek nových (kolem stovky,øekl bych) a MP je zavedem v minimu z nich...
Pokud by V-T zavedla MP všude,tak se vsadím,že od nich nastane obrovský odliv zákazníkù.Zatím totiž V-T docela dost rychle roste - a kvùli èemu Ta odpovìï je vcelku jasná...
ano mas zajiste pravdu, ja se jen obavam, ze to jednou pride..
hobbybet píše:Victoria je k nièemu. Je sice bez poplatku, ale co z toho když vám to vezmou jen za 2tisíce. Na to je fakt dobrý jen Synottip, ale chce to hledat ty akèní poboèky. Já teï o žádné nevím.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků