od AMZ » sob kvě 21, 2005 21:44
.....takže TROP:
Davydenko - vítìz turnaje, kurz 1.91, tip OK
Vklad 2 000 Kè, výhra 3 820, zisk 1 820 Kè.
--------------------------------------------------------------------------------------
ANDERLECHT - MONS 2:1, tip 1, kurz 1.20, tip OK
OOSTENDE - STANDARD LIEGE 1:1, tip 2, kurz 1.33, tip KO
Celkový kurz 1.62, ztráta 2 000 Kè.
--------------------------------------------------------------------------------------
V banku zbývá èistý zisk 3 820 Kè.
===============================================
Tento týden jsem v deníèku poprvé po 6-ti týdnech skonèil v mínusu. Chyby nejsou ani tak v tipech, ale ve vysokých vkladech - buï vysoká výhra nebo vysoká prohra. V reálu bych si nikdy nedovolil vsadit tøetinu nebo pùlku banku.
Strašnì mì vytoèil Gaudio, který prohrál ve finále s Haasem. Jest-li takhle chce hrát Gaudio na French Open, tak nepøejde pøes 2.kolo. Kam ten svìt spìje, když nìmeètí antukoví tragédi ve složení Haas, Kiefer, Mayer, Waske porazí Argentinu v nejsilnìjší sestavì!
Mìl jsem celkové vítìzství Argentiny a ani jsem to proti Nìmecku nepojiš?oval. Mayer vèera porazil Davida Ferrera a nechápu jak. Když jsem ho dnes vydìl hrát proti Coriovi, tak plácal forhend jako ženský pøed 50-ti lety. A takový hráè porazil D.Ferrera.
Gaudio mohl finále proti Haasovi pomìrnì hladce rozhodnout, prohrával sice 0:3, ale pak se dostal do hry - otoèil na 4:3 a mìl k dobru podání - a pøesto prohrál 1.set 4:6. Ve druhém setu hrát otøesnì a když mohl rebreaknout Haase a hru srovnat, tak nesmyslnì udìlá ètyøi nevynucené chyby - netrefí se na kurt.
Kdyby se nehrálo v poháru o tak velké peníze, tak bych si myslel, že Nìmci udìlali v zákulisí pro zisk titulu možné i nemožné.....
Prohra Argentiny naštìstí nebyla pro mì v reálu nijak tragická, ale v deníèku mi udìlala pìknou paseku. Díky ní jsem byl za celý týden pouze o 1 Kè v plusu a tak jsem riskl fotbaly a bohužel, jeden nevyšel a jsem za šestý sázkový týden ve ztrátì 1 999 Kè.
Ztráta na první pohled hrozivá, ale poøád mám èistý zisk (vyhrané peníze) 3 820 Kè. Budu si muset rozmyslet, jak nadále postupovat, protože French Open a další podobné podniky hrané na tøi vítìzné sety nemiluji. Kurzy na favority jsou nehratelné. Když jich dáte na tiket pìt, šest - nedají vám ani kurz 2.00 a jeden zápas jako naschvál nevyjde. Nìkdo nevydrží s fyzièkou apod. Pravdìpodobnì budu muset sázet handicapy a pøekvápka - a to pøedevším u žen, kde mi tyto sázky v rùzných kombinátorech s vysokými kurzy vydìlaly zaèátkem roku na Australian Open neskuteèné peníze.
Zítra z tenisu nic není, tak podle nálady možná nìco z Formule 1.
Tak a? vám to, pánové, vychází mnohem lépe než mnì tento týden v deníèku.