1 píše:Takze, som u nich len par tyzdnov a uz som zazil taketo veci:
1) zle zadany vysledok u zapasu na postup zadali vysledok zo zapasu v serii - ok stava sa - ludsky faktor - preklep - moze byt...
2) len tak z nicoho mi naraz zmizla urcita ciastka zo zostatku na hracskom ucte, bez toho, aby som nieco tipoval...
Zrejme ide o nejaku softwarovu chybu a udajne na tom pracuju.
Preto chcem vyzvat vsetkych uzivatelov DOXX-NETU, aby sem napisali, ci nemaju podobne skusenosti a aby si pozorne kontrolovali vsetky pohyby na svojom ucte.
Inak DOXX-NET-u fandim a drzim im palce, aby spominane nedostatky coskoro odstranili.
Ak prehliadnem tie dva spominane lapsusy - som s nimi vcelku spokojny.
Hmmm... ja teda neviem, mne sa zda ze podaktori si ani neuvedomuju co pisu... Cital si sa, alebo si taky dozivotny salamista???
...alebo tebe staci ak ti v obchode daju iny tovar ako pytas, navyse pokazeny a pri pokladni ta ojebu o 50 kacek...
Inak si totizto neviem vysvetlit tvoju benevolenciu pri zle zadanom vysledku a samovolnom uniku prachov z tvojho uctu... podla teba je to pri tejto konkurencii bookies normalne???? nezavana ti to nahodou niecim echt slovenskym??? A to rychlo ojebat co najviac zakaznikov, zhrabnut prachy a vypadnut???? lebo toto firma ktora planuje dlhodobo nerobi...
)) ale sak tvoje prachy, tvoje rozhodnutie, a ak nie si ich agentom, tak aj tvoj nazor... ja by som si nezacal so ziadnou SK, kde mi uleti hoci aj dvacka a chlapik na hotline /hahaha, take iste ani nemaju/ mi nevie podat rozumne vysvetlenie. Troska neiste, ak planujes u nich ajj cosi vyhrat, cize by museli davat este oni...
))))
GL kolegove!!!