Tomeekuv Obcasnik

Moderátor: Moderátoři

Tomeekuv Obcasnik

Příspěvekod Tomeek » čtv čer 09, 2005 21:59

Napadlo me ze kdyz bude cas, mohu obcas take prispivat necim podobnym jako ostatni tiperi, tedy svym obcasnikem. Je to zajimave cist, nekdy je videt ze clovek sazi ac jde uz hodne do minusu,ale porad si veri ze vyhraje aby se dostal nahoru, nekdy vidim ze clovek docela pekne vydelal a najednou to behem par dnu prohral. Jsou to velice zajimava dila, ktera se daji prodat sazkovym kancelarim pro propagaci typu: Vzdyt je to tak lehke :wink: 8) . Jsem rad ze se tu posledni dobou rozjizdi diskuze i mimo tipovani, coz dokazuje multifunkcnost a vykon tohoto fora. :) Pridejte se take a piste tu sve obcasniky ! 8)
Atomic Rennlaufteam forever
Tomeek
Host
Host

Příspěvekod Tomeek » čtv čer 09, 2005 22:21

Moje prvni investice prichazi do koutu sveta, ktery mam velice rad.

Hovor holce kterou jsem onehdy po dlouhe dobe potkal: -15,90 czk (diky volnym minutam u site osk*r neplatim nic)

Voda spotøebovaná na hygienu (vlasy,holeni,sprcha - jde se na schuzku): - 20 haleru. (vzhledem k tomu ze drobne mne nezajimaji, neplatim opet nic)
Sunkova a Zampionova Pizza, Kafe,Coca Cola: -300 czk (toto jiz pocitam, vidim jak mi mizi papirove bankovky do penezniho obehu, coz se mne emotivne dotyka)
Prijemny rozhovor s prijemnou divkou: k nezaplaceni :thumbup1:
Zjisteni ze je rada strida partnery a ze jednoho prave ma: take k nezaplaceni :doh:

Vecerni pivo s prateli: - 17 czk
Dalsi vecerni piva s prateli: - 100 (+baksis cisnikovi) czk
Hra kulecniku s krasnymi slecnami o to kdo zaplati panaky: k nezaplaceni :thumbup1:
Prohrany kulecnik: k nezaplaceni :doh:
Radost ze slecny byly natolik mimo ze zapomeli ze sme o neco hrali: logicky k nezaplaceni :)

Pocit ze dne: k nezaplaceni :thumbup1:
Tomeek
Host
Host

Příspěvekod bubus » pát čer 10, 2005 7:03

krasne odburanie tiperskeho stresu :kicking: :lmao:
bubus
Host
Host

Příspěvekod bobos » pát čer 10, 2005 9:20

Tomeek píše:Moje prvni investice prichazi do koutu sveta, ktery mam velice rad.

Hovor holce kterou jsem onehdy po dlouhe dobe potkal: -15,90 czk (diky volnym minutam u site osk*r neplatim nic)

Voda spotøebovaná na hygienu (vlasy,holeni,sprcha - jde se na schuzku): - 20 haleru. (vzhledem k tomu ze drobne mne nezajimaji, neplatim opet nic)
Sunkova a Zampionova Pizza, Kafe,Coca Cola: -300 czk (toto jiz pocitam, vidim jak mi mizi papirove bankovky do penezniho obehu, coz se mne emotivne dotyka)
Prijemny rozhovor s prijemnou divkou: k nezaplaceni :thumbup1:
Zjisteni ze je rada strida partnery a ze jednoho prave ma: take k nezaplaceni :doh:

Vecerni pivo s prateli: - 17 czk
Dalsi vecerni piva s prateli: - 100 (+baksis cisnikovi) czk
Hra kulecniku s krasnymi slecnami o to kdo zaplati panaky: k nezaplaceni :thumbup1:
Prohrany kulecnik: k nezaplaceni :doh:
Radost ze slecny byly natolik mimo ze zapomeli ze sme o neco hrali: logicky k nezaplaceni :)

Pocit ze dne: k nezaplaceni :thumbup1:

Kureeec, ranni pobaveni pred celodennim ucenim: k nezaplaceni...:-D
bobos
Host
Host

Příspěvekod Tomeek » pát čer 10, 2005 15:40

bubus píše:krasne odburanie tiperskeho stresu :kicking: :lmao:

ja mam stres vsude, ale do sazeni jej nepustim. :wink:
Tomeek
Host
Host

Příspěvekod bubus » pát čer 10, 2005 15:48

Tomeek píše:
bubus píše:krasne odburanie tiperskeho stresu :kicking: :lmao:

ja mam stres vsude, ale do sazeni jej nepustim. :wink:

:arrow: kazdy jeden tiper stres ma :!: ,to sa jednoducho neda :arrow: niekto vacsi,niekto mensi,ale ma ho kazdy :!: :roll: ,pokial sa netipuje len "pre zabavu" :wink:
bubus
Host
Host

Příspěvekod Tomeek » sob čer 11, 2005 16:16

Tak dnes mam po delsi dobe vsazeno. Prvni zapas je jiz ok - Jelena Jankovic. V soucasne dobe cekam stejne jako Gagin ve svem denicku na Srbky a Cernohorky, dale pak mam Black/Huber (ty zacaly hrat) a Vecer ocekavam Bjorkmana s Mirnyim. Tak uvidime.
Tomeek
Host
Host

Příspěvekod Tomeek » sob čer 11, 2005 18:51

Tomeek píše:Tak dnes mam po delsi dobe vsazeno. Prvni zapas je jiz ok - Jelena Jankovic. V soucasne dobe cekam stejne jako Gagin ve svem denicku na Srbky a Cernohorky, dale pak mam Black/Huber (ty zacaly hrat) a Vecer ocekavam Bjorkmana s Mirnyim. Tak uvidime.

Black/Huber KO, ale nevadi, je to jen hra. Eleni Daniilidou se vraci do formy, to me tesi, ac mi dnes zkazila tiket. Tuto hracku jsem mel pred dvema lety hodne rad, pak jsem ale na ni zanevrel, prestalo se ji nejak darit. Kazdopadne vitej zpet Eleni ! :)
Tomeek
Host
Host

Zpět na Chat a pokec