Obèasníèek

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod tublat » stř čer 15, 2005 16:35

-=Ondra=- píše:
AMZ píše:Doufal jsem, že Boca jeden ušmudlaný gól dá a trochu si napraví reputaci po pøedchozí prohøe 0:4. Nestalo se tak... Byly sice hlášky, že zápas byl pøedèasnì ukonèen v 79.minutì po vylouèení hráèù z obou mužstev, ale tomu nevìøím, protože sázkovky vyhodnotily zápas jako remízu 0:0.

No zajímavé - než jsem dopsal pøedchozí vìtu, tak NordicBet mi najednou opravil sázku z Lost na Pending - no jsem zvìdav... Že by pøece jen nìjaká šance?

Zapas se doopravdy nedohral... melo by to byt vyhodoceno jako VOID....

ja ju mam vyhodnotenu ako zrusenu, v sportingbet...
tublat
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » stř čer 15, 2005 17:10

AMZ píše:Bocu vyhodnotil NordicBet nakonec jako lost - bohužel....

A co maji ve svych podminkach? Protoze jestli tam je jako skoro u vsech Inet-SK ze pokud se zapas nedohraje do FT tak je VOID...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » stř čer 15, 2005 18:07

Sázkovky se k pøerušenému zápasu postavily rùznì.

Admiral mi sázku vyhodnotil s kurzem 1.00 (Result: Cancel, Odds: 1.00), podobnì postupovaly i další sázkovky. NordicBet rozhodl, tak jak rozhodl. Zkusím sesmolit se svojí bídnou angliètinou tøi vìty a napsat e-mail a budu se modlit, aby jeho obsah pochopily :lol: . Moc si od toho ale neslibuji. Když si postaví hlavu, tak si nìjaký dùvod jistì našly. Musel bych napsat nìjaký složitìjší dopis o etice a jak vyhodnocení zápasu posoudily jiné sázkovky a že je to od NordicBetu nefér a další podobné bla, bla, bla.... Na to, abych takový e-mail dal dohromady, však nemám a tak se místo okecávání pokusím dostat peníze zpìt pøes tipování, kde jsem silnìjší než v angliètinì 8)

Problém se øeší napøíklad na následujícím webu a je to nekoneèné:

http://forum.bettingadvice.com/viewtopic.php?t=32922&start=0

Pro mì je dùležitìjší, že Skonto vyhrálo podle lotyšského livescore neoficiálnì 4:0 :thumbup1: a když to veèer nepokazí Nìmecko, tak jsem maximálnì spokojený a neš?astnou Bocu mám bohatì zaplacenou.

Pro pobavení: Lotyšské live - po tìchto situacích padly góly - pìkné, že? :lol:

32.minūtē saniknotais Gatis Kalniņš guva vārtus - 0:1!
56.minūtē - Vārti!!! Zemļinskis izpilda 11 metru soda sitienu un gūst vārtus. No Biezā rokas tā ieslīd vārtos.
Vārti! 59.minūte Kalniņš no Mentešašvili saņēma piespēli un sita pa vārtiem, kur Biezajam vairs nebija nekādas cerības kaut ko glābt.
Samaksa par šo neizmantoto iespēju sekoja momentāni - Kaļniņš guva trešos vārtus - 0:4.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř čer 15, 2005 22:08

Veèerní zúètování:

Riga - Skonto H (1.00 - 0.00) 0:4 , tip 2, kurz 1.95, tip OK
Germany - Australia 4:3 , tip 1, kurz 1.35, tip OK

Celkový kurz 2.63, vklad 450 Kè, výhra 1 183, zisk 733 Kè.

Celkový èistý zisk 3 259 Kè.

Už pár dní se motám okolo hranice 3 000 Kè a nemùžu se pøiblížit na dohled èástce 4 000 Kè. Potøebuji dva, tøi úspìšné tikety za sebou, abych se posunul trochu kupøedu. Zítra budu mít trochu víc èasu, tak musím koneènì nìco vymyslet.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv čer 16, 2005 11:00

Ve ètvrtek zaènu hned zápasy od 12:00, abych mìl v pøípadì neúspìchu dostatek èasu na opravy:

Flipkens K. - Harkleroad A. , tip 1, kurz 1.65
Bracciali D. - Garcia A. , tip 1, kurz 1.22
Norman D. - Vicente F. , tip 1, kurz 1.35

Výsledný kurz 2.72, vklad 300 Kè, Synottip.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pát čer 17, 2005 11:34

Mùžu být rád, že se zaèátek kvalifikace Wimbledonu kvùli dešti posunalu na podveèer a já tak nevsadil další tenisy. Musím se pøiznat, že ztráty by jinak byly vyšší než jsou.

Flipkens neudrží vedení v 1.setu 4:1 a prohraje ho 5:7....

Braccialli vede v tiebreaku 4.setu 5:2, pak má ještì meèbol a stejnì prohraje tiebreak a v 5.setu skreèuje zápas...

Flipkens K. - Harkleroad A. 5:7 2:6 , tip 1, kurz 1.65, tip KO
Bracciali D. - Garcia A. 6:7 6:3 7:5 6:7 0:1 skreè Bracciali , tip 1, kurz 1.22, tip KO
Norman D. - Vicente F. 6:4 6:0 6:2, tip 1, kurz 1.35, tip OK

Výsledný kurz 2.72, vklad 300 Kè, ztráta vèetnì MP je 326 Kè.

Celkový èistý zisk 2 933 Kè.

Protože už mì vyloženì nebaví motat se týden okolo hranice 3 000 Kè, rozhodl jsem se k radikálnímu øešení:

Clijsters, Kim - Kuznetsova, Svetlana , tip 1, kurz 1.36, vklad 5 000 Kè, Admiral

Kim mi nìco dluží a nastal èas, aby alespoò èást z toho vrátila. Nebudu k tomu zápasu pøidávat nic jiného, ikdyž jsem uvažoval o fotbale Španìlsko - Honduras, vèetnì rùzných handicapù a OVERù...

Tomuto tenisu maximálnì vìøím a jen doufám, že Kim nezopakuji svùj výkon z French Open, kdy prohrála s Davenport a to takovým zpùsobem, který dodnes nechápu...

I v pøípadì neúspìchu mého tipu, bude obèasníèek pokraèovat, jen se ztrátou pøes 2 000 Kè ....
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Sharks » pát čer 17, 2005 13:51

AMZ gratulace :pljesko:
Kim WIN 6-4 3-6 6-4 magická hranice je pøekroèena :wink:
Sharks
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pát čer 17, 2005 19:32

Musím ještì zùstat u poèítaèe a tak jsem si vybral jeden zápas z volejbalu - Svìtové ligy mužù, kde se dá krásnì sledovat "livko":

France - Italy , tip Over 183.5, kurz 1.85, vklad 250 Kè, NordicBet

Kurzy na zápas jsou prakticky vyrovnané a hranici celkového poètu bodù vypsaly sázkovky okolo 185 bodù. Z toho vyplývá a stejnì tak i z hladiny kurzù, že se èeká vyrovnaný duel na 4 - 5 setù. Sázka na OVER se mi proto jeví jako reálná. Mùžu se pochopitelnì mýlit a Francie nebo Itálie vyhraje hladce 3:0, ale takový už je sport.

Vklad dávám nízký, hlavnì a? je co sledovat na livescore - body rychle pøibývají a nemusím èekat dvì hodiny na jeden èi dva góly jako u fotbalu.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pát čer 17, 2005 23:20

Pøed pùlnocí zbývá trocha èasu na ohlednutí za výsledky páteèního dne:

Clijsters - Kuznetsova 6:4 3:6 6:4 , tip 1, kurz 1.36, tip OK

Vklad 5 000 Kè, výhra 6 800 Kè, zisk 1 800 Kè.
--------------------------------------------------------------------------------------

France - Italy 2:3 (25:19 25:18 24:26 17:25 13:15) celkem 207 bodù, tip Over 183.5, kurz 1.85, tip OK

Vklad 250 Kè, výhra 463 Kè, zisk 213 Kè.
--------------------------------------------------------------------------------------

Celkový èistý zisk 4 946 Kè.

Ikdyž jsem se pøiblížil na dohled hranici 5 000 Kè, nejsem na svùj odpolední tenisový tip vùbec pyšný.

Byla to praseèina nejhrubšího zrna :oops: a v reálu bych si vklad - èítající dvojnásobek všeho kapitálu - na tenisový zápas žen v tak nízkém kurzu nikdy nevsadil.

Ve skuteènosti jsem Clijsters hrál spoleènì se zmiòovaným fotbalem Španìlsko - Honduras a to v nìkolika sázkovkách buï klasicky na výhru favorita nebo handicap 0:2 a rovnìž OVER 2.5 - celkové kurzy u nìkterých sázkových kanceláøá se tak vyšplhaly až na výši 1.86, což bylo pro mì už mnohem zajímavìjší.

Do obèasníèku jsem však fotbal k tenisu pøidávat nechtìl, protože bìhem dne se objevily spekulace, že Španìlé nastoupí s nìkterými náhradníky a tak jsem nesdílel všeobecnou eufórii, že Honduras dostane v pohodì pìt a více branek. Mìl jsem obavu i o OVER 2.5 a nebyl jsem nakonec daleko od pravdy.

Kim jsem prostì vìøil více než fotbalu a tak jsem ji dal do obèasníèku sólo. Že oba tipy vyšly a pøinesly mi nemalé peníze mì sice tìší, ale bylo to o chlup...

Tenis jsem mìl možnost sledovat na Eurosportu až do necelého konce 2.setu a pak již pouze na teletextu pøes WAP, a tak nevím, jak vypadal hernì tøetí set.

Musím na rovinu pøiznat, že od ètvrtého gamu 1.setu jsem ze sázky na Kim Clijsters nemìl dobrý pocit a tušil jsem tøísetovou bitvu. Kdyby to bylo v té chvíli možné, vrátil bych všechny sázky na ní zpìt. Ikdyž to zní paradoxnì, jediné co mì trochu uklidòovalo bylo to, že Kim se usmívala a byla v dobré pohodì. Jakmile se zaène mraèit, obvykle pak zaèíná do míèù nesmyslnì bušit a bývá zle....

Kdyby Kuznìtsova zpøesnila údery, pravdìpodobnì by vyhrála. Clijsters mì dnes svojí hrou moc nenadchla a ikdyž bude jistì patøit k favoritkám na titul ve Wimbledonu, budu již hodnì opatrný pøi sázkách na ni.

Oè ménì jsem pyšný na tenis, o to více mì potìšil druhý zápas v obèasníèku - volejbal. Vyšel sice se štìstím, ale po èerné sérii z tohoto týdne, jsem si trocha toho štìstíèka plnì zasloužil.

Francouzi lehce vyhráli první dva sety, ve tøetím pak Italové chytli nástup a vedli již 10:5, aby vzápìtí prohrávali 12:17!!! Dokazáli však srovnat na 20:20, pak trochu ubrali z tempa a bylo to 20:22 v jejich neprospìch. Posléze set dotáhli do vítìzného konce 26:24. Ve ètvrtém setu si vybudovali hosté rychlý náskok až o 7 bodù /18:11/, který již nepustili. Za stavu 22:16 pro Italy jsem livescore pøestal sledovat. V ten moment jsem vìdìl, že jsem vyhrál, a? už dopadne zápas jakýmkoliv i senzaèním výsledkem. Èistì matematicky už nemohlo padnout ménì jak 184 bodù a já byl za vodou...

Jsem nyní kousek od magické hranice 5 000 Kè, tak pøeji sobì i ostatním, a? se daøí a stoupáme k výškám... :thumbup1:
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » sob čer 18, 2005 11:30

Když už máme finále v Eastbourne live na Eurosportu, tak zkusíme handicap:

K.Clijsters - V.Douchevina (+6.5 Hry) , tip 2, kurz 1.80, vklad 100 Kè, Eurobet

Vklad nízký, nevím zda Douchevina udrží s Clijsters alespoò chvílimi krok...
AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec