monkei píše:smazak píše:Myslím, že tvùj systém nemá nic speèného s klasickým navyšováním. Pokud sázíš každý den, hraješ každý den jiné mužstvo a nemùžeš poèítat pravdìpodobnost ze dvou naprosto odlišných základù. Mužstvo A nemá nic spoleèného s mužstvem B. Série se hrajou na ukonèení výhry nebo prohry jednoho mužstva.Myslím, že MLB je nejlepší soutìž na navyšování - ale je tøeba si vybrat mužstvo, které budeš hrát.
Ano, èásteènì máš pravdu. Jenže - sázet stále na jedno mužstvo - to je pro tento systém nevhodné - jelikož nezachovává kontinuitu kurzù. Prostì na to mužstvo je jednou kurz 2,1, ale jindy 1,2. A z tohoto pohledu je nevhodné. A navíc - co když se v tom mužstvu zraní 2 nejlepší hráèi? Pak se pravdìpodobnost, že to mužstvo prohraje 5 zápasù za sebou, samozøejmì zvyšuje.
smazak píše:Pokud sázíš každý den, hraješ každý den jiné mužstvo a nemùžeš poèítat pravdìpodobnost ze dvou naprosto odlišných základù.
Nevycházím z jiných základù, vycházím z toho, že aèkoli se ve sportu nevyznám, dokážu alespoò každý pátý zápas natipovat správnì. Neboli - pokud se mi jeden den nepovede natipovat dobøe, je pravdìpodobnost, že další den ho správnì tipnu, o nìco vìtší.
Nedávno jsem mìl možnost mluvit s jedním z našich "úhlavních nepøítelù" a to se zkušeným "bookiem", Bìhem našeho zajímavého rozhovoru nìkolikrát zaznìlo z jeho úst spojení "
kontinuita kurzù". Já jako sázkaø se mùžu na nìjakou kontinuitu vybodnout, tu potøebuje hlídat hlavnì sázkovka. Jen jsem si na to vzpomìl když ètu argumenty
monkei..... Docela dost znalostí o sportovním sázení na èlovìka, který sportu témìø nerozumí
Myslím, že by stálo zato vážnì tuto diskusi ukonèit a zbyteènì se tady nenechávat vyprovokovat.....
Poslední vìc:
Monkei neprosazuji myšlenku aby jsi tady ukazoval svoje tikety. To je každého vìc a soukromí. Jen chci konstatovat , že scaner nepotøebuješ. Vìtšina našich sázkovek má možnost kontroly tiketu na netu. Ale jak píšu je to Tvá vìc a nám po tom mùže být houby. Ale tu story se scanerem já neberu. Napiš tìm co ty tikety chtìjí vidìt, že je jim po tom putna a je to pro mì OK. Ale ne sponzoring scaneru.