Je to na prijatie

Moderátor: Moderátoři

Je tento ustrizok na prijatie ???

Anketa končí za pon črc 04, 2005 9:14

Ano
1
20%
Ano. Ale len tak tak
0
Žádná hlasování
Nie
3
60%
Viec nie ako ano
1
20%

Celkem hlasů : 5

Je to na prijatie

Příspěvekod kalosrac » sob črc 02, 2005 9:14

Rozoberem este jeden zapas. Zapas kvalifikacie

CESKO-SLOVENSKO 2

VZAJOMNE ZAPASI V KVALIFIKACII

1:1
Kazdy vyhral doma.

CESKO:

Cesky tym ma tvrde podanie. Perfektnych hracov pod sietou. Maju malu slabinu. Ta je v strede. Cesky tym ak chce uspiet tak by mal davat tvrde podania, a tvrde voleje pod blizsie k siety. Mislim si ze cesko prehra aj napriek tomu ze je doma. Ak slovensko vyhra prvy set pozu sa cesky reprezentanti aj psychycky zrutit.

SLOVESKO :

Slovensky tym bude hrat zasadne do stredu ihriska. Aj dobre robia. Cesky tym tam ma totiz velku slabynu ktoru som si vsimol pri poslednom zapase ked slovensko hralo doma. Slovaci maju tvrde voleje, tvrde podanie, ale 1 dvanastina zo slovenskeho podania konci v sieti a ocakavaju voleje na stred ihriska.

Dal by som sem este zapas FINALE WINBLEDONU ZIEN

WILIEMSOVA - DAVENPORTOVA

Davenportová - Mauresmová- 6:7 , 7:6 , 6:4
Wiliemsova - Sharapovova - 7:6, 6:1

Finale Davenportova - Wiliemsova sa zopakuje. Taketo finale sa konalo v roku 2000 na winbledonskom travniku. V tom roku vyhrala Wiliemsova 2:0 po gameoch 6:3 , 7:6 a v roku 2001 si svoj itul obhajila. Tieto dve hrali spolu az 26 zapasov v ktorych vyhrava V.Wiliemsova 14:12.

Pre zaujimavost posledne spolocne zapasi :

Wimbledon 2000 Venus Williamsová - Lindsay Davenportová (USA) 6:3, 7:6 (3)

US Open 2000 Venus Williamsová - Lindsay Davenportová (USA) 6:4, 7:5

Wimbledon 2005 Venus Williamsová - Lindsay Davenportová (USA) ???

Kto vyhra Venus alebo Lindsay ????

AKO ASI BUDE VYZERAT ZAPAS ??? :

Obydve hracky su perfektne nasadene. Hraju rovnaku hru. Obydvoje maju perfektne podanie a vyborny servis. Poodla mna sa zapas bude vyvyjat takym remizovym smerom. Ak niektora strati svoje podanie jej superka ma vyhrati set. Je tazke zistit kto vyhra. Ale ak by sme sa pozerali na tituli ktore maju vo winbledone tak Wiliemsova vyhrava 2:1.
Jednoznacne sa tento zapas skonci tesnym vysledkom prveho setu. Ak v 1. sete jedna strati svoje podanie ma zapas podla mna prehrati. Zapas sa skonci vysledkom 2 : 0 ale kto vyhra ??? Ja by som si tipol asi Wiliamsovu pretoze ma lepsie skore na vyhrate zapasi,tituli vo winbledone
a perfektne uhrati zapas z najvecsiou favoritkou turnaja Sharapovou. Podla mna jej tento zapas moc pomohol k ziskaniu titulu
ARGENTINA - NIGERIA

Argentina vyradila vo semifinale jedneho z najvedsich konkurentou BRAZILIU. Argentina zacala dobre 1.polcas ked uz 20 minute viedla 0:1 a v 2.polcase dal dalsi rychli gool a poistila sa. Potom zacal trener Argentiny striedat utocnikov za stredopoliarov a stiahol hru na bezpecnost obrany. No brazilia ju prelomila a dala este jeden gool. Aj napriek nevidarenemu nastupu do turnaja prehrou argentina postupila z 2.miesta. Za cely turnaj prehrala len jeden jediny zapas.

Nigeria vyhrala nad Marokom hladko 3:0 ked po prvej tretine vyhravala 1:0. Maroko sa snazilo dalej ale marne. Malo par svetlich chvil. Ked do Marokonskej pranky padol 2 gool Maroko sa psychycky zosipalo. A pret zaverom zapasu dostali na konecnych 3:0

AKO ASI BUDE VYZERAT ZAPAS ???

Podla mna hraju obydve mustva rovnako kvalitny futbal. Ak v prvom polcase da jedno z drustiev 2 gooly ich super sa zosipe a prehra zapas. Drustva zacnu hrat asi viac do predu. Kontaktny gool by im stacil na to aby mohli hrat trochu viacej do obrany. Do utoku budu hrat iba kridla a stredopoliary a obrancovia im budu hadzat lopti do predu. Ak sa stav vyrovna opet sa bude hrat na 70 percent do utoku. Argentina ma technickych hracov a nigeria rychlejsiech. U mna vzdy vyhrava ten rychlejsi. TAKZE MOJ TIP ALE FAKT TIM JE 2 NA POSTUP
BRAZILIA - MAROKO

Moj osobny nazor je 1. Aj napriek nestastnej poslednej prehre brazilie su stale vo forme. Nemali v zapase proti Argentine ziadne zranenie, ziadnu cervenu kartu. Ich chybou bol asi zaciatok zapasu ked uz v 20 minute prehravali 0:1. A v 2.polcase dostali este jeden gol a bolo to 2:0. Este sa brazilia stihla spametat a dat jeden goool. Konecny vysledok bol 2:1. Ak by mala hrat brazilia finale z nigeriou stalo by sa to co sa stalo na zaciatku sutaze kde brazilia hrala s nigeriou nerozhodne 0:0. Za cely sampionat prehrali iba 1 zapas. Jeden zapas ktory bol rozhodujucim o tom ci budu moct bojovat o zlatu medajlu. Maroko v poslednom zapase z Nigeriou dostalo pekne na frak. Uz v prvom polcase kupili rychly gool. Maroko sa nestihlo spametat ani po prestavke a tak v 2.polcase dostalo dalsie dva gooli. Na turnaji sa im dost darilo. Postupili z 2 miesta z 2 vyhrami a 1 prehrou.

AKO BUDE VYZERAT ZAPAS ???? :

Brazilcania hraju stredno-konbinacny futbal ktory je zalozeny na rychle prenesenie hry na superovu polovicu. Tam sa snazia nahravat si do volneho priestoru a zpoza 16 strielat. Pokial bude MAROKO hrat tak jak doteraz ma sancu na remizu. nie na vyhru. Maroko hra totiz husto na stredopoliarov onieco menej na obrancou a na malo hracov v pretu. Utocnici si nabiehaju na vyhodene lopty. Ale na braziliu to nestaci. BRAZILIA hra na 4 stredopoliarov a 3 utocnikov a 3 obrancov a z tych stiroch stredopoliarov sa vzdy jeden vracia do obrany. Preto si myslim ze vyhra BRAZILIA. Skonci to tak ako z nigeriou. Ak nahodou neviete, tak nigeria hrala preto z BRAZILOU 0:0 lebo hraju rovnaky futbal. A preto obrancovia su zvyknuty
kalosrac
Host
Host

Příspěvekod nedo » sob črc 02, 2005 9:43

Nemohu mluvit za volejbal ani za tenisy - ale bohužel zápasy na MS "20" sleduji v televizi, takže vím že to co píšeš je absolutnì od vìci. Popisování toho jak jednotlivé týmy hrají mùže zaujmout jen toho, kdo je nevidìl a neví že je to úplnì jinak...
jen struèný výbìr toho, s èím se nedá souhlasit :

kalosrac píše:Ak v prvom polcase da jedno z drustiev 2 gooly ich super sa zosipe a prehra zapas.
To je skuteènì vìta o nièem - protože mluvíš o finále Mistrovství svìta. Tam se nesesype nikdo - protože už to že se tam dostali mluví o jejich kvalitì...

kalosrac píše:Argentina ma technickych hracov a nigeria rychlejsiech.
Rychlejší hráèe má bez diskuse Argentina. Nigerijci jsou atletiètìjší, ale ne rychlejší...

kalosrac píše:Aj napriek nestastnej poslednej prehre brazilie su stale vo forme. Nemali v zapase proti Argentine ziadne zranenie, ziadnu cervenu kartu. Ich chybou bol asi zaciatok zapasu ked uz v 20 minute prehravali 0:1. A v 2.polcase dostali este jeden gol a bolo to 2:0. Este sa brazilia stihla spametat a dat jeden goool. Konecny vysledok bol 2:1.
Ta prohra nebyla neš?astná, ale naprosto zasloužená. Brazílie je tak daleko jen shodou náho, jinak patøí urèitì ke zklamáním tohoto turnaje.

kalosrac píše:Maroko v poslednom zapase z Nigeriou dostalo pekne na frak. Uz v prvom polcase kupili rychly gool. Maroko sa nestihlo spametat ani po prestavke a tak v 2.polcase dostalo dalsie dva gooli.
V tomto zápase bylo Maroko lepším týmem. mìli více šancí, mìli více ze hry... Nìkdy to ve fotbale tak chodí, že vyhraje mužstvo které není lepší - a toto byl ten pøípad. Takže "Maroko se nestihlo vzpamatovat", to je totálnì mimo...

kalosrac píše:BRAZILIA hra na 4 stredopoliarov a 3 utocnikov a 3 obrancov a z tych stiroch stredopoliarov sa vzdy jeden vracia do obrany. Preto si myslim ze vyhra BRAZILIA.
Koneèná sestava ještì nikde není, netuším tedy odkud víš že dnes Brazílie nastoupí na 4-3-3 (zvláš? když s tímto rozestavením na tøi útoèníky zatím odehráli jen jeden zápas). A na základì rozestavení tipovat vítìze, to je jistì Tvoje právo - ovšem nevím jestli je to nejsprávnìjší styl...

kalosrac píše:Skonci to tak ako z nigeriou. Ak nahodou neviete, tak nigeria hrala preto z BRAZILOU 0:0 lebo hraju rovnaky futbal. A preto obrancovia su zvyknuty
Nigérie a Brazílie rozhodnì nehrají stejný fotbal. jejich vzájemný zápas byl prvním na tomto MS a asi byl pro hodnì lidí šokující. lepší vyjádøení prùbìhu hry mìla být výhra Nigérie 2:0 nebo 3:0. jenže v tomto úvodním zápase se od nich štìstí odklonilo (oni si to pak vybrali zpìt právì ve zmiòovaném zápase s marokem, kde z minima vytìžili maximum). Brazílie hrála neuvìøitelnì špatnì a Nigérie byla spíše pøekvapena ze své pøevahy...

Takže proto jsem hlasoval "Ne"... Zkus si na své analýzy vybrat sport, kterému opravdu rozumíš a který opravdu sleduješ (nejlépe v TV, abys nemìl o jednotlivých zápasech a hráèích jen pøedstavu z nìjakých textù). Znovu opakuji - nevím jak je to u volejbalu a tenisu, tam jsi tøeba brilantní a co jsi napsal je perfektní. Ovšem v té fotbalové èásti jsi totálnì vedle...
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod kalosrac » sob črc 02, 2005 9:53

viete co ja som bol na jednom fore. Prisilel som tam a ja som bol total lama a jeden moderator ma tak dal do paradi ze som sa za 3 dni zlepsil. Taky sa tu nenajde co mi pomoze cez ICQ ???
kalosrac
Host
Host

Příspěvekod kalosrac » sob črc 02, 2005 15:47

Prosim adminov a ostatnych aby zrusili tuto temu
kalosrac
Host
Host

Zpět na Chat a pokec