Rozoberem este jeden zapas. Zapas kvalifikacie
CESKO-SLOVENSKO 2
VZAJOMNE ZAPASI V KVALIFIKACII
1:1
Kazdy vyhral doma.
CESKO:
Cesky tym ma tvrde podanie. Perfektnych hracov pod sietou. Maju malu slabinu. Ta je v strede. Cesky tym ak chce uspiet tak by mal davat tvrde podania, a tvrde voleje pod blizsie k siety. Mislim si ze cesko prehra aj napriek tomu ze je doma. Ak slovensko vyhra prvy set pozu sa cesky reprezentanti aj psychycky zrutit.
SLOVESKO :
Slovensky tym bude hrat zasadne do stredu ihriska. Aj dobre robia. Cesky tym tam ma totiz velku slabynu ktoru som si vsimol pri poslednom zapase ked slovensko hralo doma. Slovaci maju tvrde voleje, tvrde podanie, ale 1 dvanastina zo slovenskeho podania konci v sieti a ocakavaju voleje na stred ihriska.
Dal by som sem este zapas FINALE WINBLEDONU ZIEN
WILIEMSOVA - DAVENPORTOVA
Davenportová - Mauresmová- 6:7 , 7:6 , 6:4
Wiliemsova - Sharapovova - 7:6, 6:1
Finale Davenportova - Wiliemsova sa zopakuje. Taketo finale sa konalo v roku 2000 na winbledonskom travniku. V tom roku vyhrala Wiliemsova 2:0 po gameoch 6:3 , 7:6 a v roku 2001 si svoj itul obhajila. Tieto dve hrali spolu az 26 zapasov v ktorych vyhrava V.Wiliemsova 14:12.
Pre zaujimavost posledne spolocne zapasi :
Wimbledon 2000 Venus Williamsová - Lindsay Davenportová (USA) 6:3, 7:6 (3)
US Open 2000 Venus Williamsová - Lindsay Davenportová (USA) 6:4, 7:5
Wimbledon 2005 Venus Williamsová - Lindsay Davenportová (USA) ???
Kto vyhra Venus alebo Lindsay ????
AKO ASI BUDE VYZERAT ZAPAS ??? :
Obydve hracky su perfektne nasadene. Hraju rovnaku hru. Obydvoje maju perfektne podanie a vyborny servis. Poodla mna sa zapas bude vyvyjat takym remizovym smerom. Ak niektora strati svoje podanie jej superka ma vyhrati set. Je tazke zistit kto vyhra. Ale ak by sme sa pozerali na tituli ktore maju vo winbledone tak Wiliemsova vyhrava 2:1.
Jednoznacne sa tento zapas skonci tesnym vysledkom prveho setu. Ak v 1. sete jedna strati svoje podanie ma zapas podla mna prehrati. Zapas sa skonci vysledkom 2 : 0 ale kto vyhra ??? Ja by som si tipol asi Wiliamsovu pretoze ma lepsie skore na vyhrate zapasi,tituli vo winbledone
a perfektne uhrati zapas z najvecsiou favoritkou turnaja Sharapovou. Podla mna jej tento zapas moc pomohol k ziskaniu titulu
ARGENTINA - NIGERIA
Argentina vyradila vo semifinale jedneho z najvedsich konkurentou BRAZILIU. Argentina zacala dobre 1.polcas ked uz 20 minute viedla 0:1 a v 2.polcase dal dalsi rychli gool a poistila sa. Potom zacal trener Argentiny striedat utocnikov za stredopoliarov a stiahol hru na bezpecnost obrany. No brazilia ju prelomila a dala este jeden gool. Aj napriek nevidarenemu nastupu do turnaja prehrou argentina postupila z 2.miesta. Za cely turnaj prehrala len jeden jediny zapas.
Nigeria vyhrala nad Marokom hladko 3:0 ked po prvej tretine vyhravala 1:0. Maroko sa snazilo dalej ale marne. Malo par svetlich chvil. Ked do Marokonskej pranky padol 2 gool Maroko sa psychycky zosipalo. A pret zaverom zapasu dostali na konecnych 3:0
AKO ASI BUDE VYZERAT ZAPAS ???
Podla mna hraju obydve mustva rovnako kvalitny futbal. Ak v prvom polcase da jedno z drustiev 2 gooly ich super sa zosipe a prehra zapas. Drustva zacnu hrat asi viac do predu. Kontaktny gool by im stacil na to aby mohli hrat trochu viacej do obrany. Do utoku budu hrat iba kridla a stredopoliary a obrancovia im budu hadzat lopti do predu. Ak sa stav vyrovna opet sa bude hrat na 70 percent do utoku. Argentina ma technickych hracov a nigeria rychlejsiech. U mna vzdy vyhrava ten rychlejsi. TAKZE MOJ TIP ALE FAKT TIM JE 2 NA POSTUP
BRAZILIA - MAROKO
Moj osobny nazor je 1. Aj napriek nestastnej poslednej prehre brazilie su stale vo forme. Nemali v zapase proti Argentine ziadne zranenie, ziadnu cervenu kartu. Ich chybou bol asi zaciatok zapasu ked uz v 20 minute prehravali 0:1. A v 2.polcase dostali este jeden gol a bolo to 2:0. Este sa brazilia stihla spametat a dat jeden goool. Konecny vysledok bol 2:1. Ak by mala hrat brazilia finale z nigeriou stalo by sa to co sa stalo na zaciatku sutaze kde brazilia hrala s nigeriou nerozhodne 0:0. Za cely sampionat prehrali iba 1 zapas. Jeden zapas ktory bol rozhodujucim o tom ci budu moct bojovat o zlatu medajlu. Maroko v poslednom zapase z Nigeriou dostalo pekne na frak. Uz v prvom polcase kupili rychly gool. Maroko sa nestihlo spametat ani po prestavke a tak v 2.polcase dostalo dalsie dva gooli. Na turnaji sa im dost darilo. Postupili z 2 miesta z 2 vyhrami a 1 prehrou.
AKO BUDE VYZERAT ZAPAS ???? :
Brazilcania hraju stredno-konbinacny futbal ktory je zalozeny na rychle prenesenie hry na superovu polovicu. Tam sa snazia nahravat si do volneho priestoru a zpoza 16 strielat. Pokial bude MAROKO hrat tak jak doteraz ma sancu na remizu. nie na vyhru. Maroko hra totiz husto na stredopoliarov onieco menej na obrancou a na malo hracov v pretu. Utocnici si nabiehaju na vyhodene lopty. Ale na braziliu to nestaci. BRAZILIA hra na 4 stredopoliarov a 3 utocnikov a 3 obrancov a z tych stiroch stredopoliarov sa vzdy jeden vracia do obrany. Preto si myslim ze vyhra BRAZILIA. Skonci to tak ako z nigeriou. Ak nahodou neviete, tak nigeria hrala preto z BRAZILOU 0:0 lebo hraju rovnaky futbal. A preto obrancovia su zvyknuty