od AMZ » sob črc 16, 2005 20:19
Co si pamatuji:
V jednom týdnu jsem dával akovky, vše vyšlo až na basket - byla remíza a já pøišel o výhru 80 000 Kè. To se stalo v úterý. Ve ètvrtek jsem sázel nìco podobného a opìt jsem nepojistil basket "nulou". Jako naschvál padla opìt remíza a já podruhé bìhem dvou dní pøišel o pìkný balík penìz - pøes 90 000 Kè.
Nebo jsem dával do maxikombinátora tenisy - asi 18 zápasù - za drobné. Všechny jsem trefil, vyhrál necelých 30 000 Kè, ale špatnì jsem poskládal vklady do jednotlivých Aku a tak jsem tratil další desetitisíce. To byla moje hrubá chyba a dlouho mì mrzela. Prostì jsem to nìjak rozházel do skupin, od boku doplnil vklady a øekl si: "Stejnì to nemùže vyjít." Vyšlo, ale ztráta byla obrovská.
Ale usmálo se i štìstí. Pøi skocích na lyžích jsem poskládal všechny dvojice na jeden tiket - tj. 25 duelù. Asi 7 jsem jich neuhodl, ale bìhem závodu se prudce zhoršily povìtrnostní podmínky a tak se kolo opakovalo a jako zázrakem vše vyšlo. Kurzy však byly velmi nízké, takže výhra byla øádovì v tisícovkách.