Smula

Moderátor: Moderátoři

Smula

Příspěvekod nelson » sob črc 16, 2005 19:26

Tak se pochlubte kdo je nejvetsi smolar ?

Me tedkom ulitla jedna takova ptakovinka tesne o 1

http://www.chance.cz/index.php?page=tik ... kod=165153
nelson
Host
Host

Re: Smula

Příspěvekod bubus » sob črc 16, 2005 20:03

nelson píše:Tak se pochlubte kdo je nejvetsi smolar ?

Me tedkom ulitla jedna takova ptakovinka tesne o 1

http://www.chance.cz/index.php?page=tik ... kod=165153

:arrow: hadam by si nechcel vyhravat na tomto :shock: :ludo:

PS:
nechcel som sa "ta dotknut",ale od toho nemozes chciet,aby si vyhral :idea:

ja si podavam lotto dva stlpce na 6 losovani za 192,-sk(to mi urcite nenabura rozpocet-sanca je v podstate vzdy "niekolko milionova" :D :arrow: ale nikdy od toho necakam,zeby som mohol vyhrat,vzdy si to necham skontrolovat po 6 losovaniach,hodim to do kosa a podam znovu tie iste dva stlpce :),a trebars ked tomu vobec neverim raz pridem a bude tam niekolkomilionova vyhra :D :suck:

VELA STASTIA
bubus
Host
Host

Příspěvekod AMZ » sob črc 16, 2005 20:19

Co si pamatuji:

V jednom týdnu jsem dával akovky, vše vyšlo až na basket - byla remíza a já pøišel o výhru 80 000 Kè. To se stalo v úterý. Ve ètvrtek jsem sázel nìco podobného a opìt jsem nepojistil basket "nulou". Jako naschvál padla opìt remíza a já podruhé bìhem dvou dní pøišel o pìkný balík penìz - pøes 90 000 Kè.

Nebo jsem dával do maxikombinátora tenisy - asi 18 zápasù - za drobné. Všechny jsem trefil, vyhrál necelých 30 000 Kè, ale špatnì jsem poskládal vklady do jednotlivých Aku a tak jsem tratil další desetitisíce. To byla moje hrubá chyba a dlouho mì mrzela. Prostì jsem to nìjak rozházel do skupin, od boku doplnil vklady a øekl si: "Stejnì to nemùže vyjít." Vyšlo, ale ztráta byla obrovská.

Ale usmálo se i štìstí. Pøi skocích na lyžích jsem poskládal všechny dvojice na jeden tiket - tj. 25 duelù. Asi 7 jsem jich neuhodl, ale bìhem závodu se prudce zhoršily povìtrnostní podmínky a tak se kolo opakovalo a jako zázrakem vše vyšlo. Kurzy však byly velmi nízké, takže výhra byla øádovì v tisícovkách.
AMZ
Host
Host

Zpět na Chat a pokec