Obèasníèek

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AMZ » čtv črc 21, 2005 6:36

Ranní výsledky:

Xavier Malisse - Noam Okun 2:6 4:6 , tip 2, kurz 4.00, tip OK

Vklad 100 Kè, výhra 400 Kè, zisk 300 Kè.
--------------------------------------------------------------------------------------

RUBIN, Chanda - HANTUCHOVA, Daniela 2:6 5:7 , tip 1, kurz 3.25, tip KO, ztráta 100 Kè.

Celkový èistý zisk 9 092 Kè.

Rubin nevyšla, ale chytli jsme Okuna, takže máme dvì stovky k dobru a v pohodì jsme pøelezli hranici 9 000 Kè.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod kali » čtv črc 21, 2005 17:06

klobouk dolu pred tim, jakou ma obcasnicek uspesnost, za necele dva mesice 9 000 Kc pri relativne malych vkladech ... :thumbup1:

:pljesko: big respekt, AMZ :yes:
0,5 unit zaklad, 1 unit vyssi med/big, big nebude
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Filipi » čtv črc 21, 2005 18:11

I já mám velký respekt. Pøiznám se, že jsem nìkteré tipy opsal. Jen nìkdy se stalo, že tipy od AMZ se zde objevily až tìsnì pøed zaèátkem utkání, dosolova pár vteøin. Takže jsem už nestihnul se nad nimi zamyslet a pøípadnì je také vsadit. Nicménì mohu být rád že si AMZ najde èas a vùbec sem nìco napíše. Takže díky
Zatím mì to baví...
Filipi
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv črc 21, 2005 21:02

SA.RATIWATANA/SO.RATIWATANA - C.HAGGARD/X.MALISSE , tip 1, kurz 3.150, vklad 100 Kè, 5dimes

Zkusím thajská dvojèata. Sice nemají na svém kontì úspìchy z velkých turnajù, ale jsou perfektnì sehraní a již spolu za ta léta odehráli nespoèet ètyøher. Malisse vypadl vèera ze dvouhry, tak by dnes mohl turnaj definitivnì opustit. S veteránem Haggardem navíc spolu ètyøhry nehrají. Zápas se mi líbí i kurzovì.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv črc 21, 2005 22:59

Zase ten prokletý tiebreak:

SA.RATIWATANA/SO.RATIWATANA - C.HAGGARD/X.MALISSE 3:6 6:7(3) , tip 1, kurz 3.150, tip KO, ztráta 100 Kè.

Bratøi ztratili v 1.setu jedno své podání. Ve 2.setu už vedli 3:0, ale náskok si neudrželi a tiebreak nezvládli.

Celkový èistý zisk 8 992 Kè.
--------------------------------------------------------------------------------------

Na závìr ètvrteèního dne dáme semifinále Gold Cupu:

USA - Honduras , tip 1, kurz 1.40, vklad 750 Kè, NordicBet.

Handicap ani over pokoušet nebudu, radìji obìtuji trochu víc penìz z banku.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pát črc 22, 2005 6:24

Uff, to bylo doslova o fous:

USA - Honduras 2:1 , tip 1, kurz 1.40, tip OK

Vklad 750 Kè, výhra 1 050 Kè, zisk 300 Kè.

Celkový èistý zisk 9 292 Kè.

Ještì-že mi nìco našeptávalo, abych nehrál handicap!

USA vyrovnali v 85.minutì a vítìzný gól spadl do sítì až minutu pøed koncem utkání - v 91.minutì!!!

No, hlavní vìc je, že další dvì stovky èistého zisku za vèerejšek jsou doma a bìhem víkendu se pokusíme atakovat hranici 10 000 Kè. Uvidíme, s jakým úspìchem a zda bude vùbec z èeho vybírat.

Pokud mùžu radit, nedoporuèuji nikomu tipy z obèasníèku opisovat a už vùbec nehled?e na výši jednotlivých vkladù. Ikdyž naprostou vìtšinu zde zveøejòovaných tipù skuteènì vsázím, tak s jinými finanèními obnosy. Spoustu tipù si v reálu navíc jistím pøes livebeting, což zde není možné.

Tipy jsou zveøejòovány zámìrnì v takovém èasovém horizontu - tj. tìsnì pøed zaèátkem zápasu, aby se nedaly opsat. Ne vždy je to však možné, protože nemohu být na netu 24 hodin dennì. Pokud vsadím v obèasníèku na nìjaké utkání polovinu banku, v reálu tak neèiním!!!

Nezapomínejte na skuteènost, že obèasníèek je fiktivní!

To znamená, že mùžu vsadit jakoukoliv sumu na jakouliv událost bez ohledu na to, aby mì to v pøípadì neúspìchu nìjak výraznì finanènì postihlo.

Chci se jen prostøednictvím obèasníèku pokusit o dlouhodobou ziskovost s pøijatelným stupnìm rizika.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Gagin » pát črc 22, 2005 9:20

A být dlouhodobì úspìšný se ti AMZ velmi daøí zatím si nepamatuji že by jsi za nìjaký týden býl mínusový a to já o sobì urèitì øíct nemùžu :roll:

Zkrátka já si doteï myslel a øím dál tím víc jsem se o tom pøesvìdèoval že se sázením živit nedá, ty jsi mi dokázal že ano. Kdyby se trochu upravili vklady myslím si že by jsi se v pohodì uživil.

AMz ty se sázením živíš nebo je to pro tebe moc hezký výdìlek ? Jestli to tedy samozøejmì není tajný, jelikož každý nechce zveøejòovat vše že ano. :wink:

Zkrátka nemùžu si pomoct ale opravdu tì obdivuju, jak vybíráš zápasy to je paráda, jelikož z takového ohromného množství (ikdyž teï je to opravdu slabý) vybrat ty správný. Zajímalo by mì jak víš co se všechno hraje, tedy jestli máš nìjaký stránky kde je napø. co se dneska všechno hraje jako to jde u GB atd. Taky si myslím že jsou velice dùležitý zkušenosti, který ty urèitì máš a dokážeš si tak vytvoøit na každý zápas svùj názor a vìtšinou je to názor velice správný.

Pøeju GL a? v co nejbližší dobì pøekroèíš tu pomyslnou hranici 10 000,-Kè :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » pát črc 22, 2005 13:32

to Gagin:

Na Tvé otázky odpovím v prùbìhu dne.

Jako první páteèní tip zkusíme Zíba:

Rafael Nadal - Tomas Zib (+7 games) , tip 2, kurz 1.80, vklad 250 Kè, NordicBet

A z legrace:

R.Nadal - T.Zib , tip 2, kurz 41.00 :thumbup1: , vklad 30 Kè, Pinnacle
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Filipi » pát črc 22, 2005 17:55

No já jsem si to myslel, že tipy schválnì uvádíš tak aby je nikdo nestihl opsat. Jen jsem si tím jen nebyl zcela jistý.

Chtìl bych požádat o vysvìtlení co u tebe znamená, že sázky jistíš na livebettingu. Mùžeš uvést nìjaký pøíklad jak to provádíš v praxi? Pokud to není tajemství, rád by jsem se pøiuèil. Díky
Zatím mì to baví...
Filipi
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pát črc 22, 2005 18:37

Nejprve smutné povinnosti:

Rafael Nadal - Tomas Zib (+7 games) 6:2 6:1 - s handicapem 12:10 , tip 2, kurz 1.80, tip KO, ztráta 250 Kè.

R.Nadal - T.Zib 6:2 6:1 , tip 2, kurz 41.00 , vklad 30 Kè, tip KO

Celkový èistý zisk 9 012 Kè.

Chtít po Zíbovi, aby porazil na antuce Nadala v jeho souèasné famózní formì, byla utopie - kurz 41.00 tomu také odpovídal.

Ale, že Tomáš neuhraje ani 5 gamù, které by mi staèily na vrácení vkladu, to jsem neèekal.

3 uhrané gamy je žalostnì málo.

Nyní k dotazùm:

to Filipi:

To, že jsou tipy zadávány tak, aby pokud možno nešly opsat, není žádným tajemstvím. Obèasníèek volnì navazuje na mùj pøedchozí Deníèek, kde jsem to uvedl.

Chráním tím ètenáøe tìchto stránek pøed neuváženým a bezhlavým sázením zde zveøejòovaných tipù. Vím, že každý má svùj rozum, ale ne každý ho používá a sám není schopen najít dùvody, proè zápas podávám a jaké je s ním spojené riziko. Mùže se stát, že pìtkrát za sebou budu mít výherní sérii, nìkdo si øeknì:"jak mu to krásnì šlape" a pošesté, posedmé, poosmé si vsadí podle mì a já budu mít šòùru deseti neúspìšných tipù za sebou. Dotyèný se pak mùže lehce dostat do znaèných finanèních potíží.

Podívej se, kolikrát jsem mìl z pekla štìstí. Vždycky se z pøípadných ztrát nìjakým zpùsobem vylížu, ale nemusí to platit do nekoneèna.

Aby byl nìkdo podle obèasníèku ve stejném zisku, musel by od jeho poèátku sázet všechny tipy, a? už se mu líbí nebo ne. Sport nemá logiku. Také by musel být prakticky neustále pøítomen na tomto serveru, protože tipy sem dávám nepravidelnì - podle svého èasu a volna.

Dalším problémem jsou sázkovky. Ne každý má konta u netových sázkovek, které používám. Mùžu být napøíklad tøikrát neúspìšný ve svých tipech a až ètvrtým tipem vše zvrátím a dostanu se do zisku. A zrovna zmiòovaný ètvrtý tip mùže být nìjakou speciální sázkou nebo handicapem u sázkovky, kde dotyèná osoba, co pravidelnì opisuje tipy, nemá zøízený úèet. A pak je v pasti. Já vyhraji, ona nemá kde tip vsadit a je ve velkém mínusu.

Livebetting je sázení v reálném èase v prùbìhu utkání (fotbalu, hokeje, tenisu, volejbalu, Formule 1 atd.).

Bezkonkurenènì nejlepší je u Betandwin (by? v pøípadì úspìšnosti s omezenými vklady), slušný má napø. bet365.

Velmi dobøe se takto sází tenis - zvláštì ženský, mìní se rychle kurzy. Favorit/ka prohraje game nebo dva a kurzy se zjednodušenì øeèeno prohodí. To znamená, že když si vsadil na outsidera za kurz napø. 3.00, tak v pøípadì že prorazí dvakrát podání favorita, kurzy se prohodí a na favorita je najednou kurz 4.00. V ten moment vsadíš na favorita a nemùžeš už prohrát. A? vyhraje ten èi onen hráè, jsi v plusu. Velmi laicky øeèeno.

Až bude mít nìkdy Betandwin v nabídce live na volejbal, podívej se, co s kurzy udìlají dva, tøi ztracené body.

Livebetting vyžaduje obrovskou zkušenost a cit, kdy vsadit, na co vsadit a za kolik. Je to navíc šílený žrout èasu. Znamená to tøeba tøi hodiny sedìt u televize a sledovat tenisový zápas a èekat na pøíležitost ke vsazení. A ta také nemusí vùbec pøijít.

to Gagin:

A být dlouhodobì úspìšný se ti AMZ velmi daøí zatím si nepamatuji že by jsi za nìjaký týden býl mínusový a to já o sobì urèitì øíct nemùžu

Zkrátka já si doteï myslel a øím dál tím víc jsem se o tom pøesvìdèoval že se sázením živit nedá, ty jsi mi dokázal že ano. Kdyby se trochu upravili vklady myslím si že by jsi se v pohodì uživil.

AMz ty se sázením živíš nebo je to pro tebe moc hezký výdìlek ? Jestli to tedy samozøejmì není tajný, jelikož každý nechce zveøejòovat vše že ano.

Zkrátka nemùžu si pomoct ale opravdu tì obdivuju, jak vybíráš zápasy to je paráda, jelikož z takového ohromného množství (ikdyž teï je to opravdu slabý) vybrat ty správný. Zajímalo by mì jak víš co se všechno hraje, tedy jestli máš nìjaký stránky kde je napø. co se dneska všechno hraje jako to jde u GB atd. Taky si myslím že jsou velice dùležitý zkušenosti, který ty urèitì máš a dokážeš si tak vytvoøit na každý zápas svùj názor a vìtšinou je to názor velice správný.

Pøeju GL a? v co nejbližší dobì pøekroèíš tu pomyslnou hranici 10 000,-Kè

Vezmu to postupnì:

Mám dojem, že jeden týden jsem byl v bývalém Deníèku v mínusu. Ale nabaví mì v nìm listovat, je to strašnì stránek.

Sázením se živit urèitì dá.

Úprava vkladù v Obèasníèku je tìžkou vìcí. Dávám vklady pøimìøenì podle dùvìry v danný zápas, ale obèas ujedu, protože stránky jsou znaènì nepøehledné - musela by na to být tabulka s tipy, kurzy a vklady pøehlednì pod sebou. To tento web neumožòuje.

Sázením se naštìstí nemusím živit. Mám nadstandartní pøíjem a tipování mi umožòuje urèitou nezávislost a finanèní bezstarostnost.

Gamebookers na pøehled zápasù nepoužívám. Vystaèím si s teletextem na ÈT2. Sednu si do køesla, vezmu nìco k pití, pustím televizi, vypnu zvuk a zhruba 10 minut nechám bìžet teletext a jen posouvám ztránky (ÈT2: str.751 - 757). Dívám se, co je v nabídce a zda mì nìjaký zápas mimoøádnì zaujme na první pohled.

Pak si na PC vyjedu stránky Synottipu s denní nabídkou a pøedbìžnì vybrané zápasy si vytisknu. Èeské sázkovky mají prakticky nejširší nabídku (zvláštì u tenisu) na svìtì.

Poté se podívám na kurzy Synottipu a zhruba odhadnu, jaké kurzy mi nabídnou na netu - podle druhu sportu a u které sázkovky mám hledat doplòkovou sázku: over/under, handicapy, pøesné tipy na sety, poèty gólù, stavy poloèasù atd.

Pak už se jen podle skuteèného kurzu u vybrané sázkovky rozhodnu, zda do tipu pùjdu, jest-li se mi to podstoupené riziko vyplatí a za jaký vklad.

U tenisu se v poslední dobì øídím výhradnì vlastní intuicí (nebo jak to nazvat) a zkušenostmi. Nenechám si do toho od nikoho "kecat", by? má sebelepší úmysly. Sice obèas ignoruji i dobøe míòìné rady, ale celkovì se mi to vyplácí. Každý druhý Èech je totiž odborník na fotbal a každý tøetí na tenis.

Øídím se zkrátka svým rozumem.

Snad jsem zodpovìdìl vše - hodnì štìstí :thumbup1:
AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec