nedo píše:fear píše:já bych se chtìl zeptat uživatele ,,sporttipy"...smazali ti to adminové ? Já mìl totiž nìco podobného, bylo mi to smazáno a ještì se k tomu nikdo nepøiznal...následnì mi to bylo nìkolikrát zmìnìno...... Je to ten samý pøípad, tak se chci zeptat
Nikdo mu nic nesmazal. A ani Tobì nikdo nic nesmazal, protože bylo evidentní že sis to poupravil a smazal sám - jen abys mìl dùvod k hádce (ale to víš sám nejlíp). Následnì jsi jednomu z adminù slíbil, že je vše OK a nic už vyvolávat nebudeš - a je to tu znovu.
milý felpode - já nic nevyvolávám, jenom jsem se slušnì uživatele ,,sporttipy" zeptal, jestli mu by taktéž smazán dodatek, ve kterém napadal admina Honana (dnes už bývalého) .
Abych to osvìtlil i ostatním lidem, tak s felpodem jsme øešily neustále konflikty, které vznikaly oboustrannì. Jelikož už jsem byl znaènì znechucen, by? mì dost lidí jako misel atd. podpoøilo, tak jsem tu ukonèil a napsal jsem si do dodatek v nastavení, stejnì jako sporttipy si napsal, že honano je zlodìj, že ,,Lidí na fóru je hodnì, ale šašky tu máme jen dva." Drahnou dobu se nic nedìlo, až po asi 3 týdnech jsem pogratuloval kalimu k tipùm v sekci brazílie a jestli si dobøe pamatuju, tak øekl, co to mám v dodatku za blbost ... bohužel ten jeho pøíspìvek jsem už v ten den neèetl. Na druhý den, jsem si chtìl v nastavení zmìnit ten dodatek na jeden citát, ale vidím tam:,,Lidí na fóru je hodnì, ale šašek jsem tu jediný." Na jiném fóøe jsem se opøel do adminù, aè urážky byly smìøovány s jistotou na felpoda. Øíkáte si možná, proè šel s jistotou na felpoda. Pokud pominu možnost, že jsem si to pøepsal sám, jak mylnì tvrdí felpod, ponìvadž je to pod mojí úroveò, navíc každý èlovìk by to neudìlal, aby o sobì prohlásil, že je šašek, tak zbývají jen 4 admini - Kali, Gagin, Zirkonxx a NEDO. S prvními tøemi jmenovanými jsesm v kontaktu, znám je delší dobu hlavnì kaliho a Zirkona a nemìl jsem s nimi jediný spor. Takže logicky zbývá felpod. K mé smùle však se nic neprošetøilo, a tak jsem byl opìt za blázna já ve sporu s felpodem. S felpodem mìlo spor spousty lidí, jmenujme Phillip Morris, Haramir, Misel, Vrah, Já, následkem øešení tìchto sporù se pohádal i s Ipsoftem (adminem jednoho fóra). Ale nikdo z tìchto lidí bohužel nevyšel z oprávnìných sporù s felpodem jako vítìz. Pamatuju si další jeho hlášku. Nikdo neoslavujete gól Le Havru ? Hodnì lidí to mìlo vsazené, nakonec utkání skonèilo 0-0 a felpod se za svùj fake ani neomluvil. bohužel èekám, že mùj pøíspìvek bude smazán, možná budu smazán i já - což je mi celkem jedno...Všechno jsou to podložená fakta, žádné výmysly. Nic se tím nesnažím vyvolat, jenom píšu, jak to bylo a jak to je....