Kanada - Francie

Moderátor: Moderátoři

Kanada - Francie

Příspěvekod Gizmo » úte dub 27, 2004 22:22

Tak panove dovolim se vam priblizit co sem na vlastni kukadla videl. Pokud v televizi nekdo povidal o tom jak jasnej to byl zapas tak omyl - Kanada se trapila a francouzi ji prebruslili. Pokud se da o necem mluvit jako o profi hokeji tak to bylo sehrani oslabeni kdy kanadani fakt jen zarili a k nicemu nepousteli - super pozicni hra pristupovani ke hracum - vlastne nedovolili zadnou moc dobrou strelu - jinak ze hry navic 1:1 na ticky (co sem videl) a tak 5 solovejch najezdu francie, ktery neskoncili golem snad jen kvuli prilisnymu respektu. Ac to tak bylo prezentovano tak prvni 2 tretiny se kanada podle me ani omyelm nesetrila, ale frantici nemeli co stratit a fakt dupali. A proc to tu pisu ... mam dojem ze se vyplati do dalsich boju uvazovat o tom, ze alespon podle me tu kanada ma dost nekompaktni tym ktery dela chyby jak herni (dokazujou ty najezdy a hrubky v obrane ) tak a to tradicne nervove coz se ukazalo v minulem uplichtenem zapase, kdy z prekvapiveho tlaku soupere dostali jeden gol a naprosto odesli s disciplinou a trvalo dalsi tretinu sformovani sil .... No proste pokud sem s Kanadou uvazovol na mety nejvyssi tak letos asi ne .... - tot muj nazor je mozny ze zahrajou naprosto jinak s rovnocenym souperem ale moc tomu neverim ...

Jinak s hodnocenim zapasu FRA-CAN sme se schodli ve vice lidech - meli dost velky stesti ... po 1. tretine mohli klidne dostat tak 3.-4. na 2:1 a to by podle me znamenalo velke drama. inu skoda ze se to nestalo jinak bych si nevyslechnul podle me neobektivni posouzeni v pul minutovim sotu v bedne.

Jo a jeste jedna vec straslivym sklamanim pro me byla prace rozhodcich - ocividne stranili kanade a to hlavne pokud se jedna o vylouceni. To mi tak pripomina ze kanada mela (abych nekecal) snad 10 presilovek a promenili jednu ... (ale na druhou stranu ubranila delsi presilovku 5-3)

Doufam ze nekdo docet az sem a ze na moje slova dojde.

Pripominam, ze jako obvikle prezentuju osobni nazor a nikoho nenutim aby se podle nej ridil ...
Gizmo
Host
Host

a jeste neco

Příspěvekod Gizmo » úte dub 27, 2004 22:29

Pokud to tu nekdo najde

LISTKY JSOU A NA ZAKLADNI SKUPINU STOJI 220,330,490
a moje rada pokud tam pojdedete na zapas ktery nebude uplne vyprodany - jdete po levnejch lupenech u jednotlivejch vchodu k sedackam by meli kontrolovat jestli mate lupeny tam ale to se nedeje !!! Aspon dneska to tak nebylo - doporucuju tretinku zkouknout nekde od hora z bidylka a vyhlidnout si misto dole na drazsich a tam se pak presadit ...

Jo a mezi hrou tam fakt nuda neni - zadna skoda penez ... je to zabava od 1. - 60.minuty coz mi pripomina ze probehla jeste strasna sranda behem vyhlasovani best players - kamera z kostky zabirala vystrih slecny predavajici ceny a to vam reknu - to bylo halo ... na lede nikdo nic netusil cumeli co se deje .... - bomba ...
Gizmo
Host
Host

Re: a jeste neco

Příspěvekod SirRaist » stř dub 28, 2004 7:20

Gizmo píše:Pokud to tu nekdo najde

LISTKY JSOU A NA ZAKLADNI SKUPINU STOJI 220,330,490
a moje rada pokud tam pojdedete na zapas ktery nebude uplne vyprodany - jdete po levnejch lupenech u jednotlivejch vchodu k sedackam by meli kontrolovat jestli mate lupeny tam ale to se nedeje !!! Aspon dneska to tak nebylo - doporucuju tretinku zkouknout nekde od hora z bidylka a vyhlidnout si misto dole na drazsich a tam se pak presadit ...

Jo a mezi hrou tam fakt nuda neni - zadna skoda penez ... je to zabava od 1. - 60.minuty coz mi pripomina ze probehla jeste strasna sranda behem vyhlasovani best players - kamera z kostky zabirala vystrih slecny predavajici ceny a to vam reknu - to bylo halo ... na lede nikdo nic netusil cumeli co se deje .... - bomba ...
Až budu z Práglu nebo okolí tak si rád zajedu, ale zatím nemám pohužel ani èas ani finance jet oèumovat pøes celou ÈR nìèí výstøih :lol: ..............ikdyž atmosféra tam musí být skvìlá. :wink:
Ego servio.
SirRaist
Host
Host

Příspěvekod Gizmo » stř dub 28, 2004 14:11

No atmosfera byla vlazna - jen nejakejch necelejch 7 tisic lidi, ale zabava skvela
Koupim zitrejsi sport. zn.:Specha :-)))))
Gizmo
Host
Host

Zpět na Chat a pokec