radys píše:Pokud jsem øekl nìco špatnì, budiž..pøiznám se, že mi to je jedno
Ahoj radysi. Promiò, ale tato vìta není moc š?astná Pøinejmenším na mì pùsobí dost povýšenì...
radys píše:pracoval jsem 9 let ve Vídni v Prátru, v hospodì hned vedle stadionu Rapidu
Urèitì jsi tam nabral spoustu zkušeností a cenných znalostí o rakouské lize!! To jsou hlavnì ty informace, které tady mají místo a o které se chceme dìlit a které jsou hlavnì smyslem tohoto fóra.
radys píše: Jinak "rakušáci" jsou k èechùm a vùbec nováèkùm dost arogantní, jsme v podstatì povl..Užil jsem si tam své..Pokud by si nìkdo myslel, že mì rozhodí..Nikdy jsem tady o žádné pøijetí nežádal a nejpíš si mì ten èlovìk, který to uvedl, s nìkým spletl..
Mùžu tì ubezpeèit, že znám rakušany. 25 let jsem bydlel ve Znojmì ( tímto je zdravím ) Jen si myslím, že na tomto fóru tyto nálady nepanují. Naopak!!! Vím z vlastní zkušenosti, že staøí pardálové se dokážou i nováèka zastat!!
A psal jsi do sekce žádost o pøijetí, pamatuješ??
radys píše:Skoro se mi zdá, že nìkteøí mìli štìstí, že se toto fórum uzavøelo až oni sem byli sami pøijati, protože si nejsem jist, jestli by dnes obstáli pøed takovými, jakými jsou oni sami..
Promiò, ale toto je znovu tón, který ti v nièem nepomùže. Pokud máš zájem tìžit z tohoto fóra, tak v klidu napiš pár analýz, v pohodì se sem dostaneš a potom mùžeš dál diskutovat o svých nápadech. Myslím si že v zásadì to myslíš dobøe. Jen jsi zvolil asi ponìkud neš?astný zpùsob svojí prezentace. Neøíkám že máš nìkomu lézt do zadku, to by ani neprošlo, ale opravdu by asi stálo za to nejprve poznat zevnitø práci tìch lidí které kritizuješ.
Ber toto jako pøátelskou radu Znojmáka Znojmákovi. Snad se tì nìjak nedotkne. Tvá budoucnost na tomto fóru je jen ve tvých rukách.
Pøeju ti hodnì štìstí a hezký den