1.
Navrhoval bych, aby pro "nováèky" byla zadána kritéria pro pøijetí více detailnì, nebo aby vždy existoval vzor analýzy, protože jinak pøi špatném pochopení, jak se to stalo "nedovi" mùže dojít ke zbyteènì komplikovaným situacím.
2.
Chtìl bych tøeba navrhnout, aby sázkaø,/a tøeba i moderátor/ který zkopíruje tøi rùzné pohledy a postaví je bez komentáøe proti sobì, mìl mít zodpovìdnost a nakonec je i porovnal, protože citováním mùže dojít k nechtìné, tøeba i divoké konfrontaci..Mám na mysli pouze sekci pro nováèky..
3.
Navrhuji, aby nováèek nebyl "konfrontován" s "výsledkem" nìkteré z místností a nebyl tak vystaven tlaku,kdy výsledek na jedné stranì tvoøí
zkušení sázkaøi a? ho potom prezentuje "kdokoliv" a na druhé, názor jedince nováèka..je to nepomìr a málokdo mùže obstát
4.
Navrhuji aby v "Žádosti o pøijetí" byly jen analýzy a bylo zamezeno dohadùm, tím že pro nováèka platí jasná jednouduchá pravidla, která komentáøùm zabrání, alespoò než si zvykne na místní požadavky i místní metalitu a neudìlal zbyteènou chybu, která se sním potom "veze"
5. Navrhuji, aby moje pøíspìvky v tomto fóru nebyly brány jako provokace
/nikdy by mì nenapadlo dát si tolik práce s provokováním/
Nebo naopak, jestli by nebylo lepší vpustit všechny "dovnitø", protože je potom mnohem jednoduší pøispùsobit se obojímu..
1. Formì analýzy
2. i pøípadnému etickému kodexu
a potom si poradit jinak.
Vím že ta variata už tady byla. Èetl jsem názory na øešení a moc dobøe vím, že je to tìžké..ale moderátor uvedl, že jediné kritérium pro pøijetí je dokázat, že se sázkaø v sázení orientuje..není to ale pravda a jediné kritérium to není..
proto by se mìla pravidla fóra doplnit, nebo rozšíøit..aby pøípadné žadatele potom nìco nezaskoèilo
Vycházím z toho, jak dìlá analýzu napø. My. Death a jak to dìlají ostatní nováèci. Už tady byl a na první pohled je znalý. Málokdo z nováèkù nìkdy psal analýzu..
tak ahojte a sázejte