Moderátor: Moderátoři
sporttipy píše:wow tak po dlouhe dobe zase procitam poradne forum a nestacim se divit , opakuje se zase ta stejna pisnicka, prevratne napady radoby chytraku, ktere postupne usti v osobni utoky a lzi...i kdyz jsi o nekterych lidech na tomto foru, ktere pro jistotu nebudu jmenovat, myslím své....verim ze jde nesouhlas nebo rozpor s nazorem toho druheho vyjadrit slusnejsim zpusobem a predevsim ne verejne....ackoliv bych nerad nekoho kritizoval je otazkou jestli jakesi napeti ktere neustale panuje na tomto foru nevyvolala arogance vedeni.....s pysnym nazvem profiteam......opravdu nerad bych tady vyvolal dalsi retez urazek, ale rozumnou diskusi zacalo to pexem a cim to skonci?
Johnny.Rebel píše:ja jsem si teda zadne arogance "Vedeni" nevsiml, a to tu jsem uz nejakej ten patek .. jediny, ceho jsem si vsiml, ze je tu dobra parta lidi, ktera se snazi rpedavat to, co umi, vi a zna a snazi se tim pomahat ostatnim , jako i s nimi spolupracovat .. pokud tady nekdo vidi neco jinyho, nejspis je slepej anebo blbej
kaslete , lidi, na ty svary atd, o nic prece nejde , proc porad hledat nejaky problemy .. be cool and funny !
Egal píše:Ja by som pridal len tolko:
Pocas existencie ludstva sa ako forma vladnutia najlepsie presadila demokracia. Nie je dokonala, ale nikto este nevymyslel nic lepsie. Despocia a sekty vyhovovali len mensine a v demokracii je spokojnejsia najvacsia cast ludstva.
A to plati aj na tomto fore. Pravidla nie su dokonale, ale kto ich dodrziaval, tak clenom Members je. Ina cesta nie je. Ak budem pravidla napadat a chciet ich zmenit, stracam cas, lebo keby som sa riadil podla pravidiel, usetreny cas by mi zostal na analyzu a bol by som v Members skor.
A miesto tejto debate tu mohla byt diskusia o nejakom zaujimavom zapase ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků