Moderátor: Moderátoři
old_surfer píše:Venuje se nekdo z vas pokeru? Chtel bych znat vas nazor na netove herny pokeru, prip. na ktere to hrajete. Znate nekoho, kdo je profik a zivi se hranim pokeru?
-=Ondra=- píše:Za vydelkem bych to fakt nedoporucival hrat.... ja obvykle nad ranem dam jednou za cas hru (0.10$/0.2$), ale obvykle bud zkoncim na svym nebo lehce pres, nebo pokud mam dobrou naladu a blafuju tak neco malo projedu. Zajimavy je si sednout ke stolu kde je kazdej POT pres 400$ a jenom se divat(nehrat) jak se ty penize prelejvaj... Takhle se clovek muzu divat na tyhle blazny nekolik hodin a je to docela naucny... par noci jsem u MLB sledoval a dost mi to dalo... Doporucuju.
Hrat to pro zabavu je dobry a je to docela pekny si sednout s par kamosema a handrkovat se o par desitek korun.... ale prachy z toho vytahnes fakt se stestim jak Bobos.
techno píše:Ja bych teda chtel rici, ze se hrani pokeru venuju uz delsi dobu a kdo chce mit prachy a nervy v kyblu, tak at hraje poker. lol
Mam doma neco kolem 50 poker softwaru, ale hraju jen na par lepsich, predevsim tam kde mam hodne penez, abych navysil sve ucty.
K pokeru jsem se dostal asi pred pul rokem. Jmenovite Texas Holdem. Ale dam si klidne Omahu, nebo 7Stud. Ovsem na penize spis doporucuju ten texas. Zacal jsem tak, ze mi o tom rekl kamarad. A prej moc gut zabava. No tak jsem si zkusil najit pravidla a nasel si spolecnost http://www.williamhillpoker.com/index.php Stahl si jejich software a zacal hrat for fun nejakou dobu nez jsem prisel na to jak cely system vlastne funguje. Po te co jsem udelal rekord v nejvice chipsem na stolech for fun.. Si rikam, ze budu chtit jit na jinou uroven a vyzkouset turnaje ktere jsou zadarmo a da se na nich vydelat penize. Driv o 500-1000 liber na 1000 ucastniku. Ted o 500 liber.
Nakonec jsem vyhral par liber a mohl jit na nejake stoly kde se hraje o opravdove penize. Ale tim jsem neskocil, hledal jsem dal a dal. Az jsem nasel spoustu jinych pokerovych spolecnosti, ktery jsou zaroven provazane se sazenim. Tomu se ovsem tolik nevenuju. A na nich jejich freerolly(turnaje o real money a zadarmo). Na nich jsem si za nejaky ten mesic udelal slusny zaklad asi 30 dol. a sup na jejich turnaje a cash table.
Mohu jen vrele doporucit. Denne delam kolem 50 kolacu a je to bezpecna hra. Tohle forum jsem nasel az dneska po zprave v kazdych novinach(telebizi) o nelegalnosti sazek a hazardu na internetu, jelikoz me zajimalo jak to vlastne je a jestli se neco deje, nebo jen plasi..
Rad nekomu kdo ma zajem napisu dalsi spolecnosti kde se da hrat zadarmo a o penize. Ja uz je nehraju, jelikoz si vic vydelam na real table a bral bych i nejakeho spolecnika na hrani ve dvou na cash table.
Jinak ten betfair je vlaznej jako svine.. Tam urcite nehrat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků