Dnes jsem byl "velmi úspìšný". Ze všech tìchto velmi tìžkých zápasù na tipování jsem netrefil žádný
.
Kvalifikace = loterie
Malisse - N.Lapentti -
4:6 3:6 - tip 1, kurz 1,35 - tip
KO
Moodie - Garcia Lopez -
6:1 6:4 - tip 1, kurz 1,55 - tip
OK
Hernych - R.Ram -
7:6 6:3 - tip 1, kurz 1,4 - tip
OK
F.Serra - G.Simon -
3:6 7:6 3:6 - tip 1, kurz 1,4 - tip
KO
Celkový kurz 4,1 - vklad 500 Kè, Tipsport.
Èistý zisk
0 Kè.
--------------------------------------------------------------------------------------
Erlich/Ram, to je velmi zajímavý debl ! Porazí Knowles/Nestor, Bryan/Bryan, ale prohrajou s W.Black/Ullyet
. VÝSMÌCH !!!
Prostì jsou netipovatelní ! Dáte proti nim, vyhrají. Dáte na nì, prohrají.
Opravdu povedený páreèek tihle dva
.
W.Black/Ullyet - Erlich/Ram -
6:7 6:3 6:0 - tip 2, kurz 2,15 - tip
KO
Celkový kurz 2,15 - vklad 500 Kè, Tipsport.
Èistý zisk
0 Kè.
--------------------------------------------------------------------------------------
Co mì ale dnes znechutilo asi nejvíc je výhra Nadala nad Agassim. Ten zápas bylo nìco jako hra koèky z myší. Andre tvoøil, honil po kurtu Nadala ze strany na stranu. Zoufalý Nadal lítal jako blázen a vracel a vracel.... Na druhou stranu jsem nikdy v životì jsem nevidìl Agassiho udìlat takovou spoustu hloupých nevynucených chyb. Obzvláštì mì dostávaly trestuhodnì kažené returny Nadalova druhého podání. Kdyby se Andre tìch hloupých chyb vyvaroval, tak Nadal dostane 2-0 na sety a nazdar. Jenže na kdyby se nehraje a tak vyhrál ten pro mì horší, nebo lépe øeèeno ten, kdo toho pøedvedl ménì (tedy asi až na dva nebo tøi skvìlé míèe). Každopádnì utknání to bylo skvìlé ! V Cincinnati jde Nadal na Berdycha, tak doufám, že Tomáš bude mít svùj den a Nadala rozsøílí. A že to umí !
Nadal - Agassi + 4 games -
6:3 4:6 6:2 (16 : 15) - tip 2, kurz 1,8 - tip
KO
Celkový kurz 1,8 - vklad 1000 Kè, Nordicbet.
Èistý zisk
0 Kè.
Nadal - Agassi -
6:3 4:6 6:2 - tip 2, kurz 3,1 - tip
KO
Celkový kurz 3,1 - vklad 250 Kè, Betfair.
Èistý zisk
0 Kè.
Nadal - Agassi - více es -
7:7 - tip 2, kurz 1,9 - tip
KO
Celkový kurz 1,9 - vklad 1000 Kè, Fortuna.
Èistý zisk
0 Kè.
Celkový zisk èiní -685 Kè.