od hobbybet » pon srp 15, 2005 11:51
Já mám se Synottipem bohaté a pøevážnì kladné zkušenosti.
Je pravda, že zavádìjí 3 a více AKU. Tím se ,ale jen vyrovnávají ostatním SK. Na tenis jsou to naši hráèi a malé challengery. Jinak 5AKO to je nesmysl nejhrubšího zrna, ale u tìch Krajù se to pochopit dá.
Jinak kurzy na tenis jsou takové už delší dobu, ne-li od zaèátku. To je jejich velká slabina.
Problém s tím,že mi odmítli vzít jakoukoli èástku na nìjaký zápas jsem už taky mìl. Po rùzných telefonátech jsem pochopil, že se jedná o chybu systému, která se obèas stane, ale je fakt,že to je nepøíjemné. Já to øešil tak, že když to nešlo pøes telefon vsadit, šel jsem do sbìrny a tam to podal. To že to byla chyba jsem poznal tím, že jsem to pøes tel. podat z rùzných kont a to i tìch, kde nemám obrat moc velký,takže to nebylo tím, že by mi tøeba snížili vklady.
No k venkovským automatùm: myslím si,že ta investice je moc nebolí, nemají s tím prakticky žádné náklady. Snad jen údržba ta nìco stojí. Jinak provoz financuje provozovatel a buï nìco vydìlá nebo ne. Myslím si, že Synottip to bere hlavnì jako raklamu a pøiblížení sázkaøùm.
No a k dnešní MLB. To jsem teda nerozdýchal, když jsem vidìl 3AKO. Celý nabroušený jsem hned volal na Call centrum a tam jsem se dozvìdìl, že se jim tam opìt vloudila chyba a co nejdøíve bude možné sázet MLB normálnì a to sólo.
V poslední dobì jsem vypozoroval jen to, že došlo ke snížení možných vkladù na sbìrnách. Nìkdy se mi stane ,že zápas vsadím tøeba jen za 30- 80% vkladu, který jsem mìl možnost vsadit pøed 2 mìsíci. Ale není to pravidlem. Zøejmì se trošku víc brání. Ale musím øíct, že v žádné jiné SK jsem nikdy nemìl možnost si jednorázovì vsadit vyšší vklad než u Synottipu.