Moderátor: Moderátoři
No právì to jsem chtìl dìlat taky ale poøád vidím že najít tøi jistoty.........to je fakt nároèné, mnì poslední dobou fakt pøipadne že ruleta je pøehlednìjší.Tøeba já si takový ranec nemùžu dovolit vsadit ani omylem ale tak 1000-2000 dennì jo to by snad šlo (musí se daøit ovšem) ne že projedu desítku a nic z toho.smallbody píše:Kvapy hustì vydaøený tikety. Jo jo to je pøesnì ten zpùsob jak se na tom dá vydìlat. Tøi jistoty s za ranec.
SirRaist píše:No právì to jsem chtìl dìlat taky ale poøád vidím že najít tøi jistoty.........to je fakt nároèné, mnì poslední dobou fakt pøipadne že ruleta je pøehlednìjší.Tøeba já si takový ranec nemùžu dovolit vsadit ani omylem ale tak 1000-2000 dennì jo to by snad šlo (musí se daøit ovšem) ne že projedu desítku a nic z toho.smallbody píše:Kvapy hustì vydaøený tikety. Jo jo to je pøesnì ten zpùsob jak se na tom dá vydìlat. Tøi jistoty s za ranec.
SirRaist píše:Chci hrát za ménì, za 1000 dennì. 1-3 zápasy celkový kurz tak 2. To mi staèí. Budu-li úspìšný tak z výher budu zvedat sázky tøeba na 2000 nebo na 3000. Apod. ale ne to táhnout celé z vlastní kapsy. Rafaeli budu rád když pomùžeš. Resp. jsem rád zak každý tip který tady padne. Díky hoši
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštevníků