Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Vyvolení a Big Brother

Příspěvekod Gagin » stř srp 31, 2005 10:24

Obrázek

Jen se chci zeptat na vaše názory, já na to koukám možná asi jedinej odsud, sice bych si nikdy na toto nevsadil, Fortuna vypsala nìjaké kurzy a máme taky po zùètování, kde si vìtšina z vily pøeje odchod Reginy...

Jinak www.vyvoleni.centrum.cz - ofic. adresa

a tady kurzy:

Kdo 1. opustí vilu?

K71 ... Petr 2.8 -
K72 ... Regina 1.91 -
K73 ... Honza 4 -
K74 ... Wendy 1.7 -
K75 ... Emil 10 -
K76 ... Vladko 12 -
K77 ... Michal 12 -
K78 ... Monika 25 -
K79 ... Hanka 25 -
K81 ... Katka 25 -
K84 ... Rosta 10 -

Mùj pohled:

Ze zaèátku jsem to odsuzoval, ale potom se se nìjak do toho zadíval, a teï koukám témìø každý den :oops: ... Ve vile se to zaèalo pøiostøovat, jak je vidìt hádky témìø na denním poøádku a za všechno mùže buï právì Regina nebo Petr. Dle mýho to Regina v duelu zvládne jelikož je to pro diváky, díky té její erotice lepší ji tam mít nežli ne. Proto si myslím že jestli k duelu vyzve Wendy tak ta to má jasný, jelikož ani tu já moc nemusím. Rozhodnì se vyvolení povedly více nežli jejich Bratr ten Velký :lol: Jelikož ty lidi kteøí jsou v Big Brotherovi jsou opravdu otøesný a na to se nadá koukat.

Jinak že vypadne Wendy je kurz 1,70 a Regina 1,91 a dle mýho jedna z nich to bude na 90%...

Uvidíme, trochu jsem se pøi èekání na obìd nudil, tak trocha fantazie :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » stř srp 31, 2005 10:30

Obrázek

Tak a ještì info k velkému bratrovi

ofic. link najdette tady: http://www.nova.cz/bb/

Jelikož to moc nesleduju, spíše tam mám zapnutou Primu, tak nevím jak je to v této vile, každopádnì jako totální KO tam dle mýho je kantor Jaroslav a taky se mi moc nelíbí Markéta.

Bohužel absolutnì nechápu TV nova která tam vybrala snad až na pár výjimek naprosto otøesný lidi. Nevím ale koho zajímá nìjaký 41 letý uèitel, který vypadá jak 100 let za vopicema. :roll: Bejt tam mladý lidi kolem 18 - 24 let, nabralo by to jistì lepší obrátky.

Rulllllezzz Vyvyolení

To? mùj názor

:wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » stř srp 31, 2005 10:41

VyVolení sleduju nepravidelnì /pøepínám na sport/ a Big Brother vùbec - vlastnì úvod v nedìli a to byla katastrofa!

-------------------------------------------------------------

VyVolení: Záleží na tom, koho Regina vyzve:

Jest-li napø. Petra, tak klidnì mùže vypadnout on - diváci ho berou jako podrazáka.

Ikdyž mám jiný názor než nìkteøí soutìžící, tak si myslím, že pro další dìj jsou silní hráèi:

Regina - /trochu úchylná na pøehnanou hygienu/
Honza
Vladko
Emil
a vlastnì i Petr /svým zpùsobem rozvraceèe/

Pokud se má udržet napìtí a nemá být nuda, mìli by tito hráèi zùstat.

Protivná /mnì osobnì/ je Wendy a ostatní soutìžící jsou "nemastní - neslaní" /je s nimi nuda - zvláštì s Katkou/.

To? mùj názor.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Gagin » stř srp 31, 2005 10:51

Mám stejnej názor na Big Brothera jako AMZ jediný co jsem vidìl z tohoto celý byl ten úvod. Myslel jsem že to bude lepší, jelikož to moderuje Mareš, jeho humor prostì mùžu, ale spousta lidí zase ne. Já se prostì zasmìju jak pøi ranní show na evropì 2 tak tøeba i v esu.

Myslím si že Regina Petra nevyzve jelikož by to pro ni byla koneèná a to si myslím že ona dobøe ví. Ano Petr je velká s....ì když to tak musím øíct.

Asi nejnormálnìjší èlovìkem až na jeho orientaci (ne že bych proti ni nìco mìl) ale je to nezvyk je Vladko a tomu taky fandím. Docela i Hansovi je mi ho fakt líto, a myslím si že by mìl dostat šanci. Ikdyž si za to mùže sám
:?

Každopádnì zatím ve vile nuda není a to se mi líbí :P
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Allex12 » stř srp 31, 2005 10:58

Probùh, už i tady :!: :?: :!: :?: :evil:
Ale vzhledem k tomu, že mám poèítaè neš?astnì vedle televize a manželka tuto hrùzu sleduje, tak vím kdo je kdo.
Když to vezmu èistì pragmaticky, tak bude záležet koho Regina vyzve. Pokud to bude Wendy, tak podle mì Regina zùstane. Zajímavý by byl souboj s Petrem. To je takový køivák, že by mìl jít šupem :!: Ale lidi zase chtìjí zábavu...
Jinak jsou pro mne podobné poøady naprosto nekoukatelné a tedy i NOBET!

P.S. Lituju Vladka a držím mu palce aby vydržel :!: Bojím se ale, že je tak normální, že ho to prostøedí znièí :?
Nemusí pršet, stačí když pravidelně něco kápne!
Allex12
Host
Host

Příspěvekod yueh » stř srp 31, 2005 11:01

pridam i svuj nazor...

:arrow: Vyvoleni:

ze zacatku celkem nuda, ale postupne me to fakt zacalo bavit:) bohuzel to vypada, ze jako prvni budou vypadavat nejvetsi osobnosti a pak to bude nuda...
...co se tyka toho, kdo vypadne...v ruznych diskusich tykajicich se vyvolenych je stal nejmene oblibenym Petr /ani se nedivim,i mne prijde jako pekna svine :x )...je otazka, jestli to vubec Regina uvnitr vily dokaze odhadnout, ze Petr neni lidem moc sympaticky (kdo slysel to s tou ledvinou...to fakt byla silna kava myslim pro vsechny)... pokud by si vzala do duelu Petra, myslim si, ze nebude co resit a Petr jasne poleti.. alespon podle ohlasu...ted jde o to, jestli divaci (nebo spise ti, co budou hlasovat) nedaji prednost Petrovi.. treba uz jen proto, ze si budou slibovat nejakou bitku:)
jinak vitez, si myslim, ze nebude nic moc osobnost..ale spis nekdo, kdo se zatim drzi v pozadi...(docela rozumne mluvil ce zpovednici Michal) ...silnejsi osobnosti se povyrazujou vzajemne a pak dostane sanci se ukazat druha vlna...osobne si myslim,ze nejvetsim favoritem je momentalne Katka.. treba uz jen proto, ze je nekonfliktni, takze ji jen tak nekdo nominovat nebude... nejsympatictejsi Sasa... :wink:

:arrow: Big Brother
...mne to neprijde zas tak hrozny, nova volila strategii trochu jinak.. prijde mi, ze tam dala samy extroverty.. a spis jeste typy lidi, kteri jsou zvykli byt stredem pozornosti...no, bude zajimavy to sledovat.... ale DEMON je fakt borec! :twisted: nalejt se hned prvni den jak delo...to je fakt borec.. chudak jeho rodina... a chci videt reditele skoly kde uci, jak se na to bude tvarit, jestli i nadale bude predvadet podobne kousky :lol:
yueh
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř srp 31, 2005 11:05

Ještì pøidám doplòkovou sázku od Synottipu:

Kdo 1. opustí vilu: Bude 1. vyøazený Regina?

Bude vyøazená Regina - kurz 2.00
Nebude vyøazená Regina - kurz 1.65
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Gagin » stř srp 31, 2005 11:06

yueh píše:pridam i svuj nazor...
(kdo slysel to s tou ledvinou...to fakt byla silna kava myslim pro vsechny)...

Tak to mi nìjak uniklo, kdyby jsi mi to popsal byl bych moc rád.

Jinak souhlasím s tím že Saša, který není zatím nijak výrazný ale vypadá docela v pohodì.

Každopádnì uvidíme co bude ten duel, myslím si že se budou z oèí do oèí hádat a jestli tam bude Petr s Regi tak to bude asi maso :lol:

Petr se neovládne myslím si že už to nìkolikrát dokázal nejvíc asi s hádkou s Vladkem...

Uvidíme jak se to bude dál vyvíjet, každopádnì zatím se u toho nenudím a to je hlavní. :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » stř srp 31, 2005 11:19

S tou ledvinou:

Myslím, že Petr øíkal Honzovi, že s Reginou si venku nic osobnì on vyøizovat nemusí - že zná lidi co pøesným úderem znièí ledviny.

Vyplynulo z toho, že si na Reginu nìkoho najme, kdo ji skope do ledvin nebo nìco na ten zpùsob.

Pìkná sviòárna !!!

Pøesnì si to nepamatuji...
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Gagin » stř srp 31, 2005 11:25

AMZ píše:S tou ledvinou:

Myslím, že Petr øíkal Honzovi, že s Reginou si venku nic osobnì on vyøizovat nemusí - že zná lidi co pøesným úderem znièí ledviny.

Vyplynulo z toho, že si na Reginu nìkoho najme, kdo ji skope do ledvin nebo nìco na ten zpùsob.

Pìkná sviòárna !!!

Pøesnì si to nepamatuji...

:shock: :shock: :shock:

Jo, jo tak to je hodnì drsný :roll:
Gagin
Exmember
Exmember

Další

Zpět na Chat a pokec