pridam i svuj nazor...
Vyvoleni:
ze zacatku celkem nuda, ale postupne me to fakt zacalo bavit:) bohuzel to vypada, ze jako prvni budou vypadavat nejvetsi osobnosti a pak to bude nuda...
...co se tyka toho, kdo vypadne...v ruznych diskusich tykajicich se vyvolenych je stal nejmene oblibenym Petr /ani se nedivim,i mne prijde jako pekna svine
)...je otazka, jestli to vubec Regina uvnitr vily dokaze odhadnout, ze Petr neni lidem moc sympaticky (kdo slysel to s tou ledvinou...to fakt byla silna kava myslim pro vsechny)... pokud by si vzala do duelu Petra, myslim si, ze nebude co resit a Petr jasne poleti.. alespon podle ohlasu...ted jde o to, jestli divaci (nebo spise ti, co budou hlasovat) nedaji prednost Petrovi.. treba uz jen proto, ze si budou slibovat nejakou bitku:)
jinak vitez, si myslim, ze nebude nic moc osobnost..ale spis nekdo, kdo se zatim drzi v pozadi...(docela rozumne mluvil ce zpovednici Michal) ...silnejsi osobnosti se povyrazujou vzajemne a pak dostane sanci se ukazat druha vlna...osobne si myslim,ze nejvetsim favoritem je momentalne Katka.. treba uz jen proto, ze je nekonfliktni, takze ji jen tak nekdo nominovat nebude... nejsympatictejsi Sasa...
Big Brother
...mne to neprijde zas tak hrozny, nova volila strategii trochu jinak.. prijde mi, ze tam dala samy extroverty.. a spis jeste typy lidi, kteri jsou zvykli byt stredem pozornosti...no, bude zajimavy to sledovat.... ale DEMON je fakt borec!
nalejt se hned prvni den jak delo...to je fakt borec.. chudak jeho rodina... a chci videt reditele skoly kde uci, jak se na to bude tvarit, jestli i nadale bude predvadet podobne kousky