Italská liga

Moderátor: Moderátoři

Italská liga

Příspěvekod gery » stř srp 31, 2005 15:04

Chtel bych se Vas zeptat, jestli nevite zda i letos bude Galaxie vysilat prime prenosy a sestrihy z jednotlivych kol italske fotbalove ligy?

Nevite nekdo o dobre intern. strance s blizsim zamerenim (statistiky zapasu-strely, drzeni mice, rohy atd.) na jednotlive zapasy?
Zatim se mi nic tak konkretniho nepodarilo najit. Objevil jsem pouze stranky s udaji o sestavach, stridanich, golech. Nechce se mi verit, ze by neexistovala dobra souhrna stranka s temito udaji.

diky
gery
gery
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » stř srp 31, 2005 15:13

Jedna èeská stránka o italském fotbale je na:

http://www.scudetto.cz/

bohužel tam najdeš jenom tabulku støelcù, to je ze statistik tak všechno.

Jinak na:

www.eurofotbal.com

je tuším vždycky shrnutí pøedešlého kola, taky se k tipování hodí.

A s tou Galaxií netuším :roll:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod JaraP » stř srp 31, 2005 16:11

galaxie by myslím mìla vysílat anglickou, španìlskou a právì italskou ligu
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Re: Italská liga

Příspěvekod tornad » stř srp 31, 2005 16:20

gery píše:Chtel bych se Vas zeptat, jestli nevite zda i letos bude Galaxie vysilat prime prenosy a sestrihy z jednotlivych kol italske fotbalove ligy?

Nevite nekdo o dobre intern. strance s blizsim zamerenim (statistiky zapasu-strely, drzeni mice, rohy atd.) na jednotlive zapasy?
Zatim se mi nic tak konkretniho nepodarilo najit. Objevil jsem pouze stranky s udaji o sestavach, stridanich, golech. Nechce se mi verit, ze by neexistovala dobra souhrna stranka s temito udaji.

diky
gery

Tak to scudetto není špatné ovšem jak píše Gagin tak ne moc obsáhlé ,ale pokuï tì zajímá prùbìh utkání tak koukni na stránky Chance je to tam nové a ty nej ligy jsou tam rozebrány!
tornad
Exmember
Exmember

Zpět na Chat a pokec