Dotaz

Moderátor: Moderátoři

Dotaz

Příspěvekod Rob Roy » čtv zář 01, 2005 9:36

Pouzivate nejakeho weboveho pomocnika, ktery Vam pomaha urcit tipy? Prosim, mohl by jste me napsat, ktereho nebo ktere a co se Vam na nich libi a co by jste jeste chteli.

Za odpovedi dekuji.
-----------------------------------------------------
Premyslim, ze bych vytvoril neco, jako betexplorer.com, ale protoze uz nejakou dobu nevsazim, nevim, co uzivatele potrebuji a proto by mi moc pomohl, kdybych znal vase prani.
Rob Roy
Host
Host

Re: Dotaz

Příspěvekod -=Ondra=- » čtv zář 01, 2005 11:39

Rob Roy píše:Pouzivate nejakeho weboveho pomocnika, ktery Vam pomaha urcit tipy? Prosim, mohl by jste me napsat, ktereho nebo ktere a co se Vam na nich libi a co by jste jeste chteli.

Za odpovedi dekuji.
-----------------------------------------------------
Premyslim, ze bych vytvoril neco, jako betexplorer.com, ale protoze uz nejakou dobu nevsazim, nevim, co uzivatele potrebuji a proto by mi moc pomohl, kdybych znal vase prani.

Ja zadny pomocniky nepouzivam... jednou jsem nejake stahl, ale nainstaloval jeden a jednou ho otevrel. To neznamena ze nektery pomocnici nejsou dobry... mozna jsem jen nenainstaloval ten spravnej.

-->co se tyce BETEXPLORER tak myslim ze podobnych stranek je dost (v cz: liga.cz) a podle mne je zbytecne nejake dalsi tvorit...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Zpět na Chat a pokec