od AMZ » pát zář 02, 2005 11:51
Nejdøíve si udìláme poøádek ve výsledcích:
Clijsters - Zuluaga (+7,5 games) 7:5 6:0 , s handicapem 13:12,5 , tip 2, kurz 2.00, tip KO, ztráta 264 Kè
-------------------------------------------------------------
Tuksar S. - Koellerer D. 1:6 2:6 , tip 1, kurz 1.40, tip KO
Kubot L. - Fraile G. 3:6 7:5 4:6 , tip 1, kurz 1.50,tip KO
Výsledný kurz 2.10, vklad 400 Kè, ztráta vèetnì MP èiní 435 Kè.
Gasquet - Galimberti (+8 games) 6:1 3:6 6:3 3:2 skreè Galimberi , tip 2, kurz 2.10, vklad 800 Kè, vrácen vklad
Gasquet - Galimberti 6:1 3:6 6:3 3:2 skreè Galim. , tip Tie Galimberti +8 games , kurz 7.00, vklad 90 Kè, vrácen vklad
J. Blake - I. Andreev 6:2 6:2 6:4 , tip 2, kurz 3.890, tip KO, ztráta 400 Kè
Celkový èistý zisk 21 365 Kè.
Co øíci k výsledkùm?
Tuksar a Kubot jsou mi ukradeni. Jejich prohry beru s rezervou a je pouze mojí hloupostí, že sázím takové kurzy na bezvýznamném challengeru.
Galimberti zápas skreèoval, vklady se mi vrátily. Tìžko odhadnout, jak by zápas dále pokraèoval. Na výhru by mi od Galimbertiho staèili jen 2 gamy, na pojistku pak pouhý 1 gam. Chvílemi jsem mìl pocit, že zápas skreèuje spíše Gasquet, protože špatnì dýchal - lapal po dechu, zkrátka nebyl ve své kùži /mùj subjektivní pocit/.
Blake vyhrál zaslouženì, byl jasnì lepší.
Nejvíc mì naštval ženský tenis. Zuluaga prohrávala v 1.setu už 0:4, ale set ještì staèila fantasticky otoèit na 5:4 a mìla dokonce pøi podání Clijsters možnost setbolu, kterou však nevyužila a nakonec 1.set prohrála 7:5. Ve 2.setu mi k výhøe v handicapu staèil pouhopouhý 1 gam, ale ten Zuluaga nebyla schopna udìlat a dostala kanára. Typický "babský" tenis!!!
Páteèní US Open:
D Ferrer - K Kucera , tip 1, kurz 1.40
F Gonzalez - D Tursunov , tip 1, kurz 1.36
Celkový kurz 1.90, vklad 2 500 Kè, Ladbrokes.
Protože rozdíl v kvalitách soupeøù je vysoký, hraji i tyto nízké kurzy, ikdyž se jim v zápasech na tøi vítìzné gamy snažím vyhýbat. Mám trochu strach se skreèe, ale pøesto zariskuji s vysokým vkladem.