Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod yueh » sob zář 03, 2005 8:27

Pikalek píše:Nevim z ceho ste vyvaleny? Ta holka je uplne vyborna a ja ji fandim! Jak vsechny dokonale posadila na prdel bylo uzasny! A Petr se jenom smal a nadaval, protoze ho dokonale prokoukla a nevedel co ma jinyho delat! Ta holka je fenomen a je uzasna!
OK beru i to, ze s hygienou to prehani, ale NIKDO se ji NIKDY nezastal, vsichni na ni jenom utocej! Ja ji celkem chapu a je to osobnost! Nejvetsi co tam je...
GL holka, budes ho potrebovat

no, mne prisla vcera fakt uplne nemocna! myslim, ze ta holka je totalne mimo a fakt potrebuje pomoc... btw: ty lidi asi vi, proc se ji nikdy nezastali, ne? fakt mi neprijde jeji chovani v poradku... at uz treba k vladkovi, ktery na ni nikdy neutocil a snazil se ji podporovat... osobne bych se tam s takovym clovekem nesnes... pusobi na me tak, ze je naprosto zoufala ze svyho zivota, je nestastna a nevi co s nim... kazdopadne bych tam zablokoval ty dvere taky, strach z ni fakt jde :)
yueh
Host
Host

Příspěvekod Gagin » sob zář 03, 2005 10:55

yueh píše:
Pikalek píše:Nevim z ceho ste vyvaleny? Ta holka je uplne vyborna a ja ji fandim! Jak vsechny dokonale posadila na prdel bylo uzasny! A Petr se jenom smal a nadaval, protoze ho dokonale prokoukla a nevedel co ma jinyho delat! Ta holka je fenomen a je uzasna!
OK beru i to, ze s hygienou to prehani, ale NIKDO se ji NIKDY nezastal, vsichni na ni jenom utocej! Ja ji celkem chapu a je to osobnost! Nejvetsi co tam je...
GL holka, budes ho potrebovat

no, mne prisla vcera fakt uplne nemocna! myslim, ze ta holka je totalne mimo a fakt potrebuje pomoc... btw: ty lidi asi vi, proc se ji nikdy nezastali, ne? fakt mi neprijde jeji chovani v poradku... at uz treba k vladkovi, ktery na ni nikdy neutocil a snazil se ji podporovat... osobne bych se tam s takovym clovekem nesnes... pusobi na me tak, ze je naprosto zoufala ze svyho zivota, je nestastna a nevi co s nim... kazdopadne bych tam zablokoval ty dvere taky, strach z ni fakt jde :)

Jj, souhlasím, jelikož mi taky nevidíme všechno, možná tak 20ti minutovej sestøih, ale oni jsou tam s ní 24 hodin dennì, proto musej mít svý dùvody proè ji tam nechtìj, myslím si že po vèerejšku ikdyž jsem to nevidìl ji tam nebudou chtít ještì víc
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod cica18 » ned zář 04, 2005 11:07

Regina nevypadne kurs 1.6 5/10 OK :) :)
cica18
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » ned zář 04, 2005 11:20

Musim rict ze jsem vam drzel prsty protoze jste to meli nalozeny.... ale osobne mi bylo lito tech zbylejch ve vile... :oops:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » ned zář 04, 2005 12:05

-=Ondra=- píše:Musim rict ze jsem vam drzel prsty protoze jste to meli nalozeny.... ale osobne mi bylo lito tech zbylejch ve vile... :oops:

Ano to samozøejmì, ale na jednu stranu to bude velice zajímavý pozorovat jak se to tam všechno vyvine, bude prostì na co koukat :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » ned zář 04, 2005 12:07

Gagin píše:
-=Ondra=- píše:Musim rict ze jsem vam drzel prsty protoze jste to meli nalozeny.... ale osobne mi bylo lito tech zbylejch ve vile... :oops:

Ano to samozøejmì, ale na jednu stranu to bude velice zajímavý pozorovat jak se to tam všechno vyvine, bude prostì na co koukat :wink:

Ja vim ale uz tedka jsem koukal a absolutne vubec jsem nestihal... proste nechapal. A navic Regina se neda pochopit... :roll:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » ned zář 04, 2005 12:09

-=Ondra=- píše:
Gagin píše:

Ja vim ale uz tedka jsem koukal a absolutne vubec jsem nestihal... proste nechapal. A navic Regina se neda pochopit... :roll:

Jo, jo a jestli jsem to dobøe pochopil tak na další vyøazování má imunitu, tzn. že ji pøíštì nemohou oznaèit ?

Jelikož Pergnerka øíkala na tejden, tzn. bude tam zas minimálnì 14 dní

Ale o to to bude zajímavìjší, jelikož se budou muset zbavit nìkoho z tìch kteøí drží spolu a myslím si že ten další by mohl bejt Vladko, pokud bude mít Regina tu imunitu
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Pikalek » ned zář 04, 2005 15:51

Ja fakt nevim, ale ta holka je proste vyborna! Nechci se tu s Vama hadat, to ne, ale myslim si, ze ikdyz to nekdy prezene tak porad ji ti ostatni ani nesahaj po kotniky! Je to proste osobnost! A jestli se nekdo jako Petr nebo Honza zmuzou jenom na urazky mluvi samo za sebe! A ja vim, ze my nevidime vsechno, ale oni taky ne! A myslim si, ze kdyby meli moznost slyset jak mluvi Petr nebo Vera za jejich zady hodne rychle by zmenili nazor! Protoze jsou to ubohy srabi, zvlast Petr, kterej porad breci ze chce domu za svou milovanou kacenkou (coz je uplne stejna krava jako on)! Navic hraje v Gay klubu a o Vladkovi mluvi jako o nejakym kurburtovi kterej by za krabicku cigar vykouril kazdyho..no osobne vim, ze uz ho v praci vsichni nenavidi a ze az se vrati ma po miste :-) a ze srdce mu to preju ;-)
btw: jak tam na ne Regina vlitla s tim sprejem, malem sem prask smichy! To bylo uplne genialni...
a ruku na srdce, jak byste se chovali vy kdyby se oni chovali k vam jako k ni? Vemte, ze je to 12:1 (teda bylo)! Myslim, ze by se ona mela bat jich a ne naopak! Zvlast kdyz ji nejakej ubohej skinehead, kterej uz i sedel vyhrozuje!
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod cica18 » pon zář 05, 2005 12:01

a jedeme dal

BIGBROTHER/1.VYRAZENY BUDE.....FILIP.....3.7.....4/10......http://www.tipsport.cz

http://www.novinky.cz/reality_show/64312-big-brother--zustane-sarka--marketa-ci-filip-.html

1.pekny kurs
2.v hlasovani mu procenta pomalicko pribyvaji , nyni 52%
3.cekam ze se kurzy trochu zamichaji a budu moci pripadne pojistit sazkou na nekoho jineho
cica18
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon zář 05, 2005 12:59

Tuto soutìž nesleduji, ale 3.70 je dobrý kurz.

Puber?aèky moc nepøemýšlí a mùžou si popléct hlasování s VyVolenými, kde se hlasuje naopak.

Mùžou proto posílat hlasy pro Filipa a tím ho paradoxnì vyøadit.

VyVolení - hlasy se posílají tomu, kdo má v soutìži pokraèovat.

BigBrothet - hlasy se posílají tomu, kdo má ze soutìže vypadnout.
AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec