Moderátor: Moderátoři
tornad píše:nedo píše:Povolanìjší jsou quinton a kali, nicménì mùj názor je ten, že funkce moderátora byla vždy pøidìlována za odmìnu. Tedy ne pøidìlována - ale nabídnuta tomu, kdo v nìjakém tématu odvádìl dobrou práci.
Ale tento moderátorský projekt je v samém zaèátku a úèastní se ho všichni, kdo se pøihlásili. Tím pádem by byla funkce Moderátora jako taková okamžitì degradována, když by byla pøiøazena každému kdo se pøihlásil, protože všichni souèasní moderátoøi pro tu funkci udìlali mnohem víc, než že se jen nìkam pøihlásili..
Je to jen mùj názor a tøeba se pletu, závazné vyjádøení jistì dají výše jmenovaní.
Tak já se o èeském fotbale snažím psát od samého zaèátku a za odmenu no tak v èem ta odmìna je? Mì jde èistì o to ,abych když napíšu o nákém zápase ve støedu a dozvím se doplòující informace v sobotu ráno napø. o absencích tak abych je mohl zveøejnit a ne dávat novou odpovìd atd.
Btip píše:tornad píše:nedo píše:Povolanìjší jsou quinton a kali, nicménì mùj názor je ten, že funkce moderátora byla vždy pøidìlována za odmìnu. Tedy ne pøidìlována - ale nabídnuta tomu, kdo v nìjakém tématu odvádìl dobrou práci.
Ale tento moderátorský projekt je v samém zaèátku a úèastní se ho všichni, kdo se pøihlásili. Tím pádem by byla funkce Moderátora jako taková okamžitì degradována, když by byla pøiøazena každému kdo se pøihlásil, protože všichni souèasní moderátoøi pro tu funkci udìlali mnohem víc, než že se jen nìkam pøihlásili..
Je to jen mùj názor a tøeba se pletu, závazné vyjádøení jistì dají výše jmenovaní.
Tak já se o èeském fotbale snažím psát od samého zaèátku a za odmenu no tak v èem ta odmìna je? Mì jde èistì o to ,abych když napíšu o nákém zápase ve støedu a dozvím se doplòující informace v sobotu ráno napø. o absencích tak abych je mohl zveøejnit a ne dávat novou odpovìd atd.
když edituješ, tak ostatní nevidí zmìnu, tak je vidìt jen u nových pøíspìvkù. Takže osobnì editace nemám rád, jsou mi k nièemu
Johnny72 píše:tornad píše:Takže mam zakládat nový pøíspìvek ,když pøíjdeu na dvì nová jména ,která nemùžou hrát?
To je podle mì nejlepší øešení - jinak je dost pravdìpodobné,že se to pøahlédne...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků