od AMZ » úte zář 13, 2005 19:43
Odpolední tiket dopadl neslavnì:
Arsenal LFC - KS AZS Wroclaw /UEFA Womens Cup/ 3:1 , tip 1, kurz 1.15, tip OK
Mikhail Youzhny - Nathan Healey 7:5 6:4 , tip 1, kurz 1.15, tip OK
Gael Monfils - Albert Montanes 6:3 1:6 4:6 , tip 1, kurz 1.28, tip KO
Výsledný kurz 1.69, ztráta 1 200 Kè.
-------------------------------------------------------------
Celkový èistý zisk 26 560 Kè.
Teï hodnì zariskuji:
Artmedia Bratislava - Inter , tip 2, kurz 1.44, vklad 3 560 Kè, Ladbrokes
Nebudu hrát žádný handicap ani pøidávat jiné zápasy.
Prostì sólo za vysoký vklad.
Slíbená odpovìï pro kolegu s nickem Federer:
Fotbal až na výjimky prakticky nesázím, protože oproti napø. tenisu má jednu obrovskou nevýhodu - èistì teoreticky jsou možné tøi výsledky /výhra domácích, remíza, výhra hostù/ a tím pádem mám možnost výhry 1:3, tj. pouze 33 procent. U tenisu je šance na úspìch 1:2, tedy 50 procent.
U fotbalu je málo rozhodujících okamžikù. Favorit dostane náhodnou branku èi dvì a už se z toho obtížnì dostává.
Ale hlavní je pochopitelnì fakt, že mì tenis baví a pravidelnì sleduji dìní kolem nìj.
To jsou mé subjektivní pocity a každý to vidí asi jinak a z jiného pohledu.
Tipuji hlavnì tenis a pøes zimu pøedevším biatlon, bìh na lyžích, skoky na lyžích. Pøíležitostnì házenou a basket.
Moji obrovskou výhodou je, že v souèasnosti tipování beru jako koníèek, zjednodušenì øeèeno jako urèitý pøíjemný finanèní nadstandart. Nejsem na penìz z tipování finaènì závislý, toèím už pouze vyhrané peníze ze sázkovek. To se hned snáze tipuje i riskují vyšší kurzy, než když si èlovìk vezme z výplaty pìtistovku a snaží se jí za každou cenu bìhem nìkolika dnù rozmnožit...
Když už se jednou dostaneš na urèitou finanèní hranici zisku, nepospícháš a rozumnì ji investuješ, nemìl by ses dostat do ztráty.
Chyby ale dìlám poøád, jsem nepouèitelnej.
No, bude pomalu tøiètvrtì na devìt a já jdu fandit Interu...
Pøeji hodnì štìstí.