Petr Zverina nam vypadl...
Kdopak mu verite, ze to jen hral ?
http://bleskove.centrum.cz/vyvoleni/cla ... l?id=13437
http://bleskove.centrum.cz/vyvoleni/cla ... l?id=13486
Moderátor: Moderátoři
Brrr píše::arrow: Tak sem dneska zase omrkl Vyvolený a když sem vidìl Vìru, tak to sem musím napsat. Nemám tyto sázky rád nebo lépe øeèeno, mám je rád, ale nerad o nich nìco píšu a už kor na nìjaký sportovní fóra, ale...
Vìra se dneska projevila myslim v pravým svìtle. Øíkala, že šla do vilý pouze s tím, že chce oznámit svoje jméno a podobný kecy... Že si prachy vydìlá jinde... Pak když mìla Vladkovi uvaøit kafe, tak se pohádali, že ju Vladko nechce vyhodit a Vladko øíkal, že ju prostì nevyhodí kvùli tomu, že mu neuvaøila kafe,...
Prostì struènì øeèeno, Vìra si hroznì moc pøeje vypadnout z vily!!! Je s nervama pìknì v pr*eli...
Když si vzpomenu na schovívavost ostatních èlenù vily napøíklad k Honzovi, jak že chce za svou rodinou, za dìtma,...
Myslím, že jednoznaènì zvolí Vìru do Duelu a ta si pak vybere nìkoho silnýho, aby vypadla.
Je tøeba využít vysoký kurz Tipsportu!!!! Zítra dávám za hodnì
Kurz Tiportu na vyøazení Vìry je @2,0 7/10
AMZ píše:Podobný názor, jako napsal kolega Brrr, jsem zastával také.
Byl jsem pøipraven "osolit" kurz na vypadnutí Vìry tento týden, ale Synottip kurzy nevypsal, tak jsem to nechal být.
Nejprve jsem byl naštvaný, že Synottip nevypsal kurzy, ale pak jsem zaèal o vypadnutí Vìry více uvažovat...
-------------------------------------------------------------
Vìc se má takto:
Jestli-že Vìra bude zvolená do duelu, tak konèí. To je témìø stoprocentnì jisté.
Je tu však dùležitá vìc a to, zda se Vìra do duelu dostane.
Jak asi budou hlasovat sami VyVolení?
Saša................pro Reginu
Vìra.................pro Reginu
Michal..............pro Reginu / Vìru / Vendy
Ros?a..............pro Reginu / po domluvì pro Vìru
Emil.................pro Vìru / Reginu
Vendy..............pro Vìru / Reginu / Vladka
Monika............pro Reginu , Vendy , Michala
Regina............pro Michala
Vladko............pro Vendy - slíbil Vìøe, že ji volit NEBUDE, a? dìlá kolem sebe sebevìtší zlo!!!
Katka..............pro Vìru
Jindra............???
Martin............???
Já se domnívám, že bude zvolená Regina a ta , vìdoma si své morální síly a pøevahy nad Vìrou, ji s sebou do duelu nevezme.
Vybere si Michala a Vìru si bude krásnì "vychutnávat" ve vile.
Zajímavì se jeví i varianta, že døíve VyVolení nebudou chtít mezi sebe novì VyVolené /Jindru nebo Martina/, protože jim o dva týdny posunou návrat domù a jsou po mìsíci ve vile pro nì další konkurence.
Je to na psychiku. Tøi vyhodíte /Hanku, Honzu, Petra/ a dva nové vám do vily pošlou. Jste tak prakticky na zaèátku soutìže.
A to ještì soutìžící neví, že pøíští týden je galakoncert a vyøazovat se nebude.
Pokud bude zvolena Vìra, je to jasné. Kurz 2.00 je zadarmo.
Když pùjde do duelu opìt Regina, tak Vìru s sebou do duelu úmyslnì nevezme.
Je si vìdoma své pøíznì u divákù, vìøí si a po vítìzném návratu z duelu mùže Vìøe maximálnì znepøíjemnit život ve vile na dalších 7 - 14 dnù, protože ví, že i kdyby si ji Vìra chtìla v dalším kole vybrat do duelu tak nebude moci. Regina bude mít týden imunitu.
Vaše názory?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků