Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Gintonic » pon zář 19, 2005 12:29

Gintonic
Exmember
Exmember

Příspěvekod Brrr » pon zář 19, 2005 21:56

:arrow: Tak sem dneska zase omrkl Vyvolený a když sem vidìl Vìru, tak to sem musím napsat. Nemám tyto sázky rád nebo lépe øeèeno, mám je rád, ale nerad o nich nìco píšu a už kor na nìjaký sportovní fóra, ale...

:arrow: Vìra se dneska projevila myslim v pravým svìtle. Øíkala, že šla do vilý pouze s tím, že chce oznámit svoje jméno a podobný kecy... Že si prachy vydìlá jinde... Pak když mìla Vladkovi uvaøit kafe, tak se pohádali, že ju Vladko nechce vyhodit a Vladko øíkal, že ju prostì nevyhodí kvùli tomu, že mu neuvaøila kafe,...

:arrow: Prostì struènì øeèeno, Vìra si hroznì moc pøeje vypadnout z vily!!! Je s nervama pìknì v pr*eli...

:arrow: Když si vzpomenu na schovívavost ostatních èlenù vily napøíklad k Honzovi, jak že chce za svou rodinou, za dìtma,...

:arrow: Myslím, že jednoznaènì zvolí Vìru do Duelu a ta si pak vybere nìkoho silnýho, aby vypadla.

:arrow: Je tøeba využít vysoký kurz Tipsportu!!!! Zítra dávám za hodnì

Kurz Tiportu na vyøazení Vìry je :wink: @2,0 7/10
Brrr
Host
Host

Příspěvekod Brrr » pon zář 19, 2005 21:57

Kurz BaW je 2,15 !!! :wink:
Brrr
Host
Host

Příspěvekod yueh » úte zář 20, 2005 8:25

Brrr píše::arrow: Tak sem dneska zase omrkl Vyvolený a když sem vidìl Vìru, tak to sem musím napsat. Nemám tyto sázky rád nebo lépe øeèeno, mám je rád, ale nerad o nich nìco píšu a už kor na nìjaký sportovní fóra, ale...

:arrow: Vìra se dneska projevila myslim v pravým svìtle. Øíkala, že šla do vilý pouze s tím, že chce oznámit svoje jméno a podobný kecy... Že si prachy vydìlá jinde... Pak když mìla Vladkovi uvaøit kafe, tak se pohádali, že ju Vladko nechce vyhodit a Vladko øíkal, že ju prostì nevyhodí kvùli tomu, že mu neuvaøila kafe,...

:arrow: Prostì struènì øeèeno, Vìra si hroznì moc pøeje vypadnout z vily!!! Je s nervama pìknì v pr*eli...

:arrow: Když si vzpomenu na schovívavost ostatních èlenù vily napøíklad k Honzovi, jak že chce za svou rodinou, za dìtma,...

:arrow: Myslím, že jednoznaènì zvolí Vìru do Duelu a ta si pak vybere nìkoho silnýho, aby vypadla.

:arrow: Je tøeba využít vysoký kurz Tipsportu!!!! Zítra dávám za hodnì

Kurz Tiportu na vyøazení Vìry je :wink: @2,0 7/10

neco podobnyho jsem sem chtel napsat..naprosty souhlas..i s duverou... pokud by pak skutecne nominali Veru, tak je to skoro stoprocentni.... kurzy kolem 2.00 za soucasne situace ve vile jsou super! :P
yueh
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte zář 20, 2005 11:06

Podobný názor, jako napsal kolega Brrr, jsem zastával také.

Byl jsem pøipraven "osolit" kurz na vypadnutí Vìry tento týden, ale Synottip kurzy nevypsal, tak jsem to nechal být.

Nejprve jsem byl naštvaný, že Synottip nevypsal kurzy, ale pak jsem zaèal o vypadnutí Vìry více uvažovat...

-------------------------------------------------------------

Vìc se má takto:

Jestli-že Vìra bude zvolená do duelu, tak konèí. To je témìø stoprocentnì jisté.

Je tu však dùležitá vìc a to, zda se Vìra do duelu dostane.

Jak asi budou hlasovat sami VyVolení?

Saša................pro Reginu
Vìra.................pro Reginu
Michal..............pro Reginu / Vìru / Vendy
Ros?a..............pro Reginu / po domluvì pro Vìru
Emil.................pro Vìru / Reginu
Vendy..............pro Vìru / Reginu / Vladka
Monika............pro Reginu , Vendy , Michala
Regina............pro Michala
Vladko............pro Vendy - slíbil Vìøe, že ji volit NEBUDE, a? dìlá kolem sebe sebevìtší zlo!!!
Katka..............pro Vìru

Jindra............???
Martin............???

Já se domnívám, že bude zvolená Regina a ta , vìdoma si své morální síly a pøevahy nad Vìrou, ji s sebou do duelu nevezme.

Vybere si Michala a Vìru si bude krásnì "vychutnávat" ve vile.

Zajímavì se jeví i varianta, že døíve VyVolení nebudou chtít mezi sebe novì VyVolené /Jindru nebo Martina/, protože jim o dva týdny posunou návrat domù a jsou po mìsíci ve vile pro nì další konkurence.

Je to na psychiku. Tøi vyhodíte /Hanku, Honzu, Petra/ a dva nové vám do vily pošlou. Jste tak prakticky na zaèátku soutìže.

A to ještì soutìžící neví, že pøíští týden je galakoncert a vyøazovat se nebude.

Pokud bude zvolena Vìra, je to jasné. Kurz 2.00 je zadarmo.

Když pùjde do duelu opìt Regina, tak Vìru s sebou do duelu úmyslnì nevezme.

Je si vìdoma své pøíznì u divákù, vìøí si a po vítìzném návratu z duelu mùže Vìøe maximálnì znepøíjemnit život ve vile na dalších 7 - 14 dnù, protože ví, že i kdyby si ji Vìra chtìla v dalším kole vybrat do duelu tak nebude moci. Regina bude mít týden imunitu.

Vaše názory?
AMZ
Host
Host

Příspěvekod cica18 » úte zář 20, 2005 11:30

AMZ píše:Podobný názor, jako napsal kolega Brrr, jsem zastával také.

Byl jsem pøipraven "osolit" kurz na vypadnutí Vìry tento týden, ale Synottip kurzy nevypsal, tak jsem to nechal být.

Nejprve jsem byl naštvaný, že Synottip nevypsal kurzy, ale pak jsem zaèal o vypadnutí Vìry více uvažovat...

Vìc se má takto:

Jestli-že Vìra bude zvolená do duelu, tak konèí. To je témìø stoprocentnì jisté.

Je tu však dùležitá vìc a to, zda se Vìra do duelu dostane.

Jak asi budou hlasovat sami VyVolení?

Saša................pro Reginu
Michal..............pro Reginu / Vìru / Vendy
Ros?a..............pro Reginu / po domluvì pro Vìru
Emil.................pro Vìru / Reginu
Vendy..............pro Vìru / Reginu / Vladka
Monika............pro Reginu , Vendy , Michala
Regina............pro Michala
Vladko............pro Vendy - slíbil Vìøe, že ji volit NEBUDE, a? dìlá kolem sebe sebevìtší zlo!!!
Katka..............pro Vìru

Jindra............???
Martin............???

Já se domnívám, že bude zvolená Regina a ta , vìdoma si své morální síly a pøevahy nad Vìrou, ji s sebou do duelu nevezme.

Vybere si Michala a Vìru si bude krásnì "vychutnávat" ve vile.

Zajímavì se jeví i varianta, že døíve VyVolení nebudou chtít mezi sebe novì VyVolené /Jindru nebo Martina/, protože jim o dva týdny posunou návrat domù a jsou po mìsíci ve vile pro nì další konkurence.

Je to na psychiku. Tøi vyhodíte /Hanku, Honzu, Petra/ a dva nové vám do vily pošlou. Jste tak prakticky na zaèátku soutìže.

A to ještì soutìžící neví, že pøíští týden je galakoncert a vyøazovat se nebude.

Pokud bude zvolena Vìra, je to jasné. Kurz 2.00 je zadarmo.

Když pùjde do duelu opìt Regina, tak Vìru s sebou do duelu úmyslnì nevezme.

Je si vìdoma své pøíznì u divákù, vìøí si a po vítìzném návratu z duelu mùže Vìøe maximálnì znepøíjemnit život ve vile na dalších 7 - 14 dnù, protože ví, že i kdyby si ji Vìra chtìla v dalším kole vybrat do duelu tak nebude moci. Regina bude mít týden imunitu.

Vaše názory?

no me nezbyva dodat ze se stejne jako minulej tejden prozatim sazkam na VyVolene vyhnu, nebot tu Verku stejne jako AMZ nevidim vubec jiste - nehlede na to ze sem to skorem prestal sledovat
cica18
Host
Host

Příspěvekod yueh » úte zář 20, 2005 11:30

souhlas s AMZ, ze Regina to muze zkomplikovat... nicmene... ikdyz treba Vladko Veru neda..tak verim, ze Vera najde dostatecnou podporu....
pridam i sve nazory koho budou VV volit:

Saša................pro Reginu (otazka,jestli ho Vera ukeca)
Michal.............. Vìru / Vendy ....od zacatku Reginu, sice nesmele, ale obhajuje, myslim, ze ji neda...zalezi na Vere, jestli ho dostatecne ukeca...
Ros?a..............pro Reginu / po domluvì pro Vìru --myslim, ze Rosta neni natolik silna osobnost, aby Vere nepodlehl..takze da spise Veru
Emil.................pro Vìru / Reginu ...Emil se dle meho rozmysli tesne pred volbou.. vidim to spise pro Veru.. vcera vypadal, ze jeji duvody chape...
Vendy..............pro Vìru -vypadaji jako nejlepsi kamaradky... pokud nebude chtit byt wendy sobecka anebude si tam chtit nechat nekoho, s kym muze pomlouvat, tak ji da...
Monika............pro Vìru-Monika si to nebude komplikovat...pokud ji Vera rekne, at ji da..tak ji da..dala i Hanse, kteryho mela rada...
Regina............proc pro Michala? mozna mi neco uteklo.. ale ty dva mi neprijdou, ze by si nejak vadili...Regina je trochu nevypocitatelna... myslim, ze Vera ji tam vadi nejvic.. ma vlkou sanci vyslouzit si Reginin palec...
Vladko............hm ,Vìøe to slibil... Wendy bych nevidel tak jiste... kazdopadne to bude asi nekdo z dvojice Wendy/Rosta Katka..............ten samy pripad co Monika...nebude to chtit hrotit..pokud nekdo bude rad, ze bude mit palec dolu, da mu ho.....takze pro Vìru

zbyli dva-Jindra a Martin... myslim, ze pokud za nima Vera prijde, at ji zvoli, tak ji zvoli... nebudou si chtit delat zbytecny problemy ze zacatku...nekoho si nastvat.. navic Martin vcera ve zpovednici zminil, ze ke vsem pristupuje tak, jakoby je z televizni obrazovky pred prichodem neznal...vsichni u nej zacinaji s cistym stitem... takze u me tyto dva s velkou pravdepodobnosti budou volit Veru...

jinak, jsem taky zvedavy na to, jestli nekdo da novacky.. osobne verim, ze mozna jen Emil..

no, zaverem.. za vyssi vklad bych to rozhodne zatim nedaval... ten kurz 2.00 je opravdu lakavy... no, shodnem se ale jednoznacne na tom, ze pokud bude mit nejvic nominaci Vera, je to skoro 100procentni, ze jde...
yueh
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte zář 20, 2005 11:31

Jen jsem dopsal èlánek a Synottip zveøejnil kurzy. Pìkná shoda.

Kdo 4.pustí vilu - nejvìtší adepti dle kurzù:

2.00 - Vìra
5.00 - Wendy
7.00 - Ros?a
7.00 - Jindøich
9.00 - Michal

Do 21:00 èasu dost, nìco ještì vymyslím...
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte zář 20, 2005 11:47

Díky za názory.

Kurz 2.00 je výborný, ale musí se vsadit pøed duelem. Jakmile bude Vìra jistá v duelu, kurz se smrskne kolem 1.10

Minulý týden jsem propásl Petra za 3.00 pøed duelem - dlouho jsem váhal a v duelu už byl jen za 1.30 a postupnì až 1.10

Je fakt, že jestli-že Vìra zaène ukecávat ostatní soutìžící, tak jí dají hlasy a ona vezme s sebou do duelu jednoznaènì Reginu.

Dal jsem Vìru za 1 000 Kè, víc mi u Synottipu nepovolili.

Veèer po 22:00 budu vìdìt, jak na tom jsem...
AMZ
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » úte zář 20, 2005 11:57

Mrkam na BaW a uplny blaznovstvi na vypadnuti Very posunulo kurz z 2.15->1.45. Nejenze 1.45 je absolutne mimo value, ale MAXIMALNE se ztotoznuju s nazorem AMZ... Vecer jsem se rozmyslel jestli dam kurz na 1.40 na to ze vypadne HOLKA (ted uz maj 1.20 na to ze pujde ven holka) a dosel jsem k nazoru ze muze vypadnout i kluk presne jak rika AMZ!! A bude to podle me MICHAL. Na vypadnuti MICHALa je kurz 12.00!!! Co jsem tak premejslel tak si Regina vezme do duelu Michala protoze Wendyto neudela a Vere taky ne jak pise AMZ. Ted zalzi jestli Vera ukeca lidi ve Vile aby ji nechaly dat do duely...

Rozhodne to neni takova jistotka jako sem si byl jistej s tim ze vypadne Petr.

Takze ja si pockam az podle toho koho do duelu zvoli a pokud zvoli REGINU tak solim vypadnuti MICHALA jestli bude porad v tak supr kurzu 12,00... co myslite?
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec