Moderátor: Moderátoři
JaraP píše:Už od vèerejška mi nejede expekt. Podle toho, co tam píšou by mìly být stránky doèasnì nedostupné. Nevíte nìkdo náhodou, jestli dopøedu neavizovali, že je budou tøeba pøedìlávat. U internetová sázkovky mi nedostupnost jejich stránek pøijde jako dost velký problém
JaraP píše:Už od vèerejška mi nejede expekt. Podle toho, co tam píšou by mìly být stránky doèasnì nedostupné. Nevíte nìkdo náhodou, jestli dopøedu neavizovali, že je budou tøeba pøedìlávat. U internetová sázkovky mi nedostupnost jejich stránek pøijde jako dost velký problém
ludanek píše:JaraP píše:Už od vèerejška mi nejede expekt. Podle toho, co tam píšou by mìly být stránky doèasnì nedostupné. Nevíte nìkdo náhodou, jestli dopøedu neavizovali, že je budou tøeba pøedìlávat. U internetová sázkovky mi nedostupnost jejich stránek pøijde jako dost velký problém
upgrade serveru
AMZ píše:Už se o tom mockrát psalo v rubrice "Sázení po internetu".
Vìtšinou se jednalo o útok hackerù, kteøí zahltili /pøetížili/ danný server.
Pak požadovali od majitele stránek finanèní vyrovnání, jinak s útoky nepøestanou.
Postihlo to mnoho internetových sázkovek /sám jich pamatuji urèitì pøes deset/.
Nìkteré museli investovat do kvalitnìjšího zabezpeèení, ale tøeba Canbet hackerùm zbývalých ruských zemí zaplatil.
Nedostupnost bývala i nìkolik dní /2 - 5/.
Sázkaø s tím musí poèítat a nemìl by být závislý na jedné sázkovce.
JaraP píše:
a nevíš, jak dlouho budou nedostupní?
JaraP píše:
díky za info.
Momentálnì jsem závislý právì jen na expektu, v dalších mi došly zdroje a nìjak dlouho trvá, než se doplní - pøevod z úètu k BaW už od pátku. Moneybookers nepoužívám, ale asi by to bylo nejlepší øešení. Je tady nìkolik témat týkajících se moneybookers, tak se na to mrknu a pak to asi zkusím.
U kterých netových sázkovek sázíš? Já mám úèty u expektu, BaW a z døívìjška ještì u Sportingbet.
ludanek píše:JaraP píše:
díky za info.
Momentálnì jsem závislý právì jen na expektu, v dalších mi došly zdroje a nìjak dlouho trvá, než se doplní - pøevod z úètu k BaW už od pátku. Moneybookers nepoužívám, ale asi by to bylo nejlepší øešení. Je tady nìkolik témat týkajících se moneybookers, tak se na to mrknu a pak to asi zkusím.
U kterých netových sázkovek sázíš? Já mám úèty u expektu, BaW a z døívìjška ještì u Sportingbet.
doporuèuju poøídit si internetovou platební kartu...vydává ji už teï vìtšina banka a budeš mít po problémech s èekáním pøi depozitu
cica18 píše:
jsou ovsem sazkovky kde si neskrtnes (s Mastercard)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků