Sparta - Høebík vs. Poborský

Moderátor: Moderátoři

Jak dopadne spor Høebíka a Poborského ve Spartì?

Karel bude trvale vyøazen z kádru.
16
50%
Karel se vrátí a Høebík bude nadále trénovat.
9
28%
Karel se vrátí a Høebík odstoupí/bude odvolán.
7
22%

Celkem hlasů : 32

Příspěvekod Filipi » sob zář 24, 2005 19:05

richardt píše:Sparta - Baník 0:2
Tak a co teï ? Koho teï vyhodit ?
Nebo poøád èekat na zázrak,že se to otoèí ?
Co byste poradili Høebíkovi s Køetínským teï ?

Prohrát s Baníkem je pro Spartu èest. Dìláte mi pražáci velkou radost. Doèkal jsem se koneènì po 15 letech. Jen škoda že už na výjezdy nejezdím. Díky pane Høebíku :!: :!: :!:
Zatím mì to baví...
Filipi
Host
Host

Příspěvekod nedo » sob zář 24, 2005 19:16

A proè by se po prohraném ligovém zápase mìl nìkdo vyhazovat? Já myslím že úplnì bude staèit, když PAN TRENÉR Høebík dá návrh vedení klubu, aby hráèùm kteøí neodvádìjí plný výkon byl plat snížen jen na základ a navíc aby jim byly udìleny pøíslušné pokuty. Pokud si hráèi myslí, že mohou "válèit" s vedením, tak se (doufám) velmi mýlí.
Snad si pan Køetínský bude držet i nadále tu lajnu a nebude brát ohled na to, že jeho zamìstnance se teï snaží pøes tiskové konference na dálku koèírovat jeden bývalý kvalitní hráè. Teï už by prostì mìl být tvrdý (tedy v pøípadì že to dnes hráèi opìt odflákli. Já ten zápas nevidìl, tak to nemohu posoudit). Pro vedení Sparty teï už jiná možnost není, než se chovat stále stejnì. Pøípadnì je tu ještì další možnost - že se slovenští majitelé rozhodnou tento neperspektivní kolos prodat døíve, než prodejní cena klesne ještì níž než teï. A on už se nìjaký Mach, Rezeš nebo Koš?ál najde, kdo si je koupí...
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod Gintonic » sob zář 24, 2005 19:39

nedo píše:...když PAN TRENÉR Høebík dá návrh...

Tak tomu osloveni se musim zasmat :lol: . Pro tebe je Hrebik "pan trener" ? Proboha, takhle bych si dovolil oslovit treba Brucknera, ale Hrebika :shock: ??? Tak to promin....

Kdyz Hrebik trenoval Dynamo Moskva, tak ho po 8 mesicich vyhodili. To bylo Dynamo 3 body od sestupu. Prezident Dynama pozdeji prohlasil, ze "bude trvat rok, nez daji muzstvo po Hrebikovi dohromady". Opravdu "pan trener" :lol: .

nedo píše:Teï už by prostì mìl být tvrdý (tedy v pøípadì že to dnes hráèi opìt odflákli. Já ten zápas nevidìl, tak to nemohu posoudit). Pro vedení Sparty teï už jiná možnost není, než se chovat stále stejnì.

Jiste, to bude ten nejlepsi zpusob vyhazet vsechny neposlusne hrace... To je vskutku rozumne reseni.... :roll:
Jen dodam, ze Hrebik mel temer v kazdem svem pusobisti nepratele. To asi nebude nahoda.... :wink:
Gintonic
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mathieu » sob zář 24, 2005 19:48

nedo píše:A proè by se po prohraném ligovém zápase mìl nìkdo vyhazovat? Já myslím že úplnì bude staèit, když PAN TRENÉR Høebík dá návrh vedení klubu, aby hráèùm kteøí neodvádìjí plný výkon byl plat snížen jen na základ a navíc aby jim byly udìleny pøíslušné pokuty. Pokud si hráèi myslí, že mohou "válèit" s vedením, tak se (doufám) velmi mýlí.
Snad si pan Køetínský bude držet i nadále tu lajnu a nebude brát ohled na to, že jeho zamìstnance se teï snaží pøes tiskové konference na dálku koèírovat jeden bývalý kvalitní hráè. Teï už by prostì mìl být tvrdý (tedy v pøípadì že to dnes hráèi opìt odflákli. Já ten zápas nevidìl, tak to nemohu posoudit). Pro vedení Sparty teï už jiná možnost není, než se chovat stále stejnì. Pøípadnì je tu ještì další možnost - že se slovenští majitelé rozhodnou tento neperspektivní kolos prodat døíve, než prodejní cena klesne ještì níž než teï. A on už se nìjaký Mach, Rezeš nebo Koš?ál najde, kdo si je koupí...

Ja ti nedo nechci vyvracet tvuj nazor, ale prijde mi, ze si myslis, ze hraci Sparty hraji umyslne spatne a sabotuji tak trenera Hrebika. Jestli jsem to pochopil spatne, tak se omlouvam...
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob zář 24, 2005 19:57

nedo píše:

A proè by se po prohraném ligovém zápase mìl nìkdo vyhazovat? Já myslím že úplnì bude staèit, když PAN TRENÉR Høebík dá návrh vedení klubu, aby hráèùm kteøí neodvádìjí plný výkon byl plat snížen jen na základ a navíc aby jim byly udìleny pøíslušné pokuty. Pokud si hráèi myslí, že mohou "válèit" s vedením, tak se (doufám) velmi mýlí.

Nedo , podivej se na to soudnym rozumem, vsude jinde by uz trener s takovymi vysledky letel, obzvlast u tak velkyho klubu (aspon pro ceske pomery) .. nemuzou prece povyhazet vsechny hrace za to, ze nechteji hrat pod spatnym trenerem (aspon pro Spartany a velkou cast lidi) .. trener neni diktator , ale pouhym clankem tymu a pokud je trener tim vadnym clankem a vede k nesourodosti v tymu a spatnym vykonum (at uz to plyne z jakychkoliv duvodu) je absurdni vyhazovat kazdyho hrace (kdyz se pleje, tak se netrhaji prece listy, ale koreny plevele :wink: ) a naopak je v zajmu vedeni sehnat jinyho trenera, ktery by v tymu zavedl veselou naladu , zlepsil moralku a tim i mel lepsi vysledky .. nemyslim, ze dalsimi represemi se Spartane zvednou a budou hrat jak z partesu :wink: .. jen si to predstav na sobe, ty bys chtel hrat fotbal pod nekym, kdo ti leze na nervy, nemas ho rad, nutil te delat neco, co nechces a treba i hrozil? .. ja osobne bych takovymu clvoeku rekl svoje a kaslal na nej

ale jak rikam, jako Antispartanovi moje srdce plesá nad soucasnym stavem v tomto tymu a jen doufam, ze hrebik vydrzi u Sparty po celou sezonu ! :D :footy:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Allex12 » sob zář 24, 2005 20:02

Pan Køetínský by si mìl rychle obstarat nìjakou pøíruèku ve stylu "Jak se stát fotbalistou za 7 dní", protože pokud bude zásadový a vydrží v nasazeném kurzu, tak bude muset pomale vyhazovat další a další hráèe. Potom mu nezbyde nic jiného, než aby za Spartu nastoupil spolu s trnérem Høebíkem sám :!:

Nechtìl bych být v jeho kùži. Vlastní tým, který i s prùmìrným výkonem musí naší lize kralovat a vydìlávat mu penízky. Tento tým ovšem evidentnì sabotuje zápasy na protest proti panu Høebíkovi. K tomu se jistì èasem pøidá jistá nervozita sponzorù...

Bude si muset hodnì brzy zvolit mezi prosperitou ( nezaruèenou
:!: ) a panem Høebíkem.
Nemusí pršet, stačí když pravidelně něco kápne!
Allex12
Host
Host

Příspěvekod nedo » sob zář 24, 2005 20:41

Mathieu píše:Ja ti nedo nechci vyvracet tvuj nazor, ale prijde mi, ze si myslis, ze hraci Sparty hraji umyslne spatne a sabotuji tak trenera Hrebika. Jestli jsem to pochopil spatne, tak se omlouvam...

Nepleteš se. Opravdu mi to pøijde tak, že fotbalisté Sparty úmyslnì neplní pokyny PANA TRENÉRA Høebíka.
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod richardt » sob zář 24, 2005 21:09

nedo píše:
Mathieu píše:Ja ti nedo nechci vyvracet tvuj nazor, ale prijde mi, ze si myslis, ze hraci Sparty hraji umyslne spatne a sabotuji tak trenera Hrebika. Jestli jsem to pochopil spatne, tak se omlouvam...

Nepleteš se. Opravdu mi to pøijde tak, že fotbalisté Sparty úmyslnì neplní pokyny PANA TRENÉRA Høebíka.

No ale nabízí se otázka :
Co je to za PANA TRENÉRA,když nedokáže s hráèi pracovat tak,aby mìl výsledky ??
richardt
Exmember
Exmember

Příspěvekod Italo7 » sob zář 24, 2005 21:18

Ted jsem se vratil z Letne,jel jsem 150 km tam a 150 km zpatky,holt Spartan-blazen.Kdo na Sparte nebyl asi nepochopi pod jak obrovskym tlakem vytvorenym vlastnimi fanousky Sparta hraje,misto povsbuzovani,same Hrebik ven!!Jestli jste to neregistrovali v novinach tak dnes se chodilo na Spartu v cernem,byl jsem tam jeden z mala v dresu a sale v rudych barvach.Ac to podle vysledku nevypada Sparta nehrala spatne,skoda zraneni a nasledne vystridani Matyho.Museli by mit vatu v usich a pasku na ocich aby nepodlehli negativni atmosce na stadione.Chtel bych mit nervy PANA TRENERA Hrebika ze jeste neodstoupil protoze co on momentalne musi snaset to je mazec!!
Jsem rad ze se zde nejde alespon jeden(prominte mi)normalni clovek a tim je Nedo kterej se na to diva rozumne-absolutni souhlas!!
Mel jsem minulou nedeli moznost mluvit s redaktorem ze Sportu a on me pred utkanim Slovacko-Sparta tvrdil ze osa Blaza,Zeli,Poborak chce Hrebika odstrelit------Zelenka nehral udajne kvuli nevolnosti,Karel stridal v 60.minute a Jarda pustil 2 goly!Co vic dodat.......
Jen nechapu Hrebika proc v dnesnim rozhovoru ve Sportu Poboraka nenapalil,tvrdi ze s nim zadny spor nemel pri tom si o tom vrabci na strese stebetali uz pri jeho nastupu,bud je to natolik profik nebo lze a nevim proc...
Italo7
Host
Host

Příspěvekod Gintonic » sob zář 24, 2005 21:26

richardt píše:
nedo píše:

No ale nabízí se otázka :
Co je to za PANA TRENÉRA,když nedokáže s hráèi pracovat tak,aby mìl výsledky ??

Do titulu "PAN TRENER" ma Hrebik zatracene daleko....
Gintonic
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec