nedo píše:richardt píše:Sparta - Baník 0:2
Tak a co teï ? Koho teï vyhodit ?
Nebo poøád èekat na zázrak,že se to otoèí ?
Co byste poradili Høebíkovi s Køetínským teï ?
A proè by se po prohraném ligovém zápase mìl nìkdo vyhazovat? Já myslím že úplnì bude staèit, když PAN TRENÉR Høebík dá návrh vedení klubu, aby hráèùm kteøí neodvádìjí plný výkon byl plat snížen jen na základ a navíc aby jim byly udìleny pøíslušné pokuty. Pokud si hráèi myslí, že mohou "válèit" s vedením, tak se (doufám) velmi mýlí.
Snad si pan Køetínský bude držet i nadále tu lajnu a nebude brát ohled na to, že jeho zamìstnance se teï snaží pøes tiskové konference na dálku koèírovat jeden bývalý kvalitní hráè. Teï už by prostì mìl být tvrdý (tedy v pøípadì že to dnes hráèi opìt odflákli. Já ten zápas nevidìl, tak to nemohu posoudit). Pro vedení Sparty teï už jiná možnost není, než se chovat stále stejnì. Pøípadnì je tu ještì další možnost - že se slovenští majitelé rozhodnou tento neperspektivní kolos prodat døíve, než prodejní cena klesne ještì níž než teï. A on už se nìjaký Mach, Rezeš nebo Koš?ál najde, kdo si je koupí...
Nedo , podivej se na to soudnym rozumem, vsude jinde by uz trener s takovymi vysledky letel, obzvlast u tak velkyho klubu (aspon pro ceske pomery) .. nemuzou prece povyhazet vsechny hrace za to, ze nechteji hrat pod spatnym trenerem (aspon pro Spartany a velkou cast lidi) .. trener neni diktator , ale pouhym clankem tymu a pokud je trener tim vadnym clankem a vede k nesourodosti v tymu a spatnym vykonum (at uz to plyne z jakychkoliv duvodu) je absurdni vyhazovat kazdyho hrace (kdyz se pleje, tak se netrhaji prece listy, ale koreny plevele
) a naopak je v zajmu vedeni sehnat jinyho trenera, ktery by v tymu zavedl veselou naladu , zlepsil moralku a tim i mel lepsi vysledky .. nemyslim, ze dalsimi represemi se Spartane zvednou a budou hrat jak z partesu
.. jen si to predstav na sobe, ty bys chtel hrat fotbal pod nekym, kdo ti leze na nervy, nemas ho rad, nutil te delat neco, co nechces a treba i hrozil? .. ja osobne bych takovymu clvoeku rekl svoje a kaslal na nej
ale jak rikam, jako Antispartanovi moje srdce plesá nad soucasnym stavem v tomto tymu a jen doufam, ze hrebik vydrzi u Sparty po celou sezonu !