Sparta - Høebík vs. Poborský

Moderátor: Moderátoři

Jak dopadne spor Høebíka a Poborského ve Spartì?

Karel bude trvale vyøazen z kádru.
16
50%
Karel se vrátí a Høebík bude nadále trénovat.
9
28%
Karel se vrátí a Høebík odstoupí/bude odvolán.
7
22%

Celkem hlasů : 32

Příspěvekod Gintonic » sob zář 24, 2005 21:37

Italo7 píše:Museli by mit vatu v usich a pasku na ocich aby nepodlehli negativni atmosce na stadione.

Za ty neskutecny penize, co berou by takove atmosfere podlehat nemeli, nemyslis ? Pokud se s tim neumeji vyrovnat, nemaji ve vrcholovem fotbale co delat.

A co se "udajneho" sporu Hrebika s Poborskym tyce...
Kdyby ho v novinach jak jsi psal "napalil", tak by sis moc nepomohl. Spis naopak ! To by se sam odepsal. Dal by tak jeste vice najevo, ze si proste s hraci nerozumi.
Gintonic
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » sob zář 24, 2005 21:54

Já myslím, že co se týèe tìch sporù co byly mezi ním a Poborským je zbyteèné nìkde mluvit. A i k tomu má urèitì pokyn od vedení klubu...
Já jsem si s velkým zadostiuèinìním pøeèetl Tvùj pøíspìvek, Italo7 - a jsem velmi rád že se svým pohledem na tuto vìc nejsem sám.
Jinak co se týèe toho tlaku na hráèe a trenéra - to si asi nikdo na tìch tribunách neuvìdomí. Drtivá vìtšina z tìch lidí neví o Spartì nic víc než to, co jim pøedvedou na høišti jednou nebo dvakrát týdnì bìhem devadesáti minut. A co se zbytku týèe, tak jsou masírovaní jen rùznými prohlášeními pánù Vízkù pøípadnì jiných alkoholikù, nebo èlánky z rùzných médií s vìtším èi menším vlastnickým podílem pana Koš?ála.
Já rozhodnì nejsem Spar?an (spíše naopak - Spartu jsem nikdy nemìl rád), ale dívám se na ni jako na èeského zástupce v Lize Mistrù a z této pozice mne tedy zajímá jak celá tato situace skonèí. Já sám za sebe si myslím, že co se hry Sparty týèe jsou ty tøi možnosti vysvìtlení :
:arrow: 1. Taktické pokyny trenéra Høebíka jsou špatné a on tým tedy na zápasy pøipravuje nedostateènì. V tom pøípadì by to byla chyba trenéra. (Ovšem tomu samozøejmì nemùže vìøit nikdo, protože po této stránce je myslím pan Høebík v našich pomìrech jedním z nejlepších.)
:arrow: 2. Taktické pokyny trenéra Høebíka jsou správné, ale hráèi je neplní úmyslnì. (K této variantì se pøikláním já a v tom pøípadì asi nezbývá než aby situaci vyøešilo vedení klubu - protože to už je nad trenérskou pravomocí. Pro fotbalisty nejcitlivìjší je, když se jim sáhne na peníze - a to by teï mìlo v PODSTATNÉ míøe nastat. A potom pøípadnì to øešit dál - možná bude nutná návštìva vedení klubu z Bratislavy v Praze a posezení vedení + trenéøi + hráèi s konkrétními návrhy jak tu situaci vyøešit.)
:arrow: 3. Taktické pokyny trenéra Høebíka jsou správné, ale hráèi je nejsou schopni pochopit, protože jsou pro nì moc složité (Tato varianta se na pár místech také objevila. Ovšem hráèi, kteøí fotbal hrají od dìtství a momentálnì hrají ve špièkovém klubu, navíc všichni s reprezentaèními ambicemi - tam bych tuto variantu prostì vylouèil. A i když jsem nebyl osobnì pøítomen na žádném z tréninkù Sparty pod vedením trenéra Høebíka ani na žádné pøedzápasové taktické poradì - na rozdíl od hodnì lidí ze zdejšího fóra, kteøí na trenéra Høebíka plivou, což jistì neèiní bezdùvodnì ale právì na základì zkušeností z tréninkù èi porad - tak jsem pøesvìdèen o tom, že pøípadné nejasnosti øeší na místì. Tedy tak, že pokud hráè nerozumí, tak se zeptá a je mu vše vysvìtleno. Klidnì i pìtkrát. Pokud se hráè nezeptá, tak trenér pøedpokládá že všemu je porozumìno. Pokud ale hráè nerozumí a pøesto se nezeptá, pak je to stejný pøípad jako v bodì 2.)

Možná existuje ještì i nìjaké jiné vysvìtlení toho, proè hráèi Sparty nyní hrají jak hrají (i když podle zápasového reportu i pøes atmosféru kterou jim vytvoøili spar?anští "fanoušci"dnes prý nebyli horším týmem - ale to by spíš napsal oèitý svìdek Italo7), ale mì jiné nenapadá.
Prostì buï neumí (což snad vylouèíme všichni - spar?ani i nespar?ani) nebo nechtìjí...
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod Mathieu » sob zář 24, 2005 22:53

Ja si myslim, ze to se neda takto jednoduse oddelit, na bud neumi nebo bud nechteji plnit. Takticka stranka a takticka pripravenost zapasu je velmi siroky pojem. Nikdo z nas nevi, jestli Hrebik hrace pripravuje po takticke strance dostatecne, nedostatecne nebo spatne. Muzem jen spekulovat.

Ja jsem moznost, ze hraci chteji umyslne potopit trenera, absolutne vylucoval. Ted ji uz spis jen neverim. Bavime se prece o profesionalnim fotbale, navic o nasem nejlepsim klubu, ktery je plny reprezentantu. Hraci jsou dospeli lide a urcite si uvedomuji, ze tim, kdyz budou sabotovat zapasy, neprospeji Hrebikovi (coz kdyz bysme pripustili, ze to delaji schvalne, chteji) ani Sparte a uz vubec ne sobe. Budou li sabotovat zapasy, muzou si zavrit dvere do repre a vazne si posramotit karieru. A ja pochybuju o tom, ze jim to za to stoji. Proste hraci jsou pod enormnim tlakem a to se jim v hlavach musi projevit. A projevuje se to pak zejmena na vecech jako je krec v zakonceni, spatne ci nepresne reseni rozhodujicich situaci atd.

Proste neverim tomu, ze to delaji schvalne, to je prece hloupost...
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod excelent » sob zář 24, 2005 23:30

Podle mne je v tom zbyteènì moc emocí :evil: Sparta zas tak špatnì nehraje pro hráèe je nyní hlavní liga mistrù :!: Manchester U. taky dneska prohrál doma a nikdo tam v èernym nechodí.Poborský hrál slabì a za ty plky si vylouèení z mužstva zasloužil.Vìøím,že v úterý Sparta v LM vyhraje!To co pøedvádí tzv.spar?anský kotel je trapná a nìkým dobøe dotovaná provokace!
excelent
Exmember
Exmember

Příspěvekod Vlèevskiy » ned zář 25, 2005 2:04

Tak si alespoò pøiští rok Ligu Mistrù zahraje Liberec nebo Teplice, na co si stìžovát? :lol: :lol: :lol: Nemuže to byt furt jenom Sparta, ne?I když v Lize Mistrù Spartì fandim moc.Mùj osobní názor na Høebika není negativní Myslim, že tøeba takový Straka mìl v lize úspìch, ale na mezinárodní scenì vyhoøel jak papír, když už Sparta dostavala sady od Lyonu, Manchestrù 0:4, 0:5 to už bylo skuteènì moc.Akorat Spar?ane dìlaly ostudu celému èeskému fotbalu.S Høebíkem má Sparta urèitì vìtší šance...
Jsem zvìdav jestli si poradi s THUNEM :?
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod Filipi » ned zář 25, 2005 6:36

Rozhodnì na trenéra Høebíka neplivu. Naopak volám: Høebík na hrad.

Obrázek

Ovšem v úterý to už budu zase fandit Spartì jako reprezentantovi èeského fotbalu :wink:
Zatím mì to baví...
Filipi
Host
Host

Příspěvekod Italo7 » ned zář 25, 2005 11:39

Nekdo tady psal ze neveri ze by hraci chteli trenera potopit,tak tady je jen cast z posledni doby ve Sparte o kterych jsem presvedcen-Kotrba,Hrebik 1,Petrzela,Jarabinsky(hraci se prej po porade s trenerem ptali jeden druheho coze to rikal(mluvi jak polomadar)) a at nejsem jen u Sparty ke ktere mam nejbliz a tudiz bych o ni mel vedet vic nez o ostatnich klubech ale nedavno v Ostrave taky Jaraba narazil takze proc by nebylo mozne aby hraci trenera nechteli???
Vcera vecer se objevily zpravy ze se hraci na hodinu zamceli do kabiny pak vysel zastupujici kapitan Blazek a prohlasil ze cela kabina stoji za Poborakem,je to zrejme logicke ze ke svemu kapitanovi maji bliz nez k trenerovi ale tohle je vyhlasena valka!!! a opravdu nevim co si stim vedenim v cele se sympatickym Kretinskym pocne,Macela sef treninkoveho centra na Strahove o nem rekl ze je to strasne chytrej clovek ale ze fotbalu nerozumi,doufam ze to nedopadne tak jak si mysli vetsina fans(vcera v cernem)ze Danecek dostal hracku,pohraje si a odhodi ji(mrtvou)
v dnesnim Sportu taky vysel clanek s Karlem a redaktor se pta jestli za nim stoji kabina,on rekne ze krome jednoho borce ano,na naslednou otazku jestli ten jeden je M.Hasek odpovi ze jmeno neprozradi...
vcera po zapase polovina hracu odesla,druha polovina sla v cele s Blazou dekovat publiku ktere celou dobu rvalo jen Hrebik ven!!Az kdyz tech par hracu krouzilo kolem tribun,zustalo hodne lidi na svych mistech a rvalo Sparta,me z toho sel mraz po zadech,to se totiz po prohranem zapas ne Letne moc nenosi...Kdyby jste videli stridajiciho M.Haska jak makal jak hecoval ostatni,jak Zeli lezel po zapase na zemi,ruce v dlanich...neverim ze vsichni stoji za Poborakem

A jeste jednu vec to ze je republika rozdelena na Spartany a antispartany dela z meho fandovstvi vuci tomuto klubu jeste vetsi vasen a jak to prohlasil Kretinsky v buletinu k utkani je logicke ze kdyz nejlepsi klub tape ostatni do nej kopou a smejou se...Sparta FOREVER!!!
Italo7
Host
Host

Příspěvekod Italo7 » ned zář 25, 2005 11:44

Gintonic píše:
Italo7 píše:Museli by mit vatu v usich a pasku na ocich aby nepodlehli negativni atmosce na stadione.

Za ty neskutecny penize, co berou by takove atmosfere podlehat nemeli, nemyslis ? Pokud se s tim neumeji vyrovnat, nemaji ve vrcholovem fotbale co delat.

A co se "udajneho" sporu Hrebika s Poborskym tyce...
Kdyby ho v novinach jak jsi psal "napalil", tak by sis moc nepomohl. Spis naopak ! To by se sam odepsal. Dal by tak jeste vice najevo, ze si proste s hraci nerozumi.

To me jako chces tvrdit ze ten kdo bere penize neni pod tlakem???Naopak cim vetci mas skvarky tim pod vetsim tlakem jsi a le kdyz 8 tisic z 10 tisic fans rve celej zapas Hrebik ven jak by se ti hralo???Kazdej neni jako Roger Federer kterej ma nervy jak provazy :wink: :D
Italo7
Host
Host

Příspěvekod richardt » ned zář 25, 2005 11:54

I Roger byl ve finále US Open na centrkurtu proti Agassimu nervózní - to je normální.Jsou to také jen lidé ne stroje.

Zaujal mne Tvùj výkøik SPARTA FOREVER !
A která Sparta ? Ta Køetínského a Høebíka,nebo Poborského a hráèù,nebo snad nìjaká úplnì jiná ??
Ono to totiž podle mì vypadá,že Sparty jsou v souèasné dobì minimálnì dvì - a to i co se týká fans.
richardt
Exmember
Exmember

Příspěvekod Italo7 » ned zář 25, 2005 12:09

Dovol abych ti odpovedel jednim novinovym vystrizkem,ktery mam schovany uz od detstvi...
Sparta uz vsechno prozila.Rany dostavala,rany vracela.Byla na dne a byla na vrcholu.Prohravala i vitezila.Trzila posmech i potlesk.Zila,rvala se.Byla tuha,statna,bojovna,zelezna...Generace se stridaji,lide odchazeji a prichazeji,idea zustava.Sluce sviti,travnik se zelena,spartanske vlajky vlaji ve vetru,hraci v rudych dresech nastupuji,mic je znovu ve hre.A znovu to zacina.Hlavy vzhuru a do toho!!
Italo7
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec