sporttipy píše:
chtìl jsem se zeptat ohlednì této karetní hry, protože jsem o ní na foru nic nenašel. Hrajete jí nìkdo? Je na to nìjaký dobrý systém èi strategie? Hrál jsem to jen na zkoušku na expektu a je to docela primitivní akorát cejtim levárnu v tom, že poèítaè sám generuje ty kombinace tìch karet a tak prostì v tom cejtim, že to maj ty sk ošéfovaný...uvítám jakkékoliv názory a komentáøe
Blackjack dost casto hram na Sportingbet, musim povedat ze sa mi celkom darilo! Dealer v spominanej stavkovej je nastaveny tak, ze kym ma menej nez 17 berie vzdy dalsiu dalsiu kartu, to znamena, ze je dost velka pravdepodobnost ze bude mat bust. (Napriklad dealer ma 15, berie dalsiu kartu, priazniva karta pre neho je 6,5,....eso kym nepriazniva: 7,8,9...kral, cize pomer dobra/zla karta pre dealera je 6/8, a to este nehovorim o tom ked ma 16 bodov.) Pri sedemnastich dealer nikdy neberie dalsiu. Z toho pre mna vyplyvala jedina taktika, a sice, nikdy nemat vela(mnohokrat sa mi stalo, ze som vyhral s trinastimi, kym dealer "tropol"). Takto mi to dost dobre fungovalo, boli dni ked som za tri hodiny klikania vyharal aj 80 eur. No treba mat na to velku trpezlivost.