Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Allex12 » stř říj 12, 2005 8:11

Sharks píše:No myslím si, že Martin je stratég.Taky jsem myslel na Jindøicha, ale co tøeba ufòukaná Wendy??? Podle mého to bude
jeden z tìchto dvou :wink:

Jasnì. Wendy je druhá a vlastnì jediná, kdo ještì asi dává Martinovi šanci. Pøesto si ale myslím, že jako "starovyvolená" bude mít proti Martinovi víc šancí než Jindøich.
Nemusí pršet, stačí když pravidelně něco kápne!
Allex12
Host
Host

Příspěvekod Rafael » stř říj 12, 2005 8:16

VYVOLENI - celkovy vitez MUZ/ZENA
---------------------------------
5005 15.10.2005 21:00 hod
Cislo Nazev Kurs
1 MUZ 1.50
2 ZENA 2.25

Co si myslíte o tomto?Na to že vítìzem bude muž je nízký kurz pro to že favoritem je Vladko,ten ale podle mì nevyhraje,na tom klukovi mi nìco nesedí(a nemyslím tím jeho orientaci),když je zahnán do úzkých(kam ho dostal napø. Saša) tak pomìrnì lehko ztrácí tváø a myslím že až ke konci pùjde o všechno tak ho Regina pìknì ''vysleèe do naha''...zajímalo by mì co si o tom myslíte,mì se totiž zdá kurz 2.25 na to že to bude žena docela hratelný...jinak kurs 6 na Reginu taky není k zahození ,takže názory???
0,5/10 small
1/10 medium
1,5/10 big
Rafael
Exmember
Exmember

Příspěvekod KODA1 » stř říj 12, 2005 8:23

Allex12 píše:
Sharks píše:No myslím si, že Martin je stratég.Taky jsem myslel na Jindøicha, ale co tøeba ufòukaná Wendy??? Podle mého to bude

Jasnì. Wendy je druhá a vlastnì jediná, kdo ještì asi dává Martinovi šanci. Pøesto si ale myslím, že jako "starovyvolená" bude mít proti Martinovi víc šancí než Jindøich.

Mùj názor je,že si Martin vybere Wendy.Vèera ji oznaèil a myslím,že s Jindøichem jsou docela v pohodì,tak si ho brát nebude.Navíc Wendy si to u lidí pos... tou aférkou s balonkem,ale to asi Martin neví. :D
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod KODA1 » stř říj 12, 2005 8:30

Rafael píše:VYVOLENI - celkovy vitez MUZ/ZENA
---------------------------------
5005 15.10.2005 21:00 hod
Cislo Nazev Kurs
1 MUZ 1.50
2 ZENA 2.25

Co si myslíte o tomto?Na to že vítìzem bude muž je nízký kurz pro to že favoritem je Vladko,ten ale podle mì nevyhraje,na tom klukovi mi nìco nesedí(a nemyslím tím jeho orientaci),když je zahnán do úzkých(kam ho dostal napø. Saša) tak pomìrnì lehko ztrácí tváø a myslím že až ke konci pùjde o všechno tak ho Regina pìknì ''vysleèe do naha''...zajímalo by mì co si o tom myslíte,mì se totiž zdá kurz 2.25 na to že to bude žena docela hratelný...jinak kurs 6 na Reginu taky není k zahození ,takže názory???

No na tohle je myslím ještì brzy,ikdyž bych mìl napsat svùj tip na posledních 5,tak by to byl Vladko,Ros?a a Regina,Katka,Monika.A z tìchto pìti jsme mìli zatím jen u dvou možnost ovìøit si,jakou mají pozici u divákù.Pøitom zaèínám mít subjektivní pocit,že Regina pomalu,ale jistì podporu divákù ztrácí.Monika to myslím celkovì nevyhraje,ale Kaèka má podle mì šance vysoké.
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod tichas » stř říj 12, 2005 10:28

Allex12 píše:

No ja is myslim, ze Martin je takovy, ze kdyz zvolil Wendy vcera, tak ji zvoli i zitra. A navic mi prijde, ze s jindrichem vychazi uplne v pohode. A v sobotu s wendy vyhraje. Kurz 3 v tipaci na vypadnuti wendy vidim jako super.
tichas
Host
Host

Příspěvekod Allex12 » stř říj 12, 2005 10:46

tichas píše:No ja is myslim, ze Martin je takovy, ze kdyz zvolil Wendy vcera, tak ji zvoli i zitra. A navic mi prijde, ze s jindrichem vychazi uplne v pohode. A v sobotu s wendy vyhraje. Kurz 3 v tipaci na vypadnuti wendy vidim jako super.

Martinovi je úplnì jedno s kým vychází a s kým ne :!: On potøebuje zùstat ve vile. A jak øekl vèera Michal tak Martin mìl spoustu èasu sledovat dìní ve vile v TV. A taky mohl sledovat reakce okolí. A lidé jsou na Wendy už zvyklí... Bojím se aby nešel "na jistotu" a nevzal si proto Jindru. Zítra budeme moudøejší 8)
Nemusí pršet, stačí když pravidelně něco kápne!
Allex12
Host
Host

Příspěvekod cica18 » stř říj 12, 2005 10:53

no - ackoliv osazenstvo z vily uz nam obcas poradne ukazalo co je to menit nazor z minuty na minutu, no pokud sem vcera koukal opravdu na Primu a jejich nocni show a nezdalo se mi to v polospanku, probehlo tam z ust Martina ze chce poradnyho soupere a ze si Wendy "pravdepodobne" nevezme...vidim to na nejakeho pana, ale za 100% pravost nerucim
cica18
Host
Host

Příspěvekod tichas » stř říj 12, 2005 11:31

pravda, ja se na nocni show nedival a jestli tam martin neco takoveho rekl, tak to by si tu wendy nevzal.
Ale koho teda? Neverim, ze by si vzal vladka nebo reginu a taky neverim, ze by si vzal kacenku nebo moniku.
wendy jsme vyloucili, michal ma imunitu, takze nam zustava emil, rosta a jindra. S jindrou vychazi dobre, prisli spolu, takze si ho nevezme. ROsta-emil?? z tech dvou je to jasny emil, ale porazi ho?
tichas
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » stř říj 12, 2005 11:50

Vim ze jsem si rekl ze uz tohle sazet nebudu... ale nedokazu prehlednout tento kurz u BetAndWin... potreboval bych od vas nazor co si o tom myslite ze uz ani jednu z techto soutezi nemam cas sledovat.

Je to sazka na BIGBROTHER... a uzvaira se DNES v 8 vecer.

Will a male or a female be voted out?
Male 2.70

--myslim ze kdyz minule o 6 hlasu nevypadl ten nafoukanej David (Hartman) takze uz konecne vypadne dalsi volbu... Myslite, ze je realne, aby si ho obyvatele vily zvolily zase jako neoblibeneho?
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod tichas » stř říj 12, 2005 11:53

-=Ondra=- píše:Vim ze jsem si rekl ze uz tohle sazet nebudu... ale nedokazu prehlednout tento kurz u BetAndWin... potreboval bych od vas nazor co si o tom myslite ze uz ani jednu z techto soutezi nemam cas sledovat.

Je to sazka na BIGBROTHER... a uzvaira se DNES v 8 vecer.

Will a male or a female be voted out?
Male 2.70

--myslim ze kdyz minule o 6 hlasu nevypadl ten nafoukanej David (Hartman) takze uz konecne vypadne dalsi volbu... Myslite, ze je realne, aby si ho obyvatele vily zvolily zase jako neoblibeneho?

no jenomze zapominas na oxanu, ktera vlastne v te volbe nebyla , protoze dostala nejvic nominaci a minuly tyden byla od nominace osvobozena. Takze ja to vidim na david-oxana. A v nem asi vypadne oxana??
tichas
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec